- Otrzymane podziękowania: 74
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
Ja już dawno musiałam zdjąć obrączkę i pierścionek zaręczynowy, a balerinki to nawet nie pamiętam kiedy ostatnio raz miałam na nogach Teraz zwyczajnie się w nie nie mieszczę i jedyne, co mi pozostaje to klapki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- donata
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Monia lykaj lykaj co Ci szybko przejdzie ..
co do opuchnietych no i rak wogole sie nie wypowiadam ja to mam takie lapy i nogi ze masakra wszyscy do mnie ale spuchnieta jestes .... na wesele nie mialam co ubrac na nogi bo wszystko za male a wstyd isc w japonkach wiec 2 dni temu zaopatrzylam sie w baletki takie same jak ma Iwonka czerwone tylko czarne kupilam sa bardzooo szerokie i wygodne slon by wlozyl tam noge a ja tez jestem ze stycznia powiedz jeszcze kiedy dokladnie masz urodzinki jestes wodnikiem??
Cześć dziewczynki!
Ja też jestem ze stycznia! I też jestem wodnikiem hehe
Papi, dobrze że miałaś torbę spakowaną!
Dziewczyny są plusy tego, że do porodu mamy jeszcze trochę czasu - dłużej posiedzimy na wolnym hehe Ostatnio tak sobie pomyślałam o tym, że co mi się tak śpieszy Zawsze to dłużej w domu
Niagara, piękne zdjęcia. Fajny wózeczek w takich stonowanych kolorach jak lubię. I Ty wyglądasz bardzo ładnie i ten brzuszek nie za duży
- paulinka.k22
- Wylogowany
- budujemy zdania
kocham-Cię też sobie dziś zrobiłam badania na tą cholestazę, zobaczymy co wyjdzie
Niagarka ale ślicznie wyszłaś na tym zdjęciu fajną masz kieckę wózek też ładny, ja czekam na swój i cos nie przychodzi
A co do znaków to mąż jest panna i teściowa też oj czasami to ciężko z tymi pannami...
Później jeszcze zajrzę ...
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Z tą wodą to mam dość,ja nawet na łydkach mam cellulit i czuję się jakbym ważyła z tonę,nie mogę się doczekać kiedy będę czuć się lżej
Natka piękne zdjęcia i ekstra kiecka,skąd ją masz,skąd?
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiek89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Debiutująca mama :)
Papi, niezłe przejścia mieliście, ale grunt, że Malutki już jest z Wami, obyście jak najszybciej wrócili do domu
Ja tak sobie patrzę, że to moje Maleństwo będzie chyba Panną - jak tak patrzę na moją siostrę to sobie myślę, że może nie być lekko, ale jakoś podołam
Ja jestem baranem hehe, pokręcona natura, ale raczej pozytywna, więc chyba się dogadamy
Z puchnięciem nie mam problemu, jedynie po cięższym dniu czasem stopy ale to tak ledwo znacznie mi puchną.
Niagara, świetne zdjęcia, pięknie wyglądasz!
A bukiet jest genialny
Życzę dziewczynom, które mają wizyty i badania żeby wyniki były pozytywne!
A całej reszcie zwyczajnie spokojnego udanego dnia
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Papi kochana to niezle przezycia A wydawalo by sie ze faceci tego tak nie odczuwaja a oni pewnie wszyscy tacy posrani beda! Papi dobrze ze go przy sobie mialas i ze w szpitalu dlugo sie nie zastanawiali Jesli bylo jakies zagrozenie to juz nie wazne Wazne ze malenki caly i zdrowy jest z wami No ale czekamy na dalsza czesc i jeszcze raz gratulacje i szybkiego powrotu do domku juz w trojeczke
Mery mialam ci pisac wczoraj i zapomnialam ze po turecku to ja siedze cala ciaze bo tak mi najwygodniej bo brzuch nie przeszkadza i kregoslup prostuje takze nawet nie widziala ze to skraca szyjke CHociarz po twoim poscie zaczelam czytac i ze w szpitalach faktycznie tak mowia ale mamuskom co maja problemy z szyjka czy zagrozona ciaze wiec moze o to chodzi.
Co do znakow zodiakow szczerze to ja nie wierze w takie rzeczy Ja jestem byk maz baran i wszyscy mowia ze niemozliwe bysmy mogli sie dogadac a jednak idzie nam poki co calkiem dobrze no i filmowcami nie jestesmy bo oboje z kwietnia heheh Panne mam kuzynke i jest idywidualistka taka na maksa no a lew to moja mama i moj tato byl takze tez dobrze kojarze Ale wydaje mi sie ze charaktery i tak mieli rozne mimo iz mowia ze dwa lwy tez sie nie zgraja takze jak dla mnie to bujda ze znakami zodiakow a odzwierciedleniem osoby Choc wiem ze wiele ludzi bardzo w to wierzy wiec nie bede kytykowwac.
Donata jasne ze nie musisz sie spieszyc jesli bedziesz dluzej w domu Niestety u mnnie jest inaczej bo ja musialam wziac macierzynski z gory zaczynam 16.08 bez znaczenia jesli malego jeszcze z nami nie bedzie a teraz jestem na urlopie wypoczynkowym i ani jednego dnia na l4 bo tutaj niestety nie daja A jesli bym sciemniala u lekarza ze cos mi jest i wymusila w jakis sposob to na nim to siedzialabym teraz w domu za free na co pozwolic niestety sobie nie moge takze nie ma to jak w pl
Natka sliczne fotki no i pieknie ci w ciazy! jakby to moja babcia powiedziala ciaza ci sluzy i sukienka super Wogole ladnie ci w blekitnym chyba nastepny musi byc chlopczyk co?
Akina Monia wlasnie mi sie przypomnialo ze mnie bardzo pomoglo plukanie gardla szalwia doslownie dwa razy i po bolu gardla.
Madzia i jak ida negocjacje z Antkiem?
No i dziewczyny Paulinka kaczusia i Madzia dajcie znac jak wam te badania wyszly!
co do opuchnietych stop i rak to polozna sie mnie na ostatniej wizycie pytala i jak powiedzialam jej ze wogole mi nie puchna to byla w szoku i powiedziala ze jestem lucky Takze ja we wszystkie balerinki wchodze no i skoro taka byla reakcja poloznej to chyba opuchlizna to calkiem normalna sprawa.
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
papi fajnie ze sie odzywasz. tez caly czas mysle o tobie i malym i z jednej strony zazdroszcze a z drugiej sie jeszcze boje. fajnie ze udalo sie bezbolesnie. obys szybko stanela na nogi:-)kurcze caly czas mysle jak juz trzymasz synka i calujesz i sie usmiecha i spi i w ogole napatrzec sie nie mozesz:)
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agamo bardzo bym chciała, żeby następny był synek. Póki co nie będziemy się jeszcze decydować na drugie dziecko, ale kiedyś na pewno
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
karolcia1919 napisał:
allegro.pl/elektroniczny-termometr-smocz...eci-i3452639777.html co wy na to??
Karolcia mnie wszystkie koleżanki odradzały termometr w smoczku, bo bardzo często dziecko go wypluwa i ciężko dokładnie zmierzyć temperaturę, dlatego zdecydowałam się na bezdotykowy bo takim możesz maleństwu zmierzyć temp nawet jak śpi, bez budzenia go
jestem za
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa