BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 7 miesiąc temu #730394 przez niagara
Dziekuje Wam wszystkim za zyczenia :)
Ten najwazniejszy prezent niestety jakos sie nie spieszy ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #730396 przez agamo
Donata dolanczam sie do dziewczyn moze lepiej jedz do szpitala i wtedy sie dowiesz bo moze wcale by nie odmowili przyjecia na oddzial. Swoja droga dziwne ze tak mozna no ale ja sie nie znam.a mysle ze nikt sie nie obrazi tym bardziej maz ze ta 30-stke obejdzie w tym roku inaczej! Obleje narodziny syna i spozniona 30stke w jeden dzien. Swoja droga dla niego napewno wy jestescie o wiele wazniejsci teraz niz urodziny!

No maz w pracy mama w domu ciezko teraz cos wyskrobac ale moze nam sie uda. Nie wiem moj synus uparty jak nie wiem po rodzicach chyba ma :P bo my z mezem takie wstretne uparciuchy ze szok! Madzik przekupstwo chyba tez na tego malenkiego nie dziala bo juz probowalam wszystkiego a i maly samochodzik maz tez mu kupil i namawiam wszystkim czym sie da Jak to mowia ani grozba ani prosba :P Mam nadzieje ze te bole to juz cos sie zaczyna bo cierpiec na darmo to ja nie chce :P heheh wiem swinia jestem Tu bidule cierpia ze skurczami juz od dawna a ja marudze wiec lepiej sie juz zamkne! :D

Mery powiem ci szczerze ze ja malo ktore melodyjki w zabawkach lubie wkurza mnie na dluzsza mete wiec pewnie specjalnie z niektorych "prezentow" baterie bede wyciagac :P okrutna ze mnie matka :P

Widze ze mamuski aktywne dzisiaj Ja mialam chodzic po schodach ale wybralam sie z mama na dwugodzinny spacer i nie wiem jak to jest ale czym wiecej sie ruszam tym wiecej mam sily a jak juz siade w domu to padam na mordke.

Paulinka kaczusia Moj maz to sama idee wywolywania porodou seksem uwielbia OStatnio jak go poprosilam bysmy sprobowali wywolac malego to tak wyszczezyl zeby ze nie wiedzialam ze ma taki holywoodzki usmiech :P heheh szkoda tylko ze w ciazy nie sprawia mi to takiej przyjemnosci Mam nadzieje ze wszystko wroci do normy po pologu! boshe kiedy to bedzie.

A tak apropo pologu ile trwal u dziewczyn juz rodzacych lub ile slyszalyscie ze trwa. Wiem ze to moze byc roznie ale czytalam kiedys na necie ze na tych grubych poporodowych z tydzien trza byc a pozniej w zwykla no i ze z miesiac sie dojdzie do siebie Ale ostatnio gadalam ze znajoma a ona do mnie ze na poporodwych to przynajmniej z 3 tygodnie w obu ciazach musiala byc i potem jeszcze podpaski ze u niej to wogole dlugo trwalo.

Kinga sliczne pajacyki Uwielbiam ciuszki z nexta Robia naprawde sliczne wdzianka. U mnie nie ma rozmiarow na cm wiec nawet nie wiem ile mam na 56 Ale teraz to tez nie problem bo wszystko tak dostepne a maluszki tak szybko rosna ze jakby sie okazalo ze wyprawke mam za duza to wysle mame zeby dokupila tych malenkich pajacow.

Nike hmm Kacperki nie wiem jak Iwonki moj napewno uparciuch bedzie!

Aga

11 lata 7 miesiąc temu #730405 przez Alivva
Cioteczki....kolejna foteczka Piotrunia dla Was od szczesliwej mamuni :-)
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #730407 przez Alivva
Cioteczki....kolejna foteczka Piotrunia dla Was od szczesliwej mamuni :-)
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #730412 przez Monika23083
ale słodziaszek z tego Piotrusia :)

11 lata 7 miesiąc temu #730418 przez iwonta_kg
śliczny piotruś :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 7 miesiąc temu #730421 przez nike84
O Boże i pomyśleć że już niedługo wszystkie będziemy tulić takie maleństwa :)
Izulka śliczny ten Twój Piotruś :cheer: Serku - czekamy na fotki Boguni !

Ja się powoli zbieram i jadę popodglądać mojego małego rozbójnika - dziś cały dzień chyba ćwiczy jogę, bo tak się rozpycha B)

11 lata 7 miesiąc temu #730423 przez iwonta_kg

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #730425 przez akina_zet
Cioteczki lubią takie zdjęcia ;) Piotruś jest taki papuśny :D

Nike powodzenia na wizycie :)

Aguś Agamo,no Twój synuś faktycznie uparty,widocznie nadzwyczaj mu dobrze w brzuszku :)

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu #730427 przez agamo
Iva dzieki Sliczny ten Piotrus Izuli rany ale im fajnie! i jak slodko spi! buziaczki od eciotek! :D

Iwonka super ze zalorzylas watek Zostawilam swoj slad zebym w moich dyskusjach miala latwiej bedzie pozniej znalezc :D

Aga

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #730428 przez Nubi
Iwonka super ze zorganizowalas watek ;)

Iva dzieki za kolejna foto relacje maluszka, Iza musi byc zachwycona i przy tej okazji ja tez czekam na Bogusie!!! Serku uwijaj sie!

Agamo, jak mieszkalam w Dub ct i przy okazji pracowalam kolo nexta czesto sie tam wchodzilo i ogladalo nie tylko ciuchy dla siebie bo te malenkie przykuwaly uwage tylko kupic nie bylo jeszcze wtedy komu :(

Edit
Marta milego podgladania :woohoo: btw ja tez pomyslalam o tym zejuz niedlugo kazdaz nas utuli malenstwo... Niesamowicie przerazajace i ekscytujace B)

Jestem mamAsią

11 lata 7 miesiąc temu #730429 przez Alivva
Izulek wszystkim dziekuje za gratulacje,pozdrowienia,buziaki itd... rowniez pozdrawia,trzyma kciuki i czeka na kolejne maluszki.
Napisala,ze do cc byla znieczulona czrsciowo,ze maz byl obok w sali i wszystkiemu sie przygladal. Dzis jak sie podnosi i probuje wstawac to jej niedobrze,ale to normalne po cieciu i ze malucha juz ma obok przy sobie :-)
Tyle wiesci od Izulki :-)

A ja sobie odpuscilam szorowanie plytek w lazience. Reszte posprzatalam i...... spakowalam moja mini torbe i kuferek do szpitala :D jestem z siebie dumna :-)

11 lata 7 miesiąc temu #730431 przez chomiczka
Witam Wrześnióweczki :)

Donata z sączącymi wodami nie ma żartów. Na Twoim miejscu już dawno bym siedziała na IP. Mi zaczęły wody delikatnie się sączyć o 3 nad ranem, o 8 zaczęły się mega skurcze co 2 minuty, akcja poszła błyskawicznie i o 12 synek był już z nami. Nie ma co ryzykować, dzieciaczek najważniejszy.

Trzymam kciuki za was wszystkie, wielkie odliczanie się zaczęło. Troszkę wam zazdroszczę tych emocji - są wspaniałe, bólu jednak nie zazdroszczę :silly: :kiss: :kiss:
Powodzenia!

11 lata 7 miesiąc temu #730434 przez Nubi
Iva gratulacje B)

No i pytanie na jak dlugo odpuscilas sobie szorowanie plytek? Znajac Twoj zapal to wieczorem napiszesz ze to zrobilas :silly:

Indiana jones skonczony... Co teraz maj gad :unsure:

Chomiczka dzieki ;)

Jestem mamAsią

11 lata 7 miesiąc temu #730435 przez akina_zet
Alivva napisał:

Izulek wszystkim dziekuje za gratulacje,pozdrowienia,buziaki itd... rowniez pozdrawia,trzyma kciuki i czeka na kolejne maluszki.
Napisala,ze do cc byla znieczulona czrsciowo,ze maz byl obok w sali i wszystkiemu sie przygladal. Dzis jak sie podnosi i probuje wstawac to jej niedobrze,ale to normalne po cieciu i ze malucha juz ma obok przy sobie :-)
Tyle wiesci od Izulki :-)

A ja sobie odpuscilam szorowanie plytek w lazience. Reszte posprzatalam i...... spakowalam moja mini torbe i kuferek do szpitala :D jestem z siebie dumna :-)

Iva ja też jestem z Ciebie dumna,że wreszcie spakowałaś swoje klamoty :D Zmieściłaś się? :D

Monika Z.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka