- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

A z tym chodzeniem na palcach to od razu mi sie moja druga chrześnica przypomniała (koleżanki córa) tez chodzi na palcach ale ma stwierdzone napięcie mieśniowe (wcześniakiem jest) i dlatego.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Właśnie odebrałam wyniki i wszystko w normie... zarówno te testy wątrobowe jak i ogólna morfologia... więc sama już nie wiem skąd te moje swędzenie skóry... może przez to że tak okropnie puchnę

Akina moje stopy są tak opuchnięte że nawet po nocy w żadne baletki nie wchodzę a obrączke to wsunę do połowy palca a była na mnie luźna

Natka super fotki... a ta niebieska sukienka... zarąbista... skąd masz takie cudeńko????
Papi czekamy na ciąg dalszy bo podejrzewam że będzie jakaś historia mrożąca krew w żyłach... cieszę się że z wami wszystko ok... ucałuj maluszka od e-ciotek

Iva cieszę się że na wizycie wszystko ok
Agamo rozmowy idą pełną parą... negocjujemy warunki umowy

A wiecie ja też dziś się jakoś dziwacznie czuję. Ruchy młodego czułam dziś przez większość dnia na wysokości wzgórka łonowego... i

dobra uciekam do szkoły rodzenia... see you later

- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- paulinka.k22
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Moja Olka też mi jakoś dziwnie napiera na dół, nie mogę przez to ustać na nogach, ale jak siedzę czy leże to jest dobrze! Myślę, że tak już jest pod koniec ciąży, dziecko jest większe i większy napór czujemy! Mnie jeszcze dodatkowo zaczął boleć kręgosłup

Iva fajnie, że wszystko OK po wizycie! To mamy kolejną mamcię, która wie kiedy zobaczy swoją kruszkę

Akina-Monia mi póki co nic jeszcze nie puchnie! Co prawda obrączki nie noszę od kilku tyg ale to przez wygodę. A stopy wyglądają chyba normalnie, w każdym razie w buty je wcisnę

Agamo mnie też kiedys tak pęcherz bolał przy sikaniu, jak się w nocy obudziłam, myślałam, że zwariuję, tak mnie bolało. Ale rano już normalnie i to mi się tylko raz przydarzyło, więc myślę, żę mała leżała sobie jakoś na pęcherzu!
- paulinka.k22
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- donata
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
a ja tez jestem dwulicowy blizniak:P ale te znaki sa tez podobno niezdecydowane a to juz by sie zgadzalo. no i znam kilka panien z ktorymi wytrzymac sie nie da.. moze akurat taki przypadek..
bo jakos nie do konca w takie rzeczy wierze bo z moja blizniaczka jestesmy calkowite przeciwienstwa a wg znakow powinnysmy miec podobne charaktery
donata a o materacu to slyszalas od lekarza czy z jakis niewyjasnionych zrodel? bo tez mam uzywany
Kalinko, o tym materacu wszędzie trąbią. W każdej książce i gazecie, co mam jest napisane, że materac należy kupić nowy. Jeszcze inaczej może jak macie po swoich dzieciach. Ja dostałam ten materac od osoby, którą słabo znam i jej synek leżał na nim 4 latka. A buciki też mam używane. Chociaż jakby synuś miał problemy ze stópkami, na pewno będę nowe kupować.
Agamo, ja tak samo robiłam z ubrankami

MyMelange, piękna kołyska

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt!!!
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
Dzwonie do prywatnych wszystko zajete terminy na ponad tydzien !!!
Chyba zaraz zwariuje....nie wiem co z moim skarbem ;(;(;( co za sluzba zdrowia !!!!!;/
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

iva super wiadomości od Twojej kruszynki. Zazdroszczę, ze wiesz już kiedy mała będzie z Tobą

Co do materaca to też słyszałam i czytałam, że lepiej żeby był nowy. Ja ogólnie też dla własnego świętego spokoju, bym kupiła nowy, no chyba że po swoim dziecku to już co innego.
MyMelange cudna ta kołyska

Kurcze dziewczyny, nie wiem która tu mi to pisała, ale te mdłości i wymioty to chyba będzie powtórka z pierwszego trymestru

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie

Natalka no taka laska z Ciebie że szok powinnaś brać udział w wyborach najsexowniejszej mamuśki w ciąży nieuwłaczając nam oczywiście bo my też wszystkie pikne jesteśmy

Agamo ja też mam takie ogromne parcia bo kilkanaście razy na noc i w dzień też myślałam że to coś z pęcherzem a na usg 3 tyg. temu okazało się że to niunia tak główką napiera i nawet doktórka mnie pytała czy mam takie naciski na pęcherz bo mała miała główke poniżej kośći łónowej także wiem że to na pewno nie zapalenie pęcherza

Karolka no niedziwie się że się wkur........ no też bym się wściekłą u mnie problemu niema bo jak chciałam prywatnie to od ręki jechałam ale u nas pewnie więcej placówek jest kochana nie martw się bo to stresuje synusia
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
Myslalam ze sie dowiem...a tu tyle czekac musze ;(
Niby lekarzy jest pelno ale trzeba dzwonic szybciej...i lipa ;(
Nie wiem co robic juz..
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-