- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moj w tych okolicach to cc,i tydzien 37-38 ,stad chyba jak dobrze czaje te rozbieznosci
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Dopiero po śniadanku, nie wiem jak Wy ale ja od jakiś 3 tygodni tylko płatki lub musli z mlekiem wsuwam, nie pamiętam keidy jadłam kanapki jakieś
akina mi na gardło w 1 trymestrze przepisała tabletki do ssania Tymianek i Podbiał, no i płukałąm gardło solą, pomogło..a jak się dzisiaj czujesz?
jeśli chodzi o znaki to ja się nie znam, ale babcia zawsze mówiła że chłopaki spod znaku panny do dobre chłopaki. A ja miałam takich 2, z czego jeden to obecny:) Z tego co mogę powiedzieć to są bardzo pomocni i mili, ale też uparci i mega pedantyczni:) ciekawe jak u mnie wypadnie bo mam termin z OM i USG na 23.09...a mój Piotr ma urodziny 13 września:)
trzymam kciukasy za wizyty i czekamy na wieści:)
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
są to osoby bardzo uparte i kute na pieniądze.lwa nie znam żadnego:/
a zresztą obojętnie mi wszystko sie okaze:)
- mery75
- Wylogowany
- rozmowna
- Córuniu kocham Cię nad życie
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
allegro.pl/elektroniczny-termometr-smocz...eci-i3452639777.html co wy na to??
Karolcia mnie wszystkie koleżanki odradzały termometr w smoczku, bo bardzo często dziecko go wypluwa i ciężko dokładnie zmierzyć temperaturę, dlatego zdecydowałam się na bezdotykowy bo takim możesz maleństwu zmierzyć temp nawet jak śpi, bez budzenia go
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
allegro.pl/elektroniczny-termometr-smocz...eci-i3452639777.html co wy na to??
Jak dla mnie, bez sensu, bo co zrobisz, jak dziecko w ogóle nie będzie chciało wziąć do buzi smoczka, a takie dzieci też się zdarzają
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
Wyobraźcie sobie ze w Pt byłam badana przez gin znajomego i powiedziała ze w najbliższym tyg nie urodzę!a w ndz po grupy dostałam biegunki myślałam ze się przejadlam a patrzę coś wycieka trochę i do R czy jest gotowy jechać na porodowke a on na mnie jak na głupia a tu zaczęło mi ciec po nogach Jakbyście widziały jego mine ale zerwał się z łóżka wpadł w taka panikę ze musiałam na niego ryknac bo ja byłam bardziej opanowana poszłam jeszcze wsiąść prysznic i się ogolic.boli nie miałam myślałam ze to jakiś fałszywy alarm ubralam normalna Podpaske i to był błąd bo w szpitalu jak dojechalam patrzyli na mnie jak na głupia bo podlaska sucha a jak mnie zbadala dr to znow chlusnelo i tak co chwila!ciśnienie miałam ponad 140/110 a puls ponad 130 no to wiedziałam ze zostaje na oddziale zaczęli mnie mierzyć wypytywać jak moja mama rodziła no i szybko postanowili podpiąć mnie pod oxy tylko ze po prawie 30 min ja dalej bez skurczy i bez rozwarcia!a wody ciągle wyciekaly wiec nie chcieli ryzykować i na stol odrazu jak tylko podpisałam zgodę.podejrzewam ze mogło być jakieś zagrożenie o którym mo nie powiedzieli bo coś nawet na karcie jest napisane ale nie mogę rozczytac.wiec poród odbył się zupełnie bezboleśnie a później było coraz gozej...
C.D nastąpi....
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
PAPI najwazniejsze ze maly jest caly i zdrowy a dalas mu wkoncu na imie Alanek?? co do Twojego R, wyobrazam sobie jego mine moj pewnie tez by byl posrany wazne ze juz masz to za soba a na forum zrobilas duze poruszenie i wzruszenie bardzo sie cieszymy i troszke zazdroscimy pewnie ze masz to juz za soba buziaki
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
papi no to miałaś akcję nie dziwie się ze Twój tak zareagował
wazne ze juz wszystko ok i masz Swojego Synusia:)
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Dziękuję za informację odnośnie leków. Łykam wit. C i ciućkam tantum verde.
Monia długo dziś spałam,jestem taka trochę osłabiona Jeszcze opryszczka na ustach.
Nike,ej ja jestem ze stycznia i za pesymistę się nie uważam Jeśli chodzi o lwy,otaczają mnie zewsząd Mój brat,mąż,teść,teściowa itd. Uparte i rozgadane bestie Panny ani wagi nie znam Ciekawe w jaki znak wstrzeli się mała
Ja też cały czas myślałam o Papi,jakie to musi być cudowne tulić tą małą istotkę do serca
Jeśli chodzi o poród,jestem tak zmęczona ciążą,że też przestałam się chwilowo bać,tyle osób dało radę to i my damy!
Dziewczynki,czy Wy też dalej macie nabrzmiałe paluchy i stopy mimo braku upałów? U mnie najgorzej jest z dłońmi,stopy są jakby większe,żadne baletki nie pasują! Czuję jakbym miała wodę nawet w łydkach Tony wody wszędzie! To normalne?
Aguś co się dzieje z humorkiem?
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Najważniejsze,że u Was wszystko ok i masz małego zdrowego przy sobie!
Czekamy na dalsze relacje
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
co do opuchnietych no i rak wogole sie nie wypowiadam ja to mam takie lapy i nogi ze masakra wszyscy do mnie ale spuchnieta jestes .... na wesele nie mialam co ubrac na nogi bo wszystko za male a wstyd isc w japonkach wiec 2 dni temu zaopatrzylam sie w baletki takie same jak ma Iwonka czerwone tylko czarne kupilam sa bardzooo szerokie i wygodne slon by wlozyl tam noge a ja tez jestem ze stycznia powiedz jeszcze kiedy dokladnie masz urodzinki jestes wodnikiem??
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
Papi wow ale przeżycie Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło i masz już maluszka przy sobie