BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 4 miesiąc temu #730145 przez iwonta_kg
Czyli postanowione z tym nowym watkiem :) serek naturalnie rodziła. Strona wcWsniej xhyba xcos pisala.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #730146 przez niagara
Iwonka załóż wobec tego osobny wątek i tam będziemy fotki wrzucać :)

Nowa wersja tabelki z Maluszkami do wglądu :)

11 lata 4 miesiąc temu #730150 przez aska06091
Iza super wieści, synek śliczny :cheer:
Iza, Aga cieszę się razem z Wami i trzymam kciuki za szybkie powroty do domów :kiss:

A ja się zastanawiałam czemu tyle stron od wczoraj napisałyście, a tu taki wieści :lol:
Jakie emocje :lol:

11 lata 4 miesiąc temu #730152 przez niagara
Ja wiem, moja córka po prostu nie chce mieć urodzin w wakacje, bo chce cukierki do szkoły zanosić :lol:

11 lata 4 miesiąc temu #730158 przez akina_zet
Nateczko samych najlepszości Kochana z okazji urodzin! Szybkiego tulenia Malutkiej :kiss:

Nefeli powodzenia na wizycie,dawaj znać po!

Powiem Wam,że ja też teraz bardziej na luzie podchodzę do tych bóli i mam nadzieję,że niczego nie przegapię :huh:

Monika Z.

11 lata 4 miesiąc temu #730173 przez MyMelange
Iza jaki cudowny chlopczyk :) Ja wciaz niedowierzam, ze to juz, ze juz te male sloneczka sa gotowe do wyjscia...

Z calego serca Wam dziewczyny gratuluje!

Kurcze, to bedzie miesiac mega emocji, bo troche nas sie tu uzbieralo i mamy dosc porozrzucane terminy :)

Mi sie spalo wysmienicie,a to moze dlatego, ze mialam caly dzien gosci i bylam zmeczona. Tylko potwornie boli mnie pipka, a zwlaszcza jak sie przekrecam na drugi bok. Chyba napinam miesnie brzucha i wciskam malego w kanal rodny.

Natalia, sto lat, sto lat i udanego rozwiazania :)

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 4 miesiąc temu #730174 przez Nubi
Cudowne wici z rana :lol:

Serku Waniliowy, gratuluje szczesliwego rozwiazania i udanego karmienia :woohoo: a przede wszystkim zdrowej Boguni z Wami :) zazdroszcze :blink:

Izula to nas zaskoczyłas :blink: koniec z lezeniem i lekami :lol: Twoj syn juz jest z Wami, szybkiego wyjscia ze szpitala zycze. No i oczywista gratuluje i tez zazdroszcze :woohoo:

Natalia sto lat, duzo zdrowia i szczesliwego rozwiazania... DZISIAJ :lol: :kiss:

Kalina no nie wiem jak dzisiaj z porodowka, raczej juz sie umowilam z Zo na 1wrzesnia bo wczoraj doktorek powiedzial ze ma wtedy dyzur :blink: niech sobie z Natalia jeszcze posiedza ;) :P

Villemo gdyby nie Ty... Mam te same obawy jak niektore dziewczynki, ze nie zorientuje sie ze juz czas :dry: jak rozmawialam o tym z mamcia to tez stwierdzila ze nie mam sie martwic, na pewno sie zorientuje :silly:

A teraz po wczorajszych spacerach leze i kopciuszka ogladamy zajadajac sie arbuzem :lol: B)

Jestem mamAsią

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #730177 przez Nubi
Edit zdublowaly sie :silly:

Jestem mamAsią

11 lata 4 miesiąc temu #730187 przez biedroneczka39
Dołączam się do gratulacji kochane. Zdrőwka dla maleństw I wytrwałości dla Was. Gdzie można pooglądać Wasze maleństwa? :)

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 4 miesiąc temu #730188 przez paulinka.k22
Dzień doberek!
Same dobre wieści od wczoraj :laugh: wieczorem już nie zaglądałam na forum, ale zanim zasnęłam to sobie myślę, że pewnie Serek i Iza już po wszystkim, no i jakbym zgadła :laugh:

Serku i Izulka kochane bardzo Wam gratuluję i cieszę się razem z Wami :kiss: a z tymi wymiarami to się chyba umówiłyście, hi hi... :) ucałujcie swoje maluszki :laugh:
Iza Piotruś jest śliczny i wydaję mi się, że podobny do Ciebie :)

A nie mówiłam, że połowa wrześniówek w sierpniu się rozpakuje :laugh:
Czekamy teraz na Agamo, Villemo i Iwonkę :lol:

Natalka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Żeby malutka zrobiła Ci najlepszy prezent i chciała wyjść dzisiaj :)

11 lata 4 miesiąc temu #730199 przez karolcia1919
Eh moje plecy ;/-moj wczoraj siedzial i masowal ...a ja spac nie moglam.musialam spac plasko.

Ciagle sie budzilam ...

11 lata 4 miesiąc temu #730205 przez pyzaura
Hej
Natalka sto lat;-);-);-)
Izunia gratulacje;-);-);-)
Buziaki na dobry dzień

Ania

11 lata 4 miesiąc temu #730206 przez kocham_cie
biedroneczka39 napisał:

Dołączam się do gratulacji kochane. Zdrőwka dla maleństw I wytrwałości dla Was. Gdzie można pooglądać Wasze maleństwa? :)

Hej biedroneczko, jak miło że o nas pamiętasz i zaglądasz :) fotki jak na razie na bieżąco wrzucane są na forum, ale Iwonka właśnie robi na nie osobny wątek, więc jak tylko skończy to oczywiście dostanie namiary ;) a powiedz ja ty się czujesz??? widziałam że byłaś na urlopie, chyba w PL tak?... szczęśliwa i uśmiechnięta. całuję, trzymaj się dzielnie i... może zaskoczysz nas jakąś niespodziewaną informacją :silly:

Magda M

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #730209 przez Alivva
biedroneczka39 napisał:

Ewuniu,fotka Piotrusia Izy jest chyba ze dwie strony wstecz,Aga jeszcze Bogny nie pokazała a Adaś od papi też gdzieś jeste ale nie pamiętam która to była strona :/

Wyspałam się dziś nawet. Emocje jak na grzybach to i sen był dość twardy :)
Ale przekręcanie się z jednego boku na drugi nie jest już przyjemne.... No nic jeszcze kilkanaście dni :)

Natalioooooo....Spełnienia Marzeń,Zwłaszcza Tych Najskrytszych :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #730212 przez kocham_cie
Natko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spełnienia marzeń... ale przede wszystkim rychłego spotkania z córeczką :kiss: sto lat

Magda M

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka