BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 4 miesiąc temu #724245 przez mery75
karolcia1919 napisał:

mam dziś dzień do płaczu normalnie ..,.nie wyrobie zaraz.niech już jest chociaż ta 13 co wyjdę do tego lekarza.

Karolka nie stresuj mi zięcia bo się przejadę do Ciebie na pewno wszystko jest ok jesteśmy z Julą z Wami :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #724247 przez izula
Czesc dziewczyny

Iwonka gratuluję kolejnego tygodnia.

Dziewczynkom, które mają dziś wizyty i badania mówię wszystkiego dobrego i trzymam kciuki.

Dziewczyny ja nie wiem co się ze mną dzieje, ale mam wrażenie, że w mojej głowie jest jedna wielka dziura. Czytałam ze dwa razy zaległe posty i zapamiętałam tylko, że Papi urodziła.
Głópio mi przed wami ale mam sklerozę postępującą.

A i przypomniałam sobie śliczne łóżeczko Iwonki i brzuszek Asi bardzo ładny.

Tak, że z góry przepraszam, że resztę ominęłam ale jakoś tak w niedziele i wczoraj wieczorem się źle czułam. Brzuszek się stawiał i nie mogłam się skupić na niczym.

Zakupiłam laktator z TT i termometr taki do ucha i czoła. DO tego przyszła paczka od cioci z Włoch i same śliczności dla Malucha.

Co do facetów to ja nie mogę narzekać na mojego męża bo ma anielską cierpliwość do mnie i jest bardzo opiekuńczy. Ale kiedyś byłam w tzw toksycznym związku i bardzo was rozumiem.

Mi zostały 3 tygodnie do wizyty 2 września a potem niech się dzieje co chce. :))

A apropo roztrzepania to ja dziś zamiast posłodzić moją owsiankę to ją posoliłam. A raczej przesoliłam dużą ilością soli.

[/url]
[/url]

11 lata 4 miesiąc temu #724252 przez agamo
Dzien dobry
Ja sie tylko przywitam dzisiaj Cos noc mialam ciezka rano wstalam i czulam sie jak zmieta stowka a teraz poprostu nie mam humoru wiec moze lepiej dzisiaj sie nie bede odzywac bo podly nastroj mam! bynajmniej dopoki mi nie przejdzie.

A co do papi tez o niej cala noc myslsalam i snilo mi sie ze u mnie sie zaczyna I raz sie snilo ze wody odeszely raz mi sie snilo ze czop odszedl a raz ze skurcze No i budzilam sie i w dodatku brzuch mnie bolal!i powiem to po raz kolejny zazdroszcze jej I ciesze sie razem z nimi! tak bardzo nie mogla sie doczekac no i ma swojego skarba juz przy sobie!

Aga

11 lata 4 miesiąc temu #724255 przez nefeli
Izunia ja tez mam wizyte na 2go,juz na niej jak dotrzymam wyznaczy dzien cc,ale jeszcze w ten piatek u tego drugiego,musze go olsnic ze nie bede u niego rodzic.
Karolinka trzymam kciuki za wizyte!

11 lata 4 miesiąc temu #724257 przez karolcia1919
mery -zapraszam zapraszam.eh choc i tak to nic nie zmieni taka jestem i martwie sie na zapas jak zawsze.

11 lata 4 miesiąc temu #724259 przez kocham_cie
Nareszcie jedzenie!!! ufff czekałam w labortorium 1,5h... masakra same ciężarówki, naliczyłam ich 11 :cheer: :cheer: :cheer:
O 15 wyniki sama jestem ciekawa czy te swędzenia to moje urojenia czy rzeczywiście wyniki cholestazy :S

Agamo kochana śniłaś mi się dziś ty twoja mama, i Kacperek :laugh: w każdym bądź razie mama zdążyła dotrzeć na twój poród :blink:

Kinia co tam znowu skręcasz co???

Karolcia powodzenia... czekamy na dobre wieści

Iwonko no niestety kakao nie było nie mogłam przed badaniami, a teraz już nie mam ochoty... ale pijam zawsze tylko i wyłącznie na ciepło :blink: oj zazdroszczę Ci tego suwaczka :side:

Magda M

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #724262 przez nike84
Cześć ranne ptaszki ;)
Czy tylko ja tak późno wstaje? Z drugiej strony zasypiam dopiero koło 1-2 w nocy więc może dlatego. A teraz śniadanko - kanapeczki z serem białym :cheer:

Za wszystkie dziewczyny które dziś maja wizyty i badania trzymam kciuki :)

Co do znaku zodiaku, to chyba jest mi to wszystko jedno, z wyjątkiem Lwa. Bo siostra jest spod tego znaku i ma bardzo ciężki charakter :ohmy: Mama jest panna, więc może być. A znam kilka osób spod znaku Wagi więc też by mogło być, ale pod warunkiem że od razu 23 września bym urodziła, bo nie mam już siły nosić tego małego sadysty :silly:

Słonko zazdroszczę wypoczynku...Mazury :cheer: Życzę udanego i spokojnego wyjazdu :)

Miłego dnia brzuchatki :)

11 lata 4 miesiąc temu #724263 przez mery75
karolcia1919 napisał:

mery -zapraszam zapraszam.eh choc i tak to nic nie zmieni taka jestem i martwie sie na zapas jak zawsze.

Każda z nas się martwi jak chodzi na wizyty czy wszystko ok także to normalne ale nie martw się na zapas :blink:
Agamo przykro że masz taki nastrój ale i ja też mam huśtawki emocjonalne i też brzuch mi się stawia
Nefeli dużo z was ma cc mnie na szczęście nie napomknęła nigdy o tym ale czy to może się zmienić??

11 lata 4 miesiąc temu #724266 przez mery75
Nike ale się uśmiałam z tego sadysty dobra jesteś :silly: ja na znakach się nieznam ja jestem strzelec mąż bliźniak także nie wiem jak to jest słyszałam że bliźniak ma dwie twarze i może czasem się to sprawdza a raczej sprawdzało kiedyś ale podobno najgorszym znakiem jest skorpion sorry jeżeli któraś to skorpion :blush:

11 lata 4 miesiąc temu #724267 przez izula
Nefeli to jak wytrzymamy do 2 potem będziemy razem świętować :)

A ja jestem dzis jakaścała sama nie wiem jak toopisać. Martwięsię, że coś pójdzie nie tak. W sumie to bym tylko ryczała.

Kocham cie rzymam mocno kciuki za wyniki, oby nie.

[/url]
[/url]

11 lata 4 miesiąc temu #724268 przez nefeli
Slonko co do mojego suwaczka to ogolnie chyba cos z nim nie tak,ale juz go nie zmieniam ;)
Pierwszy termin z okresu jest na 26.09 a z usgie na 22.09,bo mala troche wieksza.Poniewaz cesarka to robi sie ja 2tygodnie przed terminem,wiec z poczatku mi podali 11-14 na cc.I tak chyba sie trzymamy tego,jesli z pepowina nie bedzie sie nic dzialo i skurcze nam na to pozwola.Teraz jestem w 34tyg i 2 dniu. czyli dla mnie 35tydzien,zobacze w piatek co powie gin.
Slonko nie strasz ta panna,ja nie znam ludzi z tego znaku,wolalabym lwa jak moja Mamusia(ma jutro urodziny),albo moje kochane skorpiony(niby najgorszy znak),byczki(uparte,ale co tam).
Mery powodzenia na wizycie!!!!
Slonko jak ja Ci zazdroszcze tych wojazy,tak czekalam na lato i wystawienie nosa z domu,ale nie ma jak nawet ze wzgledow finansowych,ale nie marudze nie nie ,moje najwieksze marzenie siedzi w moim brzuszku :)
Iwonka odliczamy dni zeby zobaczyc Kacperka...ja nadal musze liczyc tygodnie...bleeeeeeee

11 lata 4 miesiąc temu #724270 przez agamo
Madzia to dobre wiesci we snie mialas Mysle ze sie sprawdza z tym ze mama zdarzy do porodu Bo nie wyglada zeby Kacperek poki co sie wybieral na zewnatrz Chyba ze czeka jak mama odwiedzi fryzjera zeby przy porodzie zabardzo sie nie przestraszyc :P

A ty z twoim Antkiem musisz powazniej porozmawiac bo ostatnio po szpitalnych krzykach mu mowilas zeby zostal w brzuszku i najlepiej nie wychodzil i on jeszcze cie poslucha wiec lepiej sprostuj :)
dobra ide sie jakos zrelaksowac i humor jakos poprawic Choc nie wiem jak jeszcze hmm cos wymysle.

Aga

11 lata 4 miesiąc temu #724273 przez kocham_cie
agamo napisał:

Madzia to dobre wiesci we snie mialas Mysle ze sie sprawdza z tym ze mama zdarzy do porodu Bo nie wyglada zeby Kacperek poki co sie wybieral na zewnatrz Chyba ze czeka jak mama odwiedzi fryzjera zeby przy porodzie zabardzo sie nie przestraszyc :P

A ty z twoim Antkiem musisz powazniej porozmawiac bo ostatnio po szpitalnych krzykach mu mowilas zeby zostal w brzuszku i najlepiej nie wychodzil i on jeszcze cie poslucha wiec lepiej sprostuj :)
dobra ide sie jakos zrelaksowac i humor jakos poprawic Choc nie wiem jak jeszcze hmm cos wymysle.

o kurka aga ty ja już zapomniałam że w szpitalu kazałam mu siedzieć aż do osiemnastki :ohmy: głupia matka ze mnie.... dobra idę na rozmowę z mym synem ;)

Magda M

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #724278 przez nefeli
Mery ja slyszalam ze dwa oblicza i zmienna jak cholera to waga,ja moge tylko dodac ze waga to taka troche nie zadowolona z zycia,z tych ktore znam o wszystkich mozna taki wniosek wysunac.
A skorpion no tak ma etykietke,zazdrosnika na maksa,zaborczego,zlosliwego,co najgorsze msciwego podobno jest najwiecej przestepcow z pod tego znaku,a ja kocham i mam wspanialych przyjaciol z pod tego znaku :)
Co do cc u mnie wychodza z zasady ze po jednym cc kolejne tez,a poza tym mam powazne schorzenie kregoslupa i kilka innych zdaniem lekarza za cc,no i na pewno szyjka nie mialaby rozwarcia nawet po 20h tak jak przy mlodym,,,to juz takie moje przypuszczenie.Ale Mery ja na prawde mysle ze porod naturalny lepszy dla mamusi i dla maluszka,przy syniu nawet sekundki nie pomyslalam o cc,robilam wszystko zeby udalo sie naturalnie,wiec nie martw sie kochana.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka