- Otrzymane podziękowania: 74
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
Co do imienia, to my mamy z mężem tysiąc pomysłów na minutę. Podejrzewam, że do dnia narodzin jeszcze kilkanaście razy zmienimy zdanie. Na dzień dzisiejszy najbardziej podobają nam się imiona: Milena, Agnieszka, Kinga, Anastazja, Liliana, a dla syna ja bym chciała Wiktor, albo Oliwier, a mąż woli Kacpra, Patryka, albo Karola.
Zrobiłam dzisiaj kolację walentynkową dla mojego M., taką z prawdziwego zdarzenia i po raz pierwszy od momentu jak jestem w ciąży nie odrzucało mnie od zapachu jedzenia Cieszę się z tego bardzo, bo ja uwielbiam gotować
Ale się rozpisałam Cieszę się, że mogę się dzielić z Wami moimi przemyśleniami Pozdrawiam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agulek89
- Wylogowany
- gaworzenie
- Bo w życiu chodzi o to aby nadać mu sens ;)
- Otrzymane podziękowania: 0
Pozdrawiam ciepło
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51292
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agulek ja slyszalam same raczej pozytywne opinie jesli chodzi o porod w wodzie,jesli nie ma przeciwskazan to podobno fajna sprawa.
a sport w ciazy fajna sprawa,ja chodzilam na zumbe przed zajsciem w ciaze i ostatnim razem jak poszlam,jeszcze nie wiedzac,ze ktos we mnie rosnie,nagle dostalam dziwnych bolesci,wtedy wlasnie zaczelam cos podejrzewac i juz na nastepnych zajeciach mnie nie bylo,a z checia bym kontynuowala:) teraz sytuacja zmusza mnie do lezenia i ....zaczely sie problemy z toaleta,oprocz tego biore zelazo,ktore tez sprawy nie ulatwia.
Jak u Was z toaleta?ma ktoras jakies problemy?i sposoby na nie?
- peperoni32
- Wylogowany
- gaworzenie
- [*] Aniołek 25.02.2013
- agulek89
- Wylogowany
- gaworzenie
- Bo w życiu chodzi o to aby nadać mu sens ;)
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51292
- peperoni32
- Wylogowany
- gaworzenie
- [*] Aniołek 25.02.2013
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
No i jeśli już o sporcie mowa to chodzę na basen i nadal zamierzam ale nie na aqua aerobik a na zwyczajne pływanie Relaks jest i formę też się trzyma A ciało się nie męczy
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Co do pracy to ja pracuje i prawie do samego konca bede pracowac. Tj prace pozegnam z koncem lipca choc powiem szczerze ze najchetniej to juz w czerwcu bym skonczyla i lato przesiedziala w domu no ale niestety nie ma tak dobrze.
troche to wczesne wstawanie mnie wykancza bo niestety zaczynam dosc wczesnie rano to juz po 4 musze wstac no i w zwiazku z tym o godzinie 7 wieczorem laduje juz w lozku Moge powiedziec ze praktycznie w ciagu dnia nic nie zdarzam zrobic, ale przynjamniej tygodnie szybko leca.
- agilla.r
- Wylogowany
- pierwsze słowa
a jak u was?
milego dzionka
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do pracy tez uwazam ze jak wszystko ok to lepiej byc miedzy ludzmi niz lezec na kanapie i myslec jak ja obecnie:( czas w miejscu stoi.
Ja przed ciaza po pierwszym dziecku mialam wieczne problemy z zaparciami,no i zrosty po cesarce bardzo sie do tego przyczynily,pilam wtedy rozne ziolka,ale teraz nie wolno.Tez probuje pic wode z cytryna i tylko przegotowana bo mineralna doprowadza mnie do wymiotow,ale nic mi ta woda nie pomaga przy zaparciach:( dawne problemy,brak ruchu i wrecz brak jedzenia i picia mysle ze sa super pakietem dla moich zatwardzen:(
alez sie rozpisalam,sorki ...ide ugotowac kompot,chce mi sie bardzo pic a nic mi nie przechodzi przez przelyk...
- peperoni32
- Wylogowany
- gaworzenie
- [*] Aniołek 25.02.2013
- agilla.r
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- paulinka.k22
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja już ponad dwa tygodnie jestem na zwolnieniu, zaczęło się od przeziębienia, które do tej pory jeszcze do końca nie przeszło. Żeby tego było mało, wczoraj miałam nieplanowaną wizytę u mojego ginekologa, ze względu na zapalenie pęcherza dziś czekam na wynik moczu i jeśli coś będzie nie tak, muszę niestety wziąć antybiotyki Do pracy już raczej nie wrócę, bo po pierwsze ciągle coś mi jest, a po drugie mój szef stwierdził, że jemu bardziej się "opłaca", jeśli zostanę już na zwolnieniu...nie ma to jak szczerość! Więc zostaje mi siedzenie w domu, co już mnie doprowadza do szału
Tabelka bardzo fajna, niestety nie podam jeszcze terminu, bo mój lekarz na 100% jeszcze mi nie podał, ale mniej więcej są to okolice 21-23. 09.
Nad imionami jeszcze się nie zastanawialiśmy, mamy na to jeszcze dużo czasu...
Miłego popołudnia
- oliga
- Wylogowany
- gaworzenie
Agilla.r trzymam mocno kciuki, będzie dobrze Mnie od paru dni kłuje w prawym boku poniżej pępka, ale jest to ból do wytrzymania staram się nie brać żadnych leków chociaż parę razy nie miałam wyjścia.
a mówiłaś o tym lekarzowi? ja powiedziałam, bo też miałam takie kłucia, nieraz nie mogłam się wyprostować i mam zażywać magnez trzy razy dziennie, a jak nie przejdzie to zrobić badanie na potas
- peperoni32
- Wylogowany
- gaworzenie
- [*] Aniołek 25.02.2013