- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- asiek89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Debiutująca mama :)

Super, że się dogadujecie, powoli stopień porozumienia będzie coraz lepszy

Cudownie, że już możecie się sobą cieszyć w domu, Piotruś będzie się teraz zdrowo rozwijał i rósł i to jest najważniejsze

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
- słonko
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Natalko, z całego serca gratuluję Julci! Wymęczyłaś się, ale udało się sn, więc szybko wrócisz do siebie!

Ależ masz słodkiego tego Kacperka, Iwonko!

Donatko, oby z pępkiem nie było kłopotów i Mały już tylko zdrowiał i ładnie rósł! Buziaki dla Ciebie i Szymka!
Papi bidulko, no to masz uroki wczesnego macierzyństwa. Współczuję braku snu. Ja nawet tego nie biorę pod uwagę, bo ja muszę lulać, żeby dobrze funkcjonować...
Agamo, ja to bym uwierzyła w tę przepowiednię i po prostu wieczorem zabrała się za rodzenie

Kalinka, Nubi, o Wy - spotkanie beze mnie!?

Dziewczyny, czy u Was też dziś taka jesienna szaruga? Brrr, ja chcę z powrotem lato, może być nawet 38 st.! Nie znoszę początków jesieni. Zanim mój organizm się przestawi, łapię prze jakiś czas wieczorami depresyjny nastrój :/ Ale od wrześniowej równonocy zawsze odliczam do przesilenia (czyli Bożego Narodzenia mniej więcej), a to tylko 3 miesiące

- Kasia :]
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- słonko
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Super, że Piotruś jest taki grzeczny

- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Zaliczylam ktg byly skurcze ale bez szlenstw, na usg wszystko dobrze a Zo ma 3 kilo! Badanie z 2 cm rozwarciem, wynik moczu dobrze i uslyszalam ze nie ma co tracic czasu tylko rodzic poki wszystko gra! Wiec pisalam do Kaliny ze jak po tej podrozy nie urodze to znaczy ze Zo wyjdzie dopiero na 18naste urodziny

Tez mi spotkanko sie podobalo bo w domu to mozna samemu dostac krecka a ja nawet zwierza nie mam u brata... No slimaki w ogrodku bo z kotami nie bede zadzierac

Villemo ciesze sie z Wami ze wrociliscie do domkku dzis

Mery i reszta Kewinowych... Ja tez sama w domu, a dzis samochod trafil do mechanika wiec jestem skazana na taxi w razie P. Oswoilam sie z ta mysla, a samotnosc mi nie przeszkadza bo siedzenie przy mnie i nianczenie jest uciazliwe

Kocham Cie jak pisali ze dostawa do 14 dni to maja jeszcze jeden dzien, jak nie dotrze to dzwon i spier... Ich

Iwonka zastanawiam sie czy nie wolalabym zostac na herbacie i sucharach majac do wyboru szpitalna zupe

Natalia jeszcze raz gratuluje, no i powiem Ci ze obawiam sie tego urywania sie filmow... Do czego zdolna jestem a slownik laciny ubogi nie jest ... Modle sie o zachowanie sie w miare kobieco podczas porodu

Asiek no to wiesci z tym terminem Twoim

Papi mysle ze Twoja chec wyrzucenia przez okno syna jest naturalna...Ale nie rob tego

Izula dobrze Cie tu widziec radosna macie

Sloneczko uzaleznione od slonca

Spotkanie wyszlo spontanicznie, no ale jak by nie bylo jak nie urodze w niedziele to w czwartek znow jade na hute na ktg mozna sie spotkac... Pingwineczki

A teraz wspomne o mojej kolezance, dzis cc urodzil sie Mikolaj, 57cm i 3900 g! Mamusia podpiete ma serduszko ale czuje sie dobrze a dzidzus zdrowy klocuszek

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
P.S kocham mojego synka najbardziej na swiecie mimo ze go wczorqj chcialam wyrzucic juz przez okno
hihih papi normalnie uwielbiam cię za tą szczerość

- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
izulka ale fajnie ze jestes z nami. tez z przyjemnoscia przeczytalam opowiesc choc na sama mysl jak sie z toba personel obszedl to az nerwa bierze. ale najwazniejsze ze sie dobrze skonczylo i ze w domku sie razem juz porozumiewacie:-)
- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie

- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
gratuluje jeszcze raz

papi zycze Wam wiecej przespanych chwil ...i cierpliwosci do meza

mery -sloneczko moje jak tam Z tym powietrzem przeszlo bo u mnie nie;/i coraz czesciej.
- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie

Karolka cały czas bulgocze i znowu mam te bóle okresowe
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
;( boje sie porodu ...nie wiem co mam robic ;( zaluje czasem ze nie poszlam do szkoly rodzenia...no ale kolidowalo to z moja praca;(
- asiek89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Debiutująca mama :)

Kurczę, zaczyna do mnie docierać, że już niedługo wszystko się zmieni... ale takie to jeszcze ciągle nie do końca realne..
Uśmiałam się z "kewinowych"

Ależ Wam fajnie Kalinko i Nubi, że się mogłyście spotkać

Słonko, ja też kocham słońce i ciepełko, mimo że upały w czasie ciąży dają w kość. A u mnie ciągle jeszcze gorąc i bezchmurne niebo. W sobotę dopiero coś się ma ochłodzić. A jak dla mnie to zimy mogłoby w ogóle nie być... no dobra, może przez miesiąc maks w okolicy świąt, żeby dzieciaczki mogły się śniegiem nacieszyć

Idę zrobić herbatkę i pochrupię sobie coś słodkiego. Łapie mniemały stres przed jutrzejszą wizytą