- Otrzymane podziękowania: 74
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat

Ten najwazniejszy prezent niestety jakos sie nie spieszy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
No maz w pracy mama w domu ciezko teraz cos wyskrobac ale moze nam sie uda. Nie wiem moj synus uparty jak nie wiem po rodzicach chyba ma

Mery powiem ci szczerze ze ja malo ktore melodyjki w zabawkach lubie wkurza mnie na dluzsza mete wiec pewnie specjalnie z niektorych "prezentow" baterie bede wyciagac

Widze ze mamuski aktywne dzisiaj Ja mialam chodzic po schodach ale wybralam sie z mama na dwugodzinny spacer i nie wiem jak to jest ale czym wiecej sie ruszam tym wiecej mam sily a jak juz siade w domu to padam na mordke.
Paulinka kaczusia Moj maz to sama idee wywolywania porodou seksem uwielbia OStatnio jak go poprosilam bysmy sprobowali wywolac malego to tak wyszczezyl zeby ze nie wiedzialam ze ma taki holywoodzki usmiech

A tak apropo pologu ile trwal u dziewczyn juz rodzacych lub ile slyszalyscie ze trwa. Wiem ze to moze byc roznie ale czytalam kiedys na necie ze na tych grubych poporodowych z tydzien trza byc a pozniej w zwykla no i ze z miesiac sie dojdzie do siebie Ale ostatnio gadalam ze znajoma a ona do mnie ze na poporodwych to przynajmniej z 3 tygodnie w obu ciazach musiala byc i potem jeszcze podpaski ze u niej to wogole dlugo trwalo.
Kinga sliczne pajacyki Uwielbiam ciuszki z nexta Robia naprawde sliczne wdzianka. U mnie nie ma rozmiarow na cm wiec nawet nie wiem ile mam na 56 Ale teraz to tez nie problem bo wszystko tak dostepne a maluszki tak szybko rosna ze jakby sie okazalo ze wyprawke mam za duza to wysle mame zeby dokupila tych malenkich pajacow.
Nike hmm Kacperki nie wiem jak Iwonki moj napewno uparciuch bedzie!
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
- Otrzymane podziękowania: 0
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Izulka śliczny ten Twój Piotruś

Ja się powoli zbieram i jadę popodglądać mojego małego rozbójnika - dziś cały dzień chyba ćwiczy jogę, bo tak się rozpycha

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

Nike powodzenia na wizycie

Aguś Agamo,no Twój synuś faktycznie uparty,widocznie nadzwyczaj mu dobrze w brzuszku

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8

Iwonka super ze zalorzylas watek Zostawilam swoj slad zebym w moich dyskusjach miala latwiej bedzie pozniej znalezc

- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Iva dzieki za kolejna foto relacje maluszka, Iza musi byc zachwycona i przy tej okazji ja tez czekam na Bogusie!!! Serku uwijaj sie!
Agamo, jak mieszkalam w Dub ct i przy okazji pracowalam kolo nexta czesto sie tam wchodzilo i ogladalo nie tylko ciuchy dla siebie bo te malenkie przykuwaly uwage tylko kupic nie bylo jeszcze wtedy komu

Edit
Marta milego podgladania

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Napisala,ze do cc byla znieczulona czrsciowo,ze maz byl obok w sali i wszystkiemu sie przygladal. Dzis jak sie podnosi i probuje wstawac to jej niedobrze,ale to normalne po cieciu i ze malucha juz ma obok przy sobie

Tyle wiesci od Izulki

A ja sobie odpuscilam szorowanie plytek w lazience. Reszte posprzatalam i...... spakowalam moja mini torbe i kuferek do szpitala

- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Donata z sączącymi wodami nie ma żartów. Na Twoim miejscu już dawno bym siedziała na IP. Mi zaczęły wody delikatnie się sączyć o 3 nad ranem, o 8 zaczęły się mega skurcze co 2 minuty, akcja poszła błyskawicznie i o 12 synek był już z nami. Nie ma co ryzykować, dzieciaczek najważniejszy.
Trzymam kciuki za was wszystkie, wielkie odliczanie się zaczęło. Troszkę wam zazdroszczę tych emocji - są wspaniałe, bólu jednak nie zazdroszczę

Powodzenia!
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

No i pytanie na jak dlugo odpuscilas sobie szorowanie plytek? Znajac Twoj zapal to wieczorem napiszesz ze to zrobilas

Indiana jones skonczony... Co teraz maj gad

Chomiczka dzieki

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Izulek wszystkim dziekuje za gratulacje,pozdrowienia,buziaki itd... rowniez pozdrawia,trzyma kciuki i czeka na kolejne maluszki.
Napisala,ze do cc byla znieczulona czrsciowo,ze maz byl obok w sali i wszystkiemu sie przygladal. Dzis jak sie podnosi i probuje wstawac to jej niedobrze,ale to normalne po cieciu i ze malucha juz ma obok przy sobie
Tyle wiesci od Izulki
A ja sobie odpuscilam szorowanie plytek w lazience. Reszte posprzatalam i...... spakowalam moja mini torbe i kuferek do szpitalajestem z siebie dumna
Iva ja też jestem z Ciebie dumna,że wreszcie spakowałaś swoje klamoty