- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
1wrzesien przywitalam nie z porodem a z zapchanymi zatokami, bolem glowy z tej przyczyny i do tego zapuchniete wezly chlonne...bosko..nie wspominam ze Sloneczko lacze sie w bolu z powodu tej piknej aury na zewnatrz... Teraz to porody ja odpuszczam bo czekam dwa dni na oskrzela
Madziu, jestem z Toba telepatycznie, czekam na pomyslne wiesci o wadze Antoniego i wrazeniach szczesliwej mamy!
Co do opryszczki to moja kolezanka poradzila przede wszystkim DUZO witaminy C nie koniecznie w tabletkach tylko w owocach, sok z cytryny... No i dla tych ktorym co chwile wyskakuje to mowila ze najlepiej jest uzyc masci typu hascovir (sprawdzcie jak to na ciezarne dziala) ale zaraz jak czujecie ze sie robi i zapobiegawczo codziennie cienka warstwe smarowac, bo na powstala juz to lepiej cos na gojenie niz antywirusowe... No i mowila ze zovirax slaby jest.
Akinka glowa(i oczy) boli tez od zatok, jak czujesz ze masz zapchane, a nic nie splywa to zamiast zimnych okladow polecam uprazyc sol na patelni, w szmatke ja i oklad...
Do pozniej mamcie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paulinka.k22
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jak się obudziłam, to sobię myslę czy którach na porodówce nie wylądowała, a tu taka wiadomość od Madzi ciekawe jak jej tam idzie oby szybko i sprawnie!
Też mnie ostatnio coś skurcze pobierają, ale tylko wieczorami jak leże i dziś nad ranem! Nie wiem czy to są te przepowiadające ale teraz jest dobrze!
Akina masz bóle podobne to tych migrenowych może to Cię łapie albo faktycznie tak jak pisze Nubi moga to być zatoki! Zrób sobie może inhalację z amolu!
Agamo kącik przeuroczy i lampka również
Miłego dnia no i czekam na wieści od Magdy
- asiek89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Debiutująca mama :)
Madziu, kochana trzymaj się dzielnie! Super, że zaczniesz nowy miesiąc już ze swoim Antonim Oby Wam wszystko poszło jak najspokojniej i bezproblemowo .
Monia akina, a te bóle to czasem nie migrenowe? Bo jak tak piszesz to mi się tak kojarzą, chociaż sama na to raczej nie cierpię.
Nubi, nie daj się choróbsku! No też coś żeby na ostatniej prostej jeszcze walczyć z takimi rzeczami.. Oby udało się to szybko opanować w zarodku!
Aguś, Ty mi nie rób nadziei, że to będzie już , bo ja coś czuję, że z tym terminem to nas mogą jeszcze przetrzymać.. No ale zobaczymy jutro.
Natalko, Izula, Iwonko , ja mam nadzieję, że nie wyczerpałyście jeszcze limitu na grzeczne maluchy Bo jak tak czytam to pozazdrościć Ale tak serio to super, że się dogadujecie i smyki dają Wam odetchnąć Czekamy na dalsze relacje, bo są niesamowicie ekscytujące
Trzymajcie się dziewczynki, przesyłam Wam dobromiejskiego słonka troszkę, u nas pogodnie i aż chce się wyjść z domu Idealna aura na spacer ze szkrabem
Aaa i pokazujemy się z naszym kącikiem Tak jak mówiłam, pościel jeszcze nie w łóżeczku, będzie po niedzieli zapewne A w łóżeczku czeka na Patrysia osiołek-przytulak
No i chcę dokupić lampki ledowe w biedronce i powiesić nad łóżeczkiem żeby było światło nie za mocne, ale pomocne w nocy
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
Ahh... wspomnienia wróciły, rok temu przeżywałam to samo
Życzę bezbolesnych i szybkich porodów
- KasiaL
- Wylogowany
- gaworzenie
Powodzenia dla Madzi.
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Pół nocy u nas lało,teraz juz nie ale tak jakos mało przyjemnie jest.
Do tego tak mnie brzuch swędzi,że szału dostaję.
Wczoraj mi w sklepie dwie osoby powiedziały,że bardzo zmieniłam się na twarzy
pewnie dlatego,że to już TUŻ TUŻ....no rejczel!!!!
A ulubiony pan parkingowy jak mnie zapytał czy ja jeszcze nie urodziłam to mu powiedziałam,że to najbardziej wkurwiające pytanie jakie można zadawać ciężarnej pod koniec ciązy Starszy facet ale taki loozak więc mogłam sobie z nim w ten sposób zażartować.
Izulka pisała o bliźnie?? Ja po cc z Filipem to miałam ważenie,że mi zaszyli w tym miejscu jakąś rurke albo sznurek hahaha i końcówka blizny też była brzydka,zaczeriwniona i się ciut babrała,ale wszystko sie pięknie wygoiło a dziś (już nie długo) została tylko cieniutka linia jakby ktoś ją pisakiem jasnym namalował Zawsze mówiłam,że to "uśmiech Filipa" Teraz będzie uśmiech moich dzieci
Nubisiu,Ty sie kuruj Kochana....miałyśmy rodzić a nie się "zawalać" choróbskami
Asiek-kącik Patrysia taki....wyciszający Przez tą fototapetę chyba Suuuper
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Dziewczynki pokoiki super
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A powiedzcie co z kinia przczolka mają nie widze postow od niej.... laska odezwij sie co u ciebie
yyyyy z kim??? Nie pamiętam
taką mam własnie pamieć do dziewczyn które wpadają tu raz na jakiś czas....
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
pyzaura napisał:
A powiedzcie co z kinia przczolka mają nie widze postow od niej.... laska odezwij sie co u ciebie
yyyyy z kim??? Nie pamiętam
taką mam własnie pamieć do dziewczyn które wpadają tu raz na jakiś czas....
Iva, Pyzaura miala na mysli mnie.
pisalam dzis posta.
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ciebie jako jedyną Kinię tu kumam ale ta pszczółka mnie zmyliła.... pewnie cus mi uleciało z tej mojej ciążowej główki
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Wybacz Kiniu
Ciebie jako jedyną Kinię tu kumam ale ta pszczółka mnie zmyliła.... pewnie cus mi uleciało z tej mojej ciążowej główki
Pisalam jakis czas wczesniej ze zamiast porodow bede pszczolke Maje ogladac
Ja mam wkurwa, wlasnie sie dowiedzialam, ze moj M. znowu podpala i sie mega zalamalam...