BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #733799 przez kocham_cie
hmmmm a co z tą naszą Natka kituś odezwij się co tam się dzieję...

Dagusia jak to kuzynka zaginęła??? A jeśli chodzi o libido... to chyba nie mogę napisać żeby jakoś diametrialnie się podniosło tylko po prostu stwierdziłam że pora coś zacząć działać... a że okazała się że jest całkiem przyjemnie... no to już się poświęciłam i korzystałam :silly: :silly: :silly:

Agusia do kiedy mama zostaje??? kurcze dobrze by było żeby jeszcze zobaczyła tego małego uparciucha, o ile dobrze pamiętam to potem teściowa wpadnie, no ale to nie to samo co mamcia :(

Villemo no to czekamy już na fotki Wiktorka z zacisza domowego

Donata wiem że ciągnie do domciu ale może posiedzcie jeszcze troszeczkę w szpitalu żebyście doszli do siebie... bo tak jak piszesz mąż musi być w pracy ty obolała a szymek wymaga opieki... a tak to bynajmniej posiłek masz podany i pomocną dłoń położnych... trzymajcie się cieplutko i pisz na bieżąco jak się miewacie :kiss:

Kurcze zaczynam się już niecierpliwić ileż może iść łożeczko... wiem wiem że na aukcji pisało że do 14 dni ale dziś już mija 13 dzień :dry:

Magda M

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #733800 przez akina_zet
niagara napisał:

Dzien dobry Dziewczynki :)
Niniejszym oznajmiam, ze po ciezkiej nocy, dzis o 7.34 przyszla na swiat nasza najukochansza coreczka :laugh:

Juuupi!!! Gratulacje dzielna mamusiu :kiss: Jak mała ma na imię? :D Chcemy fotki,fotki :D

Monika Z.

11 lata 4 miesiąc temu #733804 przez KasiaL
Dziendoberek mnie w po wczorajszym szorowaniu łazienki tak bolały pachwiny że myślałam że dziecko razem z macica chce wyjść...
Postanowiłam dziś w końcu spakować torbę do szpitala a w sobotę jeszcze jadę pierdoly jakieś dokupić typu podpaski, wodę.
Dziewczyny a w co chcecie ubrać dzieciaczki na wyjście że szpitala?

11 lata 4 miesiąc temu #733806 przez kocham_cie
niagara napisał:

Dzien dobry Dziewczynki :)
Niniejszym oznajmiam, ze po ciezkiej nocy, dzis o 7.34 przyszla na swiat nasza najukochansza coreczka :laugh:

oooo no gratulacje Natalko :) pisz coś więcej jak było jak duża malutka... ciekawość na zżera ;)

Magda M

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #733810 przez kalina
donatko ale sie wam namnozylo. przykre to lezenie szpitalne ale przynajmniej tyle mniej nerwow bo jak cos sie dzieje to od razu reaguja. oby to juz koniec niespodzianek. a od czego mu ten runien wyszedl na calym ciele? od naswietlania?

daga to mialas rewelacji akurat na noc. dobrze ze skurcze ustaly.

nubi nie ma to jak caly dzien zajety.. jeszcze urodzisz w drodze do przychodni:-P

o natalia gratulacje:-) wreszcie mala z toba:-)

villemo nie ma to jak wlasny domek.. fajnie ze juz po:-)

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 4 miesiąc temu #733813 przez asiek89
Natalko, gratulacje!! No i przyszła na świat kolejna dziewuszka :D Czekamy na więcej info! :)

Asia&Patryś

11 lata 4 miesiąc temu #733818 przez MyMelange
Natka, gratuluuuuuuje :) Witamy niunie na swiecie :)

Madzik, a ja sie zastanawialam kto sie drze po nocy? ;P

Donata, wszystko bedzie dobrze. Lepiej byc w szpitalu pod opieku niz sie w domu zastanawiac, co sie dzieje. Cierpliwosci :)

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 4 miesiąc temu #733829 przez iwonta_kg
Jeju dziewczyny napisalyscie przez dwa dni 180 postow. Poczytalabym ale za bardzo mam czas. Tylko tak w skrocie napisze co u mnie i pochwale sie nowa fotka Kacperka:-)
W miedzyczasie Natalko gratuluje córeczki!!!!:-)
No wiec tak maly ciagnie cycka ale nic z niego nie leci wiec musi byc dokarmiany strzykawka. Plecy mnie bola od noszenia malego a po za tym w srodku szwy ciagna. Ale każdego dnia jest lepiej. Wczoraj caly dzien na herbacie i sucharach, dzis moze dadzą zupe na obiad.
Maz dzis robi pepkowe:-)
Odezwe sie za jakis czas. Buziaki :-*:-*:-*:-*:-*

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #733830 przez mery75
Niagara wszystkiego naj szczere gratulacje i mnóstwozdrówka dla Was czy dziewczynka będzie Jula jak moja bo coś wspominałaś kiedyś jeszcze raz gratulacje
Tu z wrześniówek to się sierpniówki zrobiły :silly:
Donatko kochana taki przeżycia cholera jasna bardzo Ci współczuje naprawdę trzymamy kciuki za Was obyści jak najszybciej doszli do siebie i wrócili do domu co do pokarmu to ciekawa jestem czy ja będę miała

11 lata 4 miesiąc temu #733831 przez mery75
Iwonka przecudny ten Twój synuś prze prze przesłodki buziaczki dla Was :kiss:
Mąż się dzisiaj zabawi chociaż hihi
Dziewczyny kurcze co się dzieje z tym pokarmem że są takie problemy z karmieniem :unsure:

11 lata 4 miesiąc temu #733833 przez akina_zet
Iwonko Kacperek to sama słodycz :)

Monika Z.

11 lata 4 miesiąc temu #733837 przez nike84
Witam dziewczynki :)
Ja już przy śniadanku, obudziłam się z psim futrem na twarzy i mokrym nosem w oku :huh: Mały cos od rana niewiele daje o sobie znać ale zaraz go zaatakuję drożdżówką z serem i herbatą z sokiem malinowym i zobaczymy czy go to cos ruszy ;)

Nubi kurcze gdybym wiedziała, że tu więcej nocnych marków to nie wyłączałabym kompa. A tak to miałam nagrane Wstydliwe choroby i przez pół nocy oglądałam - aż dziw że nie miałam po tym koszmarów...Ale może mój pies miał i dlatego wlazł mi potem na głowę :silly: Daj znać jak tam po ktg i usg :)

Villemo super wieści :) nareszcie do domku. Czekamy na fotki maleństwa :)

Monia akina mnie teraz kazał zrobić badanie na krzepliwość krwi i jakieś elektrolity sód i potas :huh:

Donata biedactwo trzymaj sie tam :kiss: Tyle tego cholerstwa wam się przyplątuje :angry: Ale wierzę że będzie dobrze :)

Niagara GRATULUJE!!! Jest kolejna dziewuszka :kiss:

No i Iwonka cieszę się że u Ciebie wszystko w miarę dobrze. A Kacperek jest przecudny :cheer:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #733839 przez mery75

11 lata 4 miesiąc temu #733842 przez Alivva
Tyle chciałam napisać,ale jak przeczytałam o Niuni Natalii to już nie wiem co komu....
Natalia gratuluję Kochana :) Doczekałaś sie wreszcie po tych alarmach od jakiegos czasu :D
Napisz nam babolku chociaż ile mała waży i mierzy bo cioteczki tu takie ciekawe :)

Donata rozumiem Twoją chęć powrotu do domku ale lepej pobyć pod odpowiednią opieką kilka dni dłużej niż się samemu zamartwiać w domku... Jeszcze troszkę i nacieszysz się domowym zaciszem :) Zdrówka dla Was :*

Magda....erotomanie hahahaha Na szczęście u mnie Cię nie było słychać :D
używaj maleńka,używaj :)

Aga,dzięki......miło słyszeć,że ciąża mi służy. Mimo tego,że w pierwszej ciąży byłam szczęśliwą mężatką to jednak teraz zdecydowanie lepiej się czuję i psychicznie i fizycznie :)
Co do kolejnych ciąż...hmmm noooo Bart by oszalał??? na łeb by chyba dostał :P nie nie....takim trzeba dawkować takie szoki :) Zaraz będzie miał swoją niespodziewaną ukochaną córunie a i mi wystarczy dwójka dzieciaczków :)

idę zrobić kawkę bo coś mnie muuuuuli

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #733845 przez akina_zet
Martuś,czyli te badania są normą,bo ja myślałam,że to mój gin coś wymyślił :P Co do ruchów, moja Guśka też była mało aktywna wczoraj :huh:

Męczą mnie straszne bóle głowy od tygodnia,mam ochotę roztrzaskać łepetynę o ścianę :angry:

Monika Z.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka