BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 7 miesiąc temu #730216 przez nike84
Rany toż to są takie emocje :cheer: Mój mąż jak mu wczoraj powiedziałam o dzieciaczkach, to powiedział: "A ty jeszcze torby nie masz spakowanej! Masz gdzieś numer po taksówkę zapisany? Jak przyjadę trzeba resztę zakupów porobić!" Sie przestraszył bidok :cheer:
Serku jeszcze raz ogromne gorące gratulacje :kiss: I czekamy na zdjęcia Boguni.
Izula Piotruś jest prześliczny :cheer: i również Ci gratuluję!
Natka a Tobie życzę sto lat i spełnienia marzeń

Ja dziś o 17 wizyta u doktorka i zajrzymy do Kacperka, tylko żebym z tej ekscytacji mu tam na tym fotelu nie urodziła :silly:

Tak w ogóle to good morning :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #730217 przez agamo
Izula jaki piękny chłopak i wcale na wczesniaczka nie wyglada! Zreszta po wymiarach wcale wagi ani kg nie ma wczesniaczkowych! Gratuluje no i teraz byście jak najszybciej do domku wrócili!

Agus Serku nie mogę doczekać sie opisu wrażeń z porodu! No i jak było cc czy sn No i wogole szybciutko! Juz widzę szczęśliwy uśmiech mamusi jak Bogna sie zassala! :D no i czekamy na foteczki!

Natka wszystkiego dobrego z okazji urodzin No i wymarzonego prezentu ci życzę jak najszybciej! Chyba nie muszę mówić jakiego!:)

Biedroneczko Ewcia Miło ze zagladnelas do nas! Co tam u ciebie? Jak dziewczynki? Nawet o tobie ostatnio myślałam wiesz!

Iva dzięki za info od Izy miło było przed snem poogladac takie cudenko!No i Piotruś tez imię Iza zmieniła. O ile sie nie mylę!

Ja wczoraj dostałam takich boli ze leżeć nie mogłam kleknelam przed łóżkiem i tak z pól godziny na kleczkach. Niestety jeśli to były skurcze to nieregularne :( ale bolało dość mocno. Dzisiaj w planach mam chodzenie po schodach :D no i na koniec może męża wykorzystam to wykońcu sie coś ruszy! :D

Aga

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #730224 przez kalina
Natalia wszystkiego najlepszego i oby juz cos sie ruszylo:-)

agamo biegaj po schodach.. skoro jakies bole sa to moze dzis beda juz ladne regularne:-)

nubi i kasia zartuje z checia wyladowania na porodowce. mam nadzieje ze natalka pozwoli mi poczekac na was:-)

nubi kolezanka miala urodziny 1.09 to zawszesmy sie w szkole smiali ze 2 nieszczescia w jeden dzien:-)

biedroneczko ale fajnie ze sie odezwalas:-D pozdrowionka

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 7 miesiąc temu #730231 przez Monika23083
Hej!!

Ale super wieści od rana:)

serek i izulka gratuluję serdecznie:) rzeczywiście z tą wagą i rozmiarem toście się dograły:) to już mamy trojaczki:) Piotruś śliczny, czekamy na fotę Bogny:)

natalio wszystkiego co najlepsze! samych radosnych dni w życiu :)

nike
udanej wizyty :)

Iva i jak poszła kaszka na śniadanko? u mnie już 3 dzień, ciekawe kiedy mi się znudzi:)

agamo powodzenia:)

a ja się uczę testów na prawko właśnie, muszę zrobić zanim będę ślepa :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #730232 przez Kasia :]
Nefeli i Nike trzymamy kciuki za dzisiejsze wizyty ;) Podglądajcie Wasze Dzieciaczki :woohoo:

Kalinka, targi trzeba zaliczyć w niedzielę, więc Natalka musi mamusi dać jeszcze parę dni :silly:

11 lata 7 miesiąc temu #730241 przez karolcia1919
Zeby zachowac kolejnosc chlopak dziewczynka chlopak teraz powinna byc dziewczynka ...no to kto teraz ???;)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #730251 przez mery75
Hej Hej ja pitole ale się dzieje no nawet spać niemożna iść bo zaraz jakieś wyścigi do porodu :blink:
Izunia strasznie się cieszymy jaki super chłopak najgorętsze gratulacje mnóstwo zdrowia i szczęścia zmówiłyście się chyba z Serkiem ale wam zazdroszcze :woohoo:
Agamo efekt żółwika jest na całe mieszkanie obejmuje sufit i ściany tyle że muzyczka wskazana w dzień bo przy tak głośniej to dziecko się obudzi a nie zaśnie :S
A mnie dzisiaj obudził ból okresowy w nocy po jednej no-spie nieprzeszło i potem jeszcze pół wZięłam i dopiero puścił a dzisiaj jeszcze byłam na WR I HBS drugi raz
Ale zazdroszcze tym naszym mamusiom ja z wrażenia to spać niemoge :silly:
UDANYCH WIZYT :lol:

11 lata 7 miesiąc temu #730257 przez mery75
Natalka teraz dopiero dotatło do mnie WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ I OBY ROZWIĄZANIE BYŁO BEZBOLESNE I SZYBKIE :lol:

11 lata 7 miesiąc temu #730274 przez paulinka.k22
Agamo dorwij męża póki można, bo później to nie wiadomo kiedy się połóg skończy :laugh: może coś da :laugh:

Mery ja też mam co jakiś czas bóle, zwłaszcza wieczorem jak mała się wierci! Myślę, że teraz to juz normalne, z reszta dziewczyny które były na naszym etapie o tym pisały! Ja coraz boleśniej odczuwam gabaryty mojej córy, co ma siły w tych nóżkach :laugh:

Karolcia żeby była dziewczynka to teraz kolej na Natalkę :)

11 lata 7 miesiąc temu #730279 przez karolcia1919

11 lata 7 miesiąc temu #730287 przez kocham_cie
Agamo... czyżby coś się zaczynało dziać... :lol: :lol: :lol: oby oby kochana bo ten twój księciu to naprawdę karze nam na siebie długo czekać... miał być pierwsz i co??? Misiu do smoka nie pomógł, królik też niewiel zdziała... Aga pora na jakąś furę, może to go przekona... w końcu to facet :silly:

Magda M

11 lata 7 miesiąc temu #730289 przez asiek89
Kurczę, dziewczyny, Was też tak nosi?? Ja mam jakieś adhd wewnętrzne... nie mogę usiedzieć w miejscu, wszystko mnie wkurza, jak w PMS :P, nie mogę się skupić na niczym dłużej, najchętniej bym zasnęła i obudziła się 13.09. :dry:
A do tego Patryś wierci się i wbija mi te swoje kończyny gdzie się da tak boleśnie, że nie da się wygodnej pozycji przyjąć.
Beznadziejnie mi samej ze sobą. Idę posprzątać w segmencie czy coś, bo już nie wyrabiam nerwowo.

Mamusiom, które się dzisiaj wizytują życzę pozytywnych wyników!

Asia&Patryś

11 lata 7 miesiąc temu #730292 przez donata
Dzień dobry!

Izulka, śliczna dzidzia :) Gratuluję dzielnej mamusi! :*

Natka, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! Szybkiego porodu i zdrowego, pięknego dzidziusia :)

Nefeli, Nike powodzenia na wizytach :)

Ja już właśnie też po wizycie... Szymuś chce wyjść na świat... Wszystko już jest gotowe do porodu.

Szyjka krótka, podrażniona (przez tego osła, co wczoraj mi robił badanie :angry: :angry: :angry: ). Rozwarcie na palec. Dużo miałam ten wydzieliny jeszcze dzisiaj i moja ginekolog mówiła, że to mogą być wody płodowe :( Mam skierowanie do szpitala. Ale pojadę jak się gorzej poczuję. Przepisała mi luteinę na podtrzymanie ciąży, chociaż tydzień :( Bo mały może mieć teraz problemy z oddychaniem. I jeszcze dostałam Aspargin, bo puchnę i woda się zatrzymała w organizmie...

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #730297 przez paulinka.k22
asiek89 napisał:

Kurczę, dziewczyny, Was też tak nosi?? Ja mam jakieś adhd wewnętrzne... nie mogę usiedzieć w miejscu, wszystko mnie wkurza, jak w PMS :P, nie mogę się skupić na niczym dłużej, najchętniej bym zasnęła i obudziła się 13.09. :dry:
A do tego Patryś wierci się i wbija mi te swoje kończyny gdzie się da tak boleśnie, że nie da się wygodnej pozycji przyjąć.
Beznadziejnie mi samej ze sobą. Idę posprzątać w segmencie czy coś, bo już nie wyrabiam nerwowo.

Asiek mnie też nosi! Może dlatego, że od 4 m-ca raczej lezałam, ale teraz to juz nie mogę wytrzymać! A jaka zła chodzę :angry: tak mnie wszystko denerwuję :silly: pocieszyłaś mnie trochę, bo już myślałam, że tylko ja tak mam :silly:

Karolcia, my jeszcze trochę mamy czas:) jeszcze prania nie skończyłam, to nie mogę rodzić :lol: dziś sobie mówię do mojej małej, że tak około 10 września może wyłazić ;) ciekawe czy posłucha się mamusi :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #730302 przez paulinka.k22
O rany Donatka Szymuś coś za bardzo się spieszy na świat! Faktycznie mógłby poczekać jeszcze z tydzień! Trzymam za Was kciuki, może jednak jakoś sie uda go przetrzymać! Buziaki :kiss:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka