- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
kasia no ja niestety na targi sie nie pisze bo nie mam sily nawet. a co chwila i tak musze sie klasc jak cos robie bo moment tak czuje brzuch. ze na targach byscie jeszcze porod odbieraly:-P
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Ja wlasnie pakuje torbe do szpitala i co? I okazalo sie, ze mam 3 sztuki pajacykow w roz.56 ahahahha, dobra jestem. Nakupowalam rozne rozmiary, roznych czesci garderoby, ale nie sadzilam, ze tylko 3 sztuki pajacykow mam! W sumie prasowalam i ukladalam rozmiarami, al moj bystry umysl jakos nie polaczyl faktow. Wbijam na allegro!
O mam allegro.pl/next-pajacyki-spioszki-3pak-w...-56-i3491437549.html
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
Donatka bedzie dobrze!!trzymam kciuki.
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
ogarnęłam kuchnię,poodkurzałam i umyłam podłogi,teraz jeszcze kurze i chciałabym się wziąć za łazienkę ale zobaczymy jak będzie bo trochę mi jakby ciężko....
A jeszcze chciałabym się jednak wziąć za okna przed porodem bo potem to ja sobie nie wyobrażam....a już mnie wkurrrr że są takie brudne :/
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzień dobry!
Izulka, śliczna dzidzia Gratuluję dzielnej mamusi! :*
Natka, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! Szybkiego porodu i zdrowego, pięknego dzidziusia
Nefeli, Nike powodzenia na wizytach
Ja już właśnie też po wizycie... Szymuś chce wyjść na świat... Wszystko już jest gotowe do porodu.
Szyjka krótka, podrażniona (przez tego osła, co wczoraj mi robił badanie ). Rozwarcie na palec. Dużo miałam ten wydzieliny jeszcze dzisiaj i moja ginekolog mówiła, że to mogą być wody płodowe Mam skierowanie do szpitala. Ale pojadę jak się gorzej poczuję. Przepisała mi luteinę na podtrzymanie ciąży, chociaż tydzień Bo mały może mieć teraz problemy z oddychaniem. I jeszcze dostałam Aspargin, bo puchnę i woda się zatrzymała w organizmie...
Donatko dziewczyny mają raję, nie czekaj tylko jedź. Dobrze by było potrzymać maluszka w brzuszku jeszcze przez tydzień naprawdę lepiej żebyś była cały czas pod opieką lekarską.
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Relaksyna aj hejt ju
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
Widzisz Donatka, tak to już jest z tymi naszymi pociechami. Jakby nasze już mogły wyłazić to nie chcą, a Twoje Maleństwo już się pcha na ten świat Ale mamuśki mają rację - lepiej Ty jedź do szpitala. Będziesz przynajmniej pod fachową opieką, a może i dadzą zastrzyk na rozwinięcie płucek, żeby maluszek nie miał problemów w razie W.
- donata
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Moja ginekolog kazała brać mi luteinę dopochwowo, żeby jeszcze z tydzień wytrzymać, ale recepty zapomniała :/ W aptece mi nie dali bez :/ W domu mam kilka pod język, więc chyba to będę brać. Dopiero w poniedziałek będzie :/
Zła jestem, bo jutro mojego męża urodziny miałam wyprawiać 30-ste. Goście zaproszeni, jedzenie kupione, tort zamówiony i teraz nie wiem, co będzie Ale dzidziuś najważniejszy...
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
- asiek89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Debiutująca mama :)
Tam, gdzie mam rodzić, to przyjmują dopiero od 36. tygodnia... Nie wiem nawet czy mnie przyjmą. Dzisiaj jest równo 35. tydzień i 0 dni. To szpital prywatny, ale nic się nie płaci, bo mają umowę z NFZ podpisaną. DO Szpitala Wojewódzkiego na pewno nie pójdę, bo wczoraj byłam u tych sadystów i tylko szyjkę mi podrażnili i wywołali skurcze
Moja ginekolog kazała brać mi luteinę dopochwowo, żeby jeszcze z tydzień wytrzymać, ale recepty zapomniała :/ W aptece mi nie dali bez :/ W domu mam kilka pod język, więc chyba to będę brać. Dopiero w poniedziałek będzie :/
Zła jestem, bo jutro mojego męża urodziny miałam wyprawiać 30-ste. Goście zaproszeni, jedzenie kupione, tort zamówiony i teraz nie wiem, co będzie Ale dzidziuś najważniejszy...
Donatko, a czy Ty może będziesz rodzić u Malarkiewicza?
Ja się do miejskiego przybieram, ale o tym też słyszałam dość pozytywne opinie. Wydaje mi się, że skoro masz jednak już takie a nie inne stadium szyjki i rozwarcie to powinni Cię przyjąć pomimo tego, że nie ma jeszcze 36 tc.
Lepiej byłoby żebyś była pod opieką specjalistów. Trzymaj się dzielnie z Szymusiem!
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Donia jedz do tego szpitala jak Cie nie przyjma to wtedy pojedz do wojewodzkiego moze... Trzymaj sie
- donata
- Wylogowany
- pierwsze słowa
donata napisał:
Tam, gdzie mam rodzić, to przyjmują dopiero od 36. tygodnia... Nie wiem nawet czy mnie przyjmą. Dzisiaj jest równo 35. tydzień i 0 dni. To szpital prywatny, ale nic się nie płaci, bo mają umowę z NFZ podpisaną. DO Szpitala Wojewódzkiego na pewno nie pójdę, bo wczoraj byłam u tych sadystów i tylko szyjkę mi podrażnili i wywołali skurcze
Donatko, a czy Ty może będziesz rodzić u Malarkiewicza?
Ja się do miejskiego przybieram, ale o tym też słyszałam dość pozytywne opinie. Wydaje mi się, że skoro masz jednak już takie a nie inne stadium szyjki i rozwarcie to powinni Cię przyjąć pomimo tego, że nie ma jeszcze 36 tc.
Lepiej byłoby żebyś była pod opieką specjalistów. Trzymaj się dzielnie z Szymusiem!
Tak, bardzo bym chciała u Malarkiewicza. Tam są super warunki. Dla mnie Wojewódzki to rzeźnia... Jak mnie nie przyjmą u Malarkiewicza, to wtedy Miejski. Czekam na męża i może pojedziemy. Skurcze miałam rano, na razie spokój jak leżę. Tylko jak to wody się sączą to strach :/ I dzisiaj i wczoraj leci.
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
- paulinka.k22
- Wylogowany
- budujemy zdania