- Otrzymane podziękowania: 74
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
U mnie otwarła się taka dziwna strona youtube i na górze było napisane telefon komórkowy komputer Wystarczyło kliknąć na komputer i już normalnie działa
aaaaa to mi też już działa... hahahha blondina ze mnie w życiu bym na to nie wpadła:)
ja też chcę juz oglądać na swoim brzusiu takie wariacje
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
- Otrzymane podziękowania: 0
www.mamoo.pl
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Cos Nie mam spania w tej polsce kurde! I jak tu urlopowac sie kiedy człowiek wstaje o 5 Teściowa mnie pocieszyla ze pewnie i malutki taki będzie i przez niego spać nie mogę!pewnie ma racje!
Iwonka piękny piłkarz to chyba Kacperki tak maja bo Moj mały wariacik tez juz tak szaleje tyle ze pocalosci!
Pyzaura gratuluje dziewczynki Zobaczysz jak wpadniesz zakupowy szał to całkiem zapomnisz ze chcialas chłopca!
Slonko przystojny ten kawaler! Aż pozazdrościć bo ja takich fotek nie mam!
Monika super zdjęcia ślubne!o wiele lepiej jak sie zna imiona bo łatwiej sie zwracać do was!
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
mój mały skarb już się odzywa wczoraj dał małe dwa kopniaczki na wieczór ale już dziś rano szalał wiec się nie martwię
jak tak patrze na te Wasze brzuszku to są bardzo duże mój to nawet nie wygląda na brzuch ciążowy hmm...kolejny powód do zmartwień.
może nieco się zaokrąglił..ale tylko nieco.
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Madzia, tez kce tez kce taki sweter!!!!
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zabieram się za przeglądanie stron, bo zupełnie nie wiem jak mam urządzić mieszkanie po remoncie - który rusza od czerwca -> o zgrozo! - i przede wszystkim w jakie kolory uderzyć.
W jakich kolorach będziecie mieć pokoiki swoich maluszków?
I wiecie co, tak się zastanawiam nad przewijakiem, czy myślicie,że wygodny jest taki zakładany na łóżeczko czy lepszy na komódkę, a może zupełnie osobny stojący przewijak?
Aga dzięki za miłe słowo co do zdjęcia
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Witam Was wszystkie w ten słoneczny dzionek
Zabieram się za przeglądanie stron, bo zupełnie nie wiem jak mam urządzić mieszkanie po remoncie - który rusza od czerwca -> o zgrozo! - i przede wszystkim w jakie kolory uderzyć.
I wiecie co, tak się zastanawiam nad przewijakiem, czy myślicie,że wygodny jest taki zakładany na łóżeczko czy lepszy na komódkę, a może zupełnie osobny stojący przewijak?
U mnie remont pokoju trwa Beda kolory: dominujaca szarosc z pasem seledynu i malym paseczkiem blekitu
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witam Was wszystkie w ten słoneczny dzionek
Akina jak tylko masz miejsce żeby postawić w łazience albo obok łóżeczka to ja polecam coś w tym stylu allegro.pl/polko-przewijak-sosnowy-na-ko...ups-i3201261980.html ja zainwestowałam w pierwszej ciąży w podobny i był to bardzo trafiony zakup. Wymalowałam go sobie w kolorze łóżeczka więc jest jak od kompletu i stoi cały czas w sypialni. Jak Klaudiuszek był mniejszy to służył nam do przewijania i kompania. Na górze kładłam wanienkę więc można było wygodnie kąpać małego bez nadwyrężania kręgosłupa. Po kąpieli wanienka zdjęta i stoliczek służył nam jako przewijak.Cały dół na wszystkie kosmetyki do kąpieli, pampersy itp.poskładane w koszyczkach rzeczy żeby wszystko było pod ręką podczas kąpania i przebierania.
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Monika i Villemo Wyslalam dwa linki na prv . Nie wiem ktory mozna otworzyć wiec Wyslalam dwa
Akina piękne zdjęcia ze ślubu
Jeśli chodzi o kolor pokoju to ja zbytnio wyboru nie mam. Mieszkanie mamy wynajęte i Kacperek i tak z nami bedzie w sypialni minimum rok spał. W swoim lozeczku oczywiście ale nie Wyobrazam sobie żeby wczesniej moje dziecko spalo same w pokoju zanim skończy rok.
Madzia sweterek śliczny lubię takie klimaty mój mąż jest za "duży" na takie sweterki ale synka bede w nie ubierać
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Monika i Villemo Wyslalam dwa linki na prv . Nie wiem ktory mozna otworzyć wiec Wyslalam dwa
Akina piękne zdjęcia ze ślubu
Jeśli chodzi o kolor pokoju to ja zbytnio wyboru nie mam. Mieszkanie mamy wynajęte i Kacperek i tak z nami bedzie w sypialni minimum rok spał. W swoim lozeczku oczywiście ale nie Wyobrazam sobie żeby wczesniej moje dziecko spalo same w pokoju zanim skończy rok.
Madzia sweterek śliczny lubię takie klimaty mój mąż jest za "duży" na takie sweterki ale synka bede w nie ubierać