- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
ALe się robi słonecznie:)
Tak się rozgadałyście, że całe śniadanie zjadałm czytając Wasze posty:)
Pyzaura gratulacje!
Monia świetne zdjęcia!
Ja wczoraj po obiadku pojechałam na wieś i tak mnie komary pogryzły, że szok! Myślałą, że się zadrapie, ta masakra się zaczęła już koło 16, a przyjechałam dopiero po 20..
Zazdroszczę Wam trochę tych remoncików, nam nie bardzo się opłaca remontowanie tego mieszkania, bo chcemy się wynieść na tą wieś jak najszybciej...ale kasa trochę przeraża..
Mój ( póki co) Towarzysz życiowy wczoraj dał mi bardzo romantyczną propozycję. Rozmawialiśmy o tym domku na wsi i stwierdziłam, że muszę zrobić prawo jazdy i kupić auto ( wiem wiem - jeszcze nie mam prawka, dziwne ale prawdziwe)
No więc stwierdził, że dojdą nam spore opłaty bo jako świeży kierowca zapłacę wysokie OC. Więc usłyszałam " Wiem, można to rozwiązać. Weżmiemy ślub i będziesz miała moje zniżki" jakież to romantyczne Musiały byście widzieć jego minę pt " Eureka!"
Moja mama długo przekonywała się do mojej decyzji o pozostaniu w stanie wolnym i się zastanawiam czy cieszyłaby się gdybym wzięła ślub z P. tylko dla niższego OC...
Miłego dnia!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Iwonta patrząc na komentarze innych, widzę, że masz prawdziwego rozrabiakę w brzuszku
Kinga - rowerek -> mistrzostwo świata!
Monia - co do prawka nic sie nie martw, że jeszcze nie masz, ja je robię od 10 lat , wstyd! może też przez to,że nie czuję się dobrym kierowcą, kilka razy przerywałam bo a to trafiłam na egzaminatora, który chciał mnie obmacywać (wtedy jeszcze nie było monitoringu), wtedy stwierdziłam,że mam gdzieś to prawo jazdy i trzasnęłam drzwiami na egzaminie, później mieliśmy z mężem kilka poważniejszych stłuczek, więc w ogóle miałam uraz wsiadania do samochodu, od stycznia tego roku ruszyłam znów -bo mówię chce dzidzie, mąż często wyjeżdża, samochód niezbędny- i się okazało,że jestem w ciąży, później się zaczęłam fatalnie czuć, więc jazdy przypominające poszły w odstawkę, i co teorię zdałam po staremu jeszcze, ważna do końca lipca i wątpię bym ten temat załatwiła przed rozwiązaniem nici z mojego planu
Co do remontu, nam też szkoda kasy, bo chcemy mieszkać tu gdzie jesteśmy max 3 lata (póki mała nie podrośnie) i jak tylko się uda, to marzy nam się zamienić mieszkanie na większe, może jak wyremontujemy, będzie nam łatwiej je opchnąć. Na tą chwilę nie jest źle, mieszkam na parterze, przynajmniej wózek będzie mi łatwiej targać
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja robie pokoik ( z garazu), bo mam kudlatego psa i kota i w calym domu sa klaki, wiec postanowilam zrobic mala oaze dla syna, gdzie pies nie bedzie wchodzil (bo kot pewnie i tak wlezie). Mam wszystko w siersci! Piore reczniki, wycieram sie i cala w klakach jestem, mimo ze psa nim nie wycieralam!! Wrrrrr! Wiec ja sie wyprowadzam do pokoju Mikolaja Tata i tak od pon do pt w delegacjach, wiec nie bedzie mu smutno, a w weekendy jakos bedziemy kombinowac.
Wiem coś na temat sierści, też mam czworonoga, jak odkurzam, to z zebranej sierści mogłabym złożyć drugiego psa Jak mała się pojawi, będę musiała go oddać na trochę do teściów, bo ja sobie nie wyobrażam jak to będzie, kudłacz jest z nami od 6 lat ale to co robi z mieszkaniem to jest jakaś masakra, znajomi jak do mnie przychodzą, to wiedzą, że muszą mieć na sobie ubrania w kolorze innym niż czarny Nawet w pralce mam sierść, już zastanawiałam się nad taką pralką co odkłacza, ciekawe czy coś by to dało? No ale taka rasa ;/ Jeśli myślicie o zwierzaku, to powiem tak Cavalier King Charls Spaniel jest cudownym towarzyszem, dziecko może targać go za uszy, wkładać paluszki do pyska, nic nie zrobi, ale ta sierść, nie da się jej ogarnąć
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój brzusio i szaleństwa Kacperka
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
oooooo jejjjjjjjjjkuuuu ja też już tak chcę!!!! ale szaleje
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
mojego Towarzysza cioca ma Yorka jakiegoś - takiego pieska w mieszkaniu można trzymać bo sierść mu nie wypada:)
no i kocham jeszcze labradory...oj rozmarzyłam się...Jaś, domek, lato, cisza, spokój, pieski i ogródek...
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
iwonta_kg napisał:
Mój brzusio i szaleństwa Kacperka
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
oooooo jejjjjjjjjjkuuuu ja też już tak chcę!!!! ale szaleje
no u Iwonty szaleństwo!! też się nie mogę doczekać
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
a mówicie do swoich brzuszków???? ja codziennie rozmawiam
haha, pewnie! mi teraz głupio nie jest przynajmniej, bo tak zawsze gadałam do siebie:) a teraz jak mnie ktoś przyłapie to zawsze mogę powiedzieć że do Jasia mówię
ale mówię, mówię coraz więcej:)
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak Wam się podoba Hania albo Klara?
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Iwonta ja mówię, już bym chciała zdecydować się na jakieś imię dla niej, ale ciągle z mężem mamy problemy
Jak Wam się podoba Hania albo Klara?
oba są ładne, ale Hania jest przecudowne:)
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Moj chlop dzis pisze smsa "caluj brzunio" - ja odpisuje "ciekaw jak?", a on na to "w paluszk, paluszk na brzuszek i z powrotem na usteczka" hahahah, ale mnie rozbawil z rana. Moj kochany przyszly tatko