- Otrzymane podziękowania: 8
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Iwonka, taki Dzidziuś to istny skarb w sumie każdy Dzidziuś, ale w tym sensie, że taki grzeczniutki fajnie, że dobrze Wam się układa razem...
Agamo, śliczna ta gwiazdeczka od e-cioci muszę na nią zapolować koniecznie! Może jeszcze powróci do IKEI
Oj dziewczynki, tak to już jest z tymi facetami Czasem jak o niektórych słyszę, to mi ręce opadają. Akurat ja na mojego mężusia nie mogę narzekać. Chodzi biedny zestresowany, że ja się stresuję tym szpitalem. Pociesza, siedzi ze mną ile tylko może. Zajmuje się psiakiem, domem...ech, każdej z Was życzę takiego chłopa
A a'propos facetów. Wczoraj przechadzała się szpitalnym korytarzem para. Chyba mężuś wychodził właśnie z wizyty i takim tekstem walnął do Pani w ciąży: " No najlepiej jakbyś zaczęła rodzić rano, to zdążyłbym się jeszcze wyspać". Szczęka mi opadła
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
My jesteśmy już w domku
Coś jeszcze miałam napisać, ale zaponiałam Może mi się jeszcze przypomni
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Agamo sliczny kacik ma twoj Kacperek
Karolcia jak bRzuch?
Mam problem z bekaniem malego. Nie zawsze jesr to taki normalny bek. Czasem to tylko takid bulgotanie w btzuszku i nie wiem czy napewno mu sie odbiło.
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam Mamusie w domu,dla niej to zupelnie obcy teren wiec musze jej wszystko pokazac itd,wiec jestem dzis tak zmeczona ze lepiej nie mowic,gdyby nie nospa to zapewne bym urodzila
Nie mialam kiedy czytac,wybaczcie mi prosze,jedyne co to widzialam sliczny kacik Kacperka,Agamo jestes mamusia na medal ,a prezent od E cioci super sie prezentuje
Iwonka wspaniale ze Niunius taki grzeczny,moj synio taki byl i to na prawde bardzo wazne dla mamy,teraz jednak zapowiada sie mloda zbuntowana z charakterkiem i bardzo niepokoja mnie jej czkawki po 10 razy dziennie ...
Nubi ja nie komentuje bo mi juz dawno opadly rece i zrozumialam ze faceci to jakis zupelnie inny gatunek z mala pestka zamiast mozgu i ile by sie nie starali to zawsze i tak bez nas wszystko musza poprzekrecac mowiac nie ladnie czesto spieprzyc :(Moj maz robi teraz zakupy chyba z 10 stron bym zapisala opisujac codzienne pytania i bledy,a dzis przeszedl samego siebie ... chyba trzeba przywyknac...bo szkoda nerwow i czasu na gadanie po raz setny tego samego...no i liczyc glownie na siebie!!!!
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Nefelko ciesz się mamusią i czasem do nas zaglądaj Kochaniutka
- asiek89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Debiutująca mama :)
Ależ nam dzień dzisiaj zleciał... nie wiem kiedy. Rano ogarnęłam kuchnię, zrobiłam babę ziemniaczaną na obiad, poczytałam trochę, a później wzięłyśmy się z Mamą za kącik Patrysia. No i wreszcie jest! Meble poprzestawiane, łóżeczko stoi, no i w sumie przygotowania mamy już za sobą. Pościeli do łóżeczka jeszcze nie wkładałam, zrobię to przed wyjazdem do szpitala.
Słonko, dobrze, że się nie pochorowałaś, nie przepracuj się, teraz już najwyższa pora odetchnąć i skupić się na sobie Oczywiście jak lubisz swoją pracę to się nie dziwię, że Cię do niej ciągnie, bo ja bez swojej też świrowałam momentami ale teraz już nie umiem myśleć o niczym innym jak o porodzie.
Aguś, ale ślicznie kącik Kacperka wygląda! Niesamowicie uroczo, a eciocia może być dumna, że się przyczyniła poniekąd
Nefeli, korzystaj z obecności Mamy, cieszcie się sobą a jak będziesz miała chwilę to dawaj znać jak się czujecie
Natalko, super że już jesteście w domku! No i gratuluję sukcesów z karmieniem, oby tak było dalej
Kasiula, trzymaj się w tym szpitalu i niech tam Ci się ruszy w końcu akcja, bo ile można czekać
A od Ninki żadnych wiadomości nie było? Aga-Serek też coś milczy, pewnie nie może się oderwać od swojej księżniczki
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
nubi bardzo cie prosze mi tez przeslij dobre sposoby na opryszczke bo wlasnie zaatakowala mnie znowu. a dopiero sie pozbylam. coz. dzis idzie w ruch masc cynkowa i wapno. tylko tera zaczne regularnie brac a nie ze zaczelo schodzic to olalam sprawe:-\
no i jak idzie wywolywanie porodu? bo jutro juz 1.09. pisalas cos o sprzataniu ale wczesniej mialas lepsze pomysly
agamo no fajniutko ten kacik wyglada. lampka dopelnila efekt. to moze teraz zmotywuje mlodego do wyjscia:-)
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Jestem tez mile zaskoczona szybkością przesyłki
Moje zadowolenia jak moje ale Fil jaki dumny...mmmmmmmm
Pierwsze co zrobił jak Ania z Piotrem weszli do domu,to pokazywał im to zdjęcie
Mała rzecz a sprawiło przyjemność i Wam i mnie i Filipowi
Kasia,tekst faceta ze szpitalnego korytarza mnie również rozwalił.....
Od razu wywnioskowałam,że gość może być pokroju mojego ex.... też był zdolny do takich tekstów.
Natalia-kolejna której zazdroszczę Przyjemności z księzniczką w domku :*
Iwonko,Filip jak był maleńki tez nie zawsze mu się porządnie odbiło. Zwracałam uwagę na to,żeby potem leżał koniecznie na boczku i było ok
Daguniu rozumiemy,że możesz nam tu zaniknąć ale daj cynka od czasu do czasu,żebyśmy tu się nie denerwowały. No i pipencjo koniecznie napisz jakbyś urodziła
A tak w ogóle to pozdróweczki dla mamuśki i wykorzystaj każdą z nią chwilunię
Asiek,chwal się jakąś fotką kącika Patrysiowego
Karolcia....informuj co i jak
Ja dziś miałam takie akcje że naprawdę pomyślałam,że cholerka to może byc ta noc.....ale wszystko przeszło i jest jak było
Za dużo sprzątania chyba znów ale za to znów jestem szczęśliwa,że w razie W zostawiam mieszkanko na błysk
Odebrałam też od Anki mamy ciuszki po Zośce masa takich maleńkich więc w sumie wybrałam sobie tylko to co mi się przyda albo to co baaaaardzo mi się podobało ale jakieś foteczki wrzucę jutro bo teraz juz mi sie nie chce. Zdradzę tylko,że dostałam śliczny kombinezon-śpiworek z grubego polaru taki do wózka czy tez nosidełka samochodowego (z wycięciem na pas) i przecudowne różowe trampeczki Jutro sie pochwalę
Coś jeszcze chciałam napisać....
a noooo właśnie....cholerka co z serkiem i ninką?????
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Iva dzieki za podpowiedz. Nie pomyslalam nawet o tym zeby malego klasc na boczku jak nie jestem pewna czy dobrze mu sie odbiło.
Nie ma sprawy kochana :*
Mi to wtedy podpowiedziała połozna. W razie jakby mu sie miało odbić później to najwyżej troszkę pobrudzi pościel ale maluszek będzie bezpieczny
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Co do lampki Iva super sie prezentuje! Takie cudenko ze sie napatrzec nie mogę! Dzisiaj wieczorem lezelismy z mężem w łóżku i przy zapalonej lampce mimo iż mamy swoje dwie przy łóżku ale jakoś ta gwiazdka taki miły nastrój dzieciowy robiła! Cieszę sie ze Fil oddał swoją własność z taka przyjemnością! Eh kochanego masz tego chłopaka! Ucaluj go ode mnie ( o ile jeszcze w tym wieku nie jest obciach zeby mama calowala). a przesyłka faktycznie nawet szybko doszła! Czasem jak nie sezon świąteczny to całkiem dobrze im idzie!No i ty sie tam tak nie przemeczaj bo ja cos czuje ze z tobą w ten sam dzien bede rodzic!
Daga nie przejmuj sie odpisywaniem czy nadrabianiem naszych postów bo wiadomo przy mamie czasu nie bedziesz miała Ale napisz od czasu do czasu jak sie czujesz i czy nadal w dwupaku A No i obowiązkowo daj eciotkom znać jak urodzisz! No i chociarz jedna fotka uracz! Ciesz sie mama ile możesz i najlepiej na zapas!
Donia ty sie nie obwiniaj bo my wogole nie mamy wpływu kiedy nasze malenstwa wychodzą Twoj sie pospieszyl Moj sie ociaga Tak poprostu musi być bez względu na to co robimy lub czego nie robimy! Wiem ze biedny Szymus tyle mu sie przypaletalo ale wiesz najważniejsze ze jest silny i ze wszystko wewnętrznie ma ładnie rozwinięte i serduszko i plucka same dają radę! A zoltaczke czy infekcje w pepuszku czy wysypke to maja dzieci po terminach wiec glowa do góry! Wszystko sie ulorzy! No i sie nie doluj bo mały potrzebuje teraz ciebie najbardziej z wszystkich wiec musisz być silna i pokaz mu jak jesteś szczesliwa ze jest z tobą czy w szpitalu czy w domu Grunt ze macie siebie! A wszystko inne sie ulorzy!
Natka tez mi gdzieś umknelo ze nie chcialas karmić piersią! Fajnie ze sie zdecydowalas bo Jula napewno bardziej zapatrzona w mamę teraz No i super ze macierzyństwo lekko ci idzie! Oby tak dalej!
Iwonka pięknie dajesz radę a tak bidulo sie stresowalas! Kacperek grzeczniutki nie daje popalic! Czegoz chcieć wiecej! Super!
Monia wkoncu dobre wyniki to i pewnie humor lepszy co?
Asiek wrzuć nam fotki z kacika Patrysia! No i jutro Moze ostatni dzien jak jesteś w dwupaku!!!!!!
Nubi wyrzywaj sie tutaj do woli Jak tylko zlapiesz dola czy bedziesz sie chciała odchamic! wiem ze temat miał być zakończony ale powiem ci ze z facetami tak jest ze trzeba czasem im po pare razy przypominać bo inaczej to sie nic nie wskora Ja to jak od mojego cos chce to zawsze każe mu wszystko odlorzyc patrzeć na mnie i słuchać bo jak sie skupia na czymś innym to wogole nie wie o czym mówię! A czasem to mu nawet każe powtarzać co mówiłam dla sprawdzenia czy rozumie!
No Kalinka slonko nubi wywolujcie te porody Hmmm chętnie poslucham czego probojecie bo ja myśle ze oprócz dawki oxy czy innego dziadostwa to u mnie nic nie ruszy! Ale wam życzę lepszych efektów!!
Kasia a co do tekstów jak ten tego kolesia ze szpitala to ja z mężem często takie mówimy do brzuszka! wyrodni rodzice z nas ja mu mówię zeby wychodził póki ładna pogodę mamy zebym mogła z nim na spacerki pochodzić albo zebym sie jeszcze na mamcine obiadki zalapala A maz ze najlepiej w jego wolne bo wtedy dłuższe tacierzynskie będzie miał! Hehehe ale wiadomo mówimy tak dla żartów a chcielibyśmy zeby wyszedł juz No ale cóż płakać nie będziemy ze nadal go nie ma wiec trzeba jakoś rozładować emocje czekania!nigdy nie myslalam ze z boku Moze to trochę durnie zabrzmiec!
Dobra bo juz 11.30 a ja dalej klikam czas iść spać! Dobrej nocki mamusie!
- KasiaL
- Wylogowany
- gaworzenie