BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 7 miesiąc temu #653475 przez niagara
kocham_cie napisał:

A ja dziś zrobiłam nalot na cubusa i upolowałam taki piękny sweterek dla Antka z promocji za jedyne 29,99 :lol:

ale ten mój syńcio będzie przystojny :silly:

śliczny :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #653477 przez kocham_cie
niagara napisał:

U mnie otwarła się taka dziwna strona youtube i na górze było napisane telefon komórkowy komputer Wystarczyło kliknąć na komputer i już normalnie działa :laugh:

aaaaa to mi też już działa... hahahha blondina ze mnie w życiu bym na to nie wpadła:)

ja też chcę juz oglądać na swoim brzusiu takie wariacje :)

Magda M

11 lata 7 miesiąc temu #653493 przez akina_zet
A przypomniało mi się, że moja koleżanka prowadzi sklep internetowy dla maluchów, może i Wy sobie coś tu upatrzycie :) Nie jest tanio ale rzeczy są naprawdę śliczne :)

www.mamoo.pl

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu #653501 przez akina_zet
Widzę, że pustki na forum, więc i ja mykam spać.

Spokojnej nocy dziewczyny :)

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu #653524 przez agamo
Dzien doberek
Cos Nie mam spania w tej polsce kurde! I jak tu urlopowac sie kiedy człowiek wstaje o 5 Teściowa mnie pocieszyla ze pewnie i malutki taki będzie i przez niego spać nie mogę!pewnie ma racje!

Iwonka piękny piłkarz to chyba Kacperki tak maja bo Moj mały wariacik tez juz tak szaleje tyle ze pocalosci!

Pyzaura gratuluje dziewczynki Zobaczysz jak wpadniesz zakupowy szał to całkiem zapomnisz ze chcialas chłopca!

Slonko przystojny ten kawaler! Aż pozazdrościć bo ja takich fotek nie mam! :(

Monika super zdjęcia ślubne!o wiele lepiej jak sie zna imiona bo łatwiej sie zwracać do was!

Aga

11 lata 7 miesiąc temu #653556 przez karolcia1919
Witam:)

mój mały skarb już się odzywa :) wczoraj dał małe dwa kopniaczki na wieczór ale już dziś rano szalał:) wiec się nie martwię:)

jak tak patrze na te Wasze brzuszku to są bardzo duże mój to nawet nie wygląda na brzuch ciążowy :( hmm...kolejny powód do zmartwień.

może nieco się zaokrąglił..ale tylko nieco.

11 lata 7 miesiąc temu #653576 przez MyMelange
Iva, przepraszam, ze nie wyslalam, ale juz poszlam lulki. Dopiero traz przeczytalam Twojego posta :)

Madzia, tez kce tez kce taki sweter!!!!

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #653587 przez akina_zet
Witam Was wszystkie w ten słoneczny dzionek :)

Zabieram się za przeglądanie stron, bo zupełnie nie wiem jak mam urządzić mieszkanie po remoncie - który rusza od czerwca -> o zgrozo! - i przede wszystkim w jakie kolory uderzyć.

W jakich kolorach będziecie mieć pokoiki swoich maluszków?

I wiecie co, tak się zastanawiam nad przewijakiem, czy myślicie,że wygodny jest taki zakładany na łóżeczko czy lepszy na komódkę, a może zupełnie osobny stojący przewijak?

Aga dzięki za miłe słowo co do zdjęcia :laugh:

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu #653590 przez Villemo
Iwonta ja też chcę! Wysłałam Ci meila na pw

11 lata 7 miesiąc temu #653595 przez MyMelange
akina_zet napisał:

Zabieram się za przeglądanie stron, bo zupełnie nie wiem jak mam urządzić mieszkanie po remoncie - który rusza od czerwca -> o zgrozo! - i przede wszystkim w jakie kolory uderzyć.

I wiecie co, tak się zastanawiam nad przewijakiem, czy myślicie,że wygodny jest taki zakładany na łóżeczko czy lepszy na komódkę, a może zupełnie osobny stojący przewijak?

U mnie remont pokoju trwa :) Beda kolory: dominujaca szarosc z pasem seledynu i malym paseczkiem blekitu :)

11 lata 7 miesiąc temu #653597 przez Villemo
akina_zet napisał:

Akina jak tylko masz miejsce żeby postawić w łazience albo obok łóżeczka to ja polecam coś w tym stylu allegro.pl/polko-przewijak-sosnowy-na-ko...ups-i3201261980.html ja zainwestowałam w pierwszej ciąży w podobny i był to bardzo trafiony zakup. Wymalowałam go sobie w kolorze łóżeczka więc jest jak od kompletu i stoi cały czas w sypialni. Jak Klaudiuszek był mniejszy to służył nam do przewijania i kompania. Na górze kładłam wanienkę więc można było wygodnie kąpać małego bez nadwyrężania kręgosłupa. Po kąpieli wanienka zdjęta i stoliczek służył nam jako przewijak.Cały dół na wszystkie kosmetyki do kąpieli, pampersy itp.poskładane w koszyczkach rzeczy żeby wszystko było pod ręką podczas kąpania i przebierania.

11 lata 7 miesiąc temu #653601 przez MyMelange

11 lata 7 miesiąc temu #653608 przez Villemo
Iwonta ale masz małego gramołe :D mój tak osttanio brykał jak się objadłam ciastem na komuni. :lol: :side:

11 lata 7 miesiąc temu #653610 przez iwonta_kg
Witam.

Monika i Villemo Wyslalam dwa linki na prv . Nie wiem ktory mozna otworzyć wiec Wyslalam dwa :)

Akina piękne zdjęcia ze ślubu :)
Jeśli chodzi o kolor pokoju to ja zbytnio wyboru nie mam. Mieszkanie mamy wynajęte i Kacperek i tak z nami bedzie w sypialni minimum rok spał. W swoim lozeczku oczywiście ale nie Wyobrazam sobie żeby wczesniej moje dziecko spalo same w pokoju zanim skończy rok.

Madzia sweterek śliczny :) lubię takie klimaty :) mój mąż jest za "duży" na takie sweterki ale synka bede w nie ubierać :lol:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 7 miesiąc temu #653613 przez iwonta_kg
Witam.

Monika i Villemo Wyslalam dwa linki na prv . Nie wiem ktory mozna otworzyć wiec Wyslalam dwa :)

Akina piękne zdjęcia ze ślubu :)
Jeśli chodzi o kolor pokoju to ja zbytnio wyboru nie mam. Mieszkanie mamy wynajęte i Kacperek i tak z nami bedzie w sypialni minimum rok spał. W swoim lozeczku oczywiście ale nie Wyobrazam sobie żeby wczesniej moje dziecko spalo same w pokoju zanim skończy rok.

Madzia sweterek śliczny :) lubię takie klimaty :) mój mąż jest za "duży" na takie sweterki ale synka bede w nie ubierać :lol:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka