- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny nie jestem z forum na bieżąco, nie wiem kto urodził a kto nie no poza Natalką bo widziałam zdjęcie Juleczki na Fb. Musiałam się troszkę ogarnąć po powrocie do domku co nie było łatwe przy 2 maluchów W każdym razie gratuluje szczęśliwym mamusiom i czekamy na kolejne maluszki bo wrzesień się już zaczął.
Generalnie mogę na dzień dzisiejszy powiedzieć, że Wiktorek się chyba wyszalał w brzuszku bo teraz jest bardzo spokojny. Jeśli chodzi o cyckowanie pełen sukces z czego jestem bardzo zadowolona! Młody pięknie ssie, budzi się na cyca co 3 godzinki. Ja jem wszystko nawet wczoraj skusiłam się na bigos i mały nie miał żadnych problemów brzuszkowych. Klaudiuszek zaakceptował braciszka, głaska go po główce, całuje, podaje smoczka.
Ja czuję się już całkiem dobrze, zdecydowanie lepiej zniosłam tą cesarkę niż wcześniejszą. Być może dlatego, że tym razem nie mam czasu na użalanie się nad sobą bo moje chłopaki mnie potrzebują.
Na wadze 11 kg mniej zostało do zrzucenia 9.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Jak nie pozwolisz mu małego przytulić czy pocałować bo będzie "śmierdział petami" to pożegna się z nimi skutecznie
Villemo pięknie
Wszystko się widze układa jak powinno Poza Natalią chyba jesteś na bierząco....Aga (serek) jest w szpitalu bo jej o 23 odeszły wody ale czekamy na dalsze wieści bo na razie cisza
Mega szybko Ci idzie zrzucanie kg Godne pochwały mamuśka
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Madziu strasznie Ci gratuluje! Brawo dla Was Jak tylko bedziesz mogla, to daj znac, jak sie czujecie. Ucaluj Antoska od ciotki
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Antek urodził się w 37 tc 01.09 godzina 12:00 w południe siłami natury waga: 3750 wzrost: 58 cm
No GRATULUJĘ Madzik Na razie największy chłopak na forum
Pierwszy typowo wrześniowy...Niedziela i w samo południe....ech jakiż to będzie szczęśliwy człowieczek
Karolcia,oczywiście masz racje....znów pomyliłam Agę z Madzią
Kiniu...rozumiem. Oby ten Twój chłop tez zrozumiał!
- zuzuzanta
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Kinia pewnie czujesz sie jak ja wczoraj... Znam dobry sposob zeby facet przestal palic...trzeba sie z nim zalozyc, jezeli zapal to znaczy ze ma slaba wole i jest cipa... Jego ego na to nie pozwoli... To troche smutne ale w wiekszosci przypadkow dziala. Na pocieszenie powiem ze moj P pali, w domu mu nie wolno, w aucie mu nie wolno wiec stoi, marznie i moknie ale skoro lubi niech sobie pali. Do dziecka smierdzacy sie nie zblizy, do mnie zreszta nie podchodzi po dymku, zmadrzeje to rzuci a jak nie to bedzie musial sie meczyc.
A ja od jutra mam gdzie sie podziac... Szkoda tylko ze mnie rozklada...
Ps. Tyle co sie zastanawialam co Pauliny a tu dobre wiesci czekaly na kolejnej stronie super ze maly jest dobrym braciszkiem
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Szkoda mi Mikolaja, bo przezywa to ze mna i jakis jest niepsokojny No i zla jestem, bo tu takie wiesci od Madzi,a ja mam taki zjebany dzien wrrrrr.
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- słonko
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Melagne - nie jesteś sama mnie też mąż rozczarował strasznie ... Masę rzeczy się nakładało przez ostatnie 2 miesiące ale jakoś go tłumaczyłam sama przed sobą że przemęczony, że w stresie ale nic się nie zmieniło do tej pory a wręcz jest gorzej. A najbardziej zawiódł tym, że urodziłam mu kolejne dziecko którego tak bardzo pragnął i do którego mnie tak strasznie namawiał a nie usłyszałam w zamian nawet słowa dziękuję...
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
Iva swietne te ciuszki
Kinia my tez w styczniu przeslismy na e papierosa moj nie pali wcale ale popala jak piwko pije ale nie ukdywa sie z tym podejrzewam ze wlasnie to jest najgorsze ze ukrywa sie a nie to ze pali ....
- asiek89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Debiutująca mama :)
Dziękujemy za docenienie naszego kącika Iva, ta tapeta na mnie też działa właśnie tak kojąco i relaksująco Warto było się pomęczyć i powkurzać żeby teraz cieszyć się takim widokiem
Świetny zbiór ciuszków, ten biały śpiworek jest obłędny!
Villemo, super, że u Was wszystko w porządku i że chłopaki się dogadują Oby tak dalej.