- Otrzymane podziękowania: 8
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
- Otrzymane podziękowania: 0
My juz po ktg i uwaga sa skurcze! zapisaly sie dwukrotnie, jeden 93%, drugi 80%, ale cholera ja tego nie czulam. Widzialam tylko, ze mi sie spina brzuch, ale nie bolalo. Doktorek troche sie wystraszyl tetnem malego, bo bylo w okolicy 120 i zbadal jeszcze przeplywy, ale byly w porzadku. juz chcial mnie na ponowne ktg do szpitala wyslac... Takze, byc moze na dniach synek ujrzy swiatlo dzienne
Agamo cudna fota. Polecam rozne filmiki na yt, to moze cos Cie zainspiruje
O Kinia! Dobre wieści Trzymam kciuki by się rozkręciło
Aguś co za cudak z Twojego malucha,zdjęcia jak z katalogu
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
Agus zdjecie sliczne .czapa cudna a maly slodki;)
No a piatek blisko...tylko czy przez weekend mi.cos beda robic ???duzo kobiet w przychodni jest po terminie...i w piatek lub sobote maja sie wstawic na oddzial....to bd oblezenie.
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
To co dziewczynki, schaboszczak ostatni na obiadek? Trzeba sie nawpychac poki mozna
Ja się nażarłam słodyczy za ostatnie 10 lat
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
O ile śliczności dziś na forum Cudne te nasze Dzieciaczki Czekamy z niecierpliwością na ostatnie rozpakowania
Co do rany po cc, to mnie czasem pobolewa. Tak jakby rawało coś w środku. Zwłaszcza jak za dużo chodzę albo próbuję coś posprzątać. Pewnie jeszcze minie zanim się to uspokoi.
Mam pytanie do Mamuś już rozpakowanych...
Zdjęłam w 8 miesiącu obrączkę i pierścionek, bo zaczęły mi przez te upały puchnąć palce. I do teraz nie mogę ich założyć. Wam też tak zostało? Nie wiem w sumie czemu. Paluchy nie wyglądają na popuchnięte, zostały mi tylko 3kg nadprogramowe...Możliwe, żeby kości się jakoś poszerzyły?
Agamo, zazdroszczę talentu męża Ślicznego macie Kacperka, a zdjęcia pierwsza klasa. Mój jak go poproszę o zdjęcie, to lepiej czasem usunąć od razu
Kinga, zgadzam się z Agamo. Tętno 120 jest prawidłowe. U nas zaczęli się martwić dopiero jak spadło do 90 Więc nic się nie denerwuj, Maluszek pewnie uciął sobie drzemkę
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Kotlety, truskawki, słodycze... oj paskudy jedne ależ smaka mi narobiłyście jedzcie jedzcie puki możecie
Aga fotki kaceperka fantastyczne-pełen profesjonalizm... Kinia też nam pewno coś tak pięknego zaserwuje jak maluszek przyjdzie na świat.. a ja ani takiego talentu ani sprzętu nie mam więc skorzystam raczej z pomocy profesjonalisty... juz mam kilka pracowni fotografii artystycznej na oku ale poczekam aż Antoś skończy z 2 miesiące
wogóle te nasze szkrabki są jakieś takie wyjątkowo urodziwe, mały Alicja, Piotruś, Kacperek...ach te nasze dzieciaczki
D. poszedł dziś pierwszy raz od narodzin Antka do pracy... wraca o 22 czyli czeka mnie samotna kąpiel tego moje szkrabka... ciekawe jak nam to wyjdzie
Agamo kochana czy ja dobrze pamiętam żę twoi teściowie przylatują jakoś na dniach??? może niech skoczą do apteki i kupią ci kropelki na kolkę bobotic dla kacperka na jego kolki???
o i moje szczęście się obudziło... uciekamy się karmić
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nubisiu sliczna fota wracajcie szybciutko do domku
Iwonka zdjecie przy cysiu bezcenne
Agamo pogratulowac mezowi robienia fotek moj jak pyknie to tak jak pisze Kasia tylko do skasowania ...Niunio przecalusny i czapa w deche buzka dla Kacperka
NO WLASNIE KOCHANE MOJE APELUJE jak robicie fotki bez urzycia lampy??? bo bez lampy jakosc do dupy...a z lampa nie wolno
Ja na antybiotyku bo prawy cyc porazka znow zapalenie...czerwona plama i bol ze hej...wiec jade na laktatorze a malej nie dopuszczam do cysia...
hm cos jeszcze mialam napisac i nie pamietam...
a i nie wiem czy pisalam o porodzie...mam z niego na prawde wspaniale wspomnienia,obecnosc meza przy cc bezcenna,wrazenia na cale zycie lekarz przekochany,anestezjolog tez dusza czlowiek i caly pobyt w klinice to po prostu bajka...kazdej mamie takiego porodu zycze
nie pamietam kto pytal ale mnie tez boli ostatnio i miejsce ciecia i ogolnie brzuch na dole
wizyte mam u gina po 40 dniach od porodu i wtedy wolno sie juz bzykac wiec moj maz dni odlicza...a ja wcale nie jestem az tak chetna hihi
Mamusie co zrobic z tym strasznym brzuchem jak 5 miesiac wyglada...a ja mam tylko obcisle ciuchy
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alusia istny tatus,kochana jest(a czy tatus to nie wiem) ...Dinku moja tez do meza podobna
- donata
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Piękne zdjęcia dzieciaczków! :*
Czytałam Was, ale nie miałam weny odpisać jakoś...
Ciągle latamy po tych lekarzach :/ Wczoraj byliśmy na bioderkach, to mały ma nie do końca rozwinięte bioderka, więc musimy go pieluchować, kłaść na brzuszku, ćwiczyć itd. A jutro mamy do poradni Retinopatii, aż się boję :/
Dzisiaj nasz synek skończył miesiąc Leci ten czas...
Agamo, zdjęcia jak z katalogu! Suuuper :*
Jak czytałam o małym, że Cię wybił z rytmu jak miałaś zrobić zdjęcie przez bąka, to się uśmiałam hehe Mój Szymek też takie bąki puszcza jak stary chłop. Zawsze nie wiem czy to mąż czy Szymuś bąka walnął, bo normalnie odgłosy identyczne!
Akina, ja rodziłam łożysko ze 2 minutki Tylko czekaliśmy jeszcze z 10 minut, żeby się odkleiło, bo z jednej strony się trzymało... Lekarka jedna pociągnęła za łożysko, druga nacisnęła brzuch, ja trochę poparłam i poooszło Brzydkie jest Bleee... Ale nie martw się. Będzie dobrze!
Nefeli, małemu też się ulewa i to baaardzo. Nawet po godzinie czy 2 i normalnie wodospad... Ale ja go noszę z 15 minut i kładę na boczku z pieluchą. Więc jak mu się ulewa, to na pieluchę. Acha i ja robię zdjęcia z lampą. Staram się nie robić po oczach. Nie słyszałam nawet, że nie można. Jak śpi i ma zamknięte oczka, to i tak nie widzi.
Szymek już mniej śpi. Od kilku dni daje nam w noc popalić. Budzi się co pół godziny i płacze. I wtedy smoczka mu dajemy albo kołyszemy w wózku. W dzień ostatnio też jakoś słabo śpi. Budzi się co godzina, co 2 godziny. A kupę robi dalej tak z 7 razy na dzień
W piątek pewnie pójdziemy do pediatry, to się zapytam o jakieś kropelki, bo też się pręży strasznie czasami i płacze, więc może brzuszek go boli.