- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- paulinka.k22
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ja juz po śniadanku, u mnie była kawa zbożowa z mlekiem

Tak mi jest przykro dziś, bo siostra ma ten ślub, a mnie nie ma z nią

Iza bardzo ładnie wyglądasz i jaka jesteś szczęśliwa, kto by pomyślał, że tyle przeszłaś w ciązy

Donata nie możesz tak mysleć, nic złego nie zrobiłaś! To Szymusiowi za bardzo się śpieszyło na świat!
Kasia faktycznie Ciebie trzymają chyba tylko po to, żeby łóżka nie były wolne... tak to jest w tych naszych szpitalach

Nubi ale mnie rozśmieszyłaś z tym porównaniem

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
pyzaura ja dzisiaj robię łososia grillowanego, ale w domu

- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Donia nie szukaj dziury w calym, to nie Twoja wina ze maly sie wczesniej urodzil, tak jak dziewczyny pisza, natura to natura... Tak musialo byc. Teraz grzecznie i cierpliwie czekaj az lekarze zdecyduja sie was wypisac, to tez dla dobra malego, najwidoczniej musi byc pod obserwacja i jak nic sie nie dzieje to super znaczy ze niedlugo wyjdziecie, jezeli w razie czego cos by sie dzialo to nie chcialabys byc w domu. Sciskam za Was mocno kciuki, niech maly sie wzmocni, zostawi wszystko co zle w szpitalu i wrocicie do domku.
Kasiu a Ty jak nic nie przyjmujesz i nie masz czesto tego ktg to moze wez wypis na zadanie? Jak zaczniesz rodzic to beda Cie musieli przyjac a mozesz na ktg dojezdzac do szpitala, moze pogadaj z polozna i podepnij to pod stan psychiczny

Z drugiej strony jak nie lezysz jeszcze tam 3 dni to cie nie wypuszcza bo wtedy kasy nfz im nie wroci...
Co do ktg masz tam dwie krzywe, lewa to puls malenstwa, prawe to skurcze, te porodowe to powyzej 60 sie zapisuja o ile sie nie myle i jak gorka jest szpiczasta to krocutki skurcz, a jak gory stolowe to dobrze i tzn ze to porodowe, poprostu trwaja dluzej...
Iza bardzo ladnie sie prezentujesz z malenstwem... Zdjecie bym powiedziala wiosenne

Narzekacie ze taki okrutny swiat to trzeba za jaja go brac

Marta a to piramidka, Zo tez sie czesto tak wypina i wlasnie ja wtedy klepie

Akinka super ze wizyta udana

Natalia, gratuluje karmienia, super ze Ci sie spodobalo, Julcia pewnie tez jest zadowolona

Jak juz wczesniej zapowiadalam ide sprzatac, z nadzieja ze jutro 1wrzesnia w niedziele urodzi sie Zo

- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Nefeli a moze te czkawki malej to cwiczenia plucek? Moze po tych sterydach tak sobie cwiczy intensywniej... No i super ze mama bedzie chyba juz dzisiaj, oj obys sie zregenerowala

Paulinka a przez skypa nie mogla bys sie pojawic na slubie chociaz? My tak sobie radzilismy jak przyjaciel w australii sie hajtal.
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Pierwsza noc za nami. Kacperek to idealne dziecko

Wogole pokarm mi się dzisiaj pojawił. Zaczęłam go ściągać laktatorem i Kacperek je moje mleczko tyle że z butelki

- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Dopiero udało mi się odpalić lapa....odwiedzili nas (tzn w sumie rodziców-mamy kuzynka z mężem ze śląska) ale,że to mój najulubieńszy wuja to nie mogłam się wyrwać prędzej. Teraz pojechali na cmentarz to Ivv szybko do kompa

Donia je to już w ogóle nie znoszę szpitali więc tak czy owak Cie podziwiem ale szczerze jakby cos było z moim dzieckiem to pewniej czułabym się w szpitalu pod odpowiednią opieką niż sama zadręczając i martwiąc się w domu...
Monia,w sumie gut wieści od doktorka

Mi też małej nie ważył ostatnio i musiałam czekać....na szczęście jeszcze tylko do wtorku

Monia....do mycia okien ZMORĘ pogoń...niech się na cos przyda

Iwonka gratuluje pierwszej tak pięknej nocki

- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Iwonka wcale sie nie dziwie ze Kacperek taki grzeczny, w koncu wyczekany i wychuchany

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Krótko zwięźle i na temat.
Dasz radę czy z nim czy bez niego,bo bez względu na to czy partnerem zyciowym jest Piotruś Pan czy jego przecieństwo wiadomo,że tak naprawdę MY kobietki wszystko trzymamy w ryzach

W moim sercu mieszka taki Piotruś Pan,jak zaszłam w ciążę to żałowałam,że to nie on jest tatą mojego dziecka ale teraz już wiem,że tak po prostu miało być a Luśka będzie miała wspaniałego tatę...a ów "piotruś" pewnie zawsze nim pozostanie...
Jakby co to możesz się przenieśc do mnie

- słonko
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Do Krakowa wróciło coś na kształt lata, choć noc była okrutnie zimna. Jakoś nie mogę się nadziwić, że robi się już jesień... Dopiero co męczyłyśmy się z upałami 38 st. C!
Kalinko, pytałaś mnie przedwczoraj o zdrówko, a ja zapomniałam Ci odpisać. Dzięki za troskę, udało się nie rozchorować

Ale powiem Wam, że kiszka u mnie wyszła z tą pracą

Co do mojego dalszego chodzenia do pracy, na chwilę obecną wydaje mi się, że już odpuszczę od wtorku, bo chcę w spokoju przestawić się na tryb radosnego oczekiwania. Ale w sumie na luzie to może będzie mi się chciało jeszcze chodzić

Ale się rozpisałam o sobie...

Tak się cieszę, że ostatnio wszystkie nierozpakowane dobrze się trzymamy i w zasadzie każda dostała już zielone światło z rodzeniem

Chyba Donatka teraz najbiedniejsza i Kasia, bo męczą się w szpitalach. Też nie znoszę tych miejsc i gdybym miała jakieś lepsze wsparcie (mój mąż jednak z tych schizujących i wierzących w lekarzy), to pewnie rodziłabym w domu...
Izulka, ślicznie wyglądasz! Kwitnąco! Jak to dobrze, że u Ciebie wszystko ok! Miałaś trochę kłopotów z ciążą, a teraz proszę, wszystko super!

Natalia, fajnie że karmisz

Nubi, rodzisz jutro? Powodzenia!

Coś nam Serek zamilkła... Serku, wzywam Cię do napisania kilku słów o księżniczce Bognie!
- słonko
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Slonko wielkie dzieki, wytlumacze ze moja irytacja nie jest spowodowana tym ze nie mamy gdzie sie podziac, bo wystarczy wejsc na gumtreee i jest mnustwo ofert, zadzwonic, wplacic kase i gotowe, tylko trzeba to zrobic. Moja irytacja dotyczy tego ze P tego nie zrobil mimo ze rozmawialismy na ten temat, mimo ze mowilam mu ze ja nie mam jak tego zorganizowac i on sie musi tym zajac. Dzieki wielkie za propozycje

- paulinka.k22
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Paulinka a przez skypa nie mogla bys sie pojawic na slubie chociaz? My tak sobie radzilismy jak przyjaciel w australii sie hajtal.
Nubi taki był plan i miałam mieć relacje na żywo, ale że to jest w górach to nikt nie ma zasięgu i dupa

A co do facetów, oni wszyscy są tacy sami (no może jest parę wyjątków

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
U nas brzuch twardnieje...maly kopie z prawej strony i sie pcha az boli.
Trzymajcie sie
- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
nubi no ja nie komentuje. ale nie ma to jak miec dwojke dzieci zamiast jednego:-P zobaczymy jak moj sie sprawdzi. bo jednak oni jak sa pod sciana i nie ma ich kto wyreczyc to sa w stanie stanac na wysokosci zadania.. wiec i nasze chlopki roztropki dorosna:-)
sloneczko to dobrze ze sie nie dalas chorobie:-) a myslalam ze z nerwow to raczej szybciej mozna urodzic..