- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Agilla,skąd dokładnie jesteś?? My obie z WLKP,w podobnym wieku i mamy najbliższe ze sobą terminy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agilla.r
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Co do imion to mamy dla dziewczynki bo niewiele mi sie imion zenskich podoba za to dla chlopca tak duzo jest ladnych imion ze jeszcze nie wybralismy sposrod tych ulubionych bo w sumie i tak jeszcze czas mamy.
- peperoni32
- Wylogowany
- gaworzenie
- [*] Aniołek 25.02.2013
Wczoraj wieczorem odebrałam wyniki tarczycowe i niestety są troszkę podwyższone. Kiedyś leczyłam się na niedoczynność tarczycy ale jakieś dwa lata temu w wyniku sytuacji życiowej przestałam. Robiłam kontrolne badania we wrześniu 2012 i były ok a teraz niestety jest inaczej. Kurcze co chwilę coś się musi przyplątać, ale dobra już nie truję i biorę się w garść będzie wszystko ok
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
<Niagarka> może Ty wrzucisz bo i tak jestes twórcą tego arcydzieła i poprawiasz za każdym razem jak ktos cos zmienia;)
- paulinka.k22
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do płci, to naprawdę jest mi to obojętne, byle dzidzia była zdrowa... Chociaż biorąc pod uwagę narodziny w mojej rodzinie, to pewnie będzie dziewczynka:)
- paulinka.k22
- Wylogowany
- budujemy zdania
- słonko
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Czytam Was regularnie od kilku tygodni. Kibicowałam iwoncie i innym, które miały jakieś niciekawe przygody po drodze. Zdążyłam już Was całkiem nieźle poznać... Tymczasem sama ukrywałam się (wciąż nie wie nic moja najbliższa rodzina, poza mężem ) Z oznajmianiem nowiny rodzinie mam zamiar czekać do pierwszego usg, które będę miała w 12 tyg., ale do Was chciałabym dołączyć już teraz
Mam 28 lat (w listopadzie 29), jestem z Krakowa
Ostatnia mies. 7.12.12, stąd termin na 14.09, ale wg moich obserwacji owulacji, maleństwo powinno być młodsze o jakieś 2 dni. Tak więc chyba jutro zaczynam 11 tydz. (suwaczek dorobie później, bo teraz piszę z komórki).
To moja pierwsza, planowana ciąża.
Marzymy o chłopcu (mąż ma już córkę).
Imiona: chlopiec zdecydowanie Piotruś, dziewczynka chyba Kasia. Kocham proste imiona, mąż też
To chyba na razie tyle, żeby post nie był za długi...
Proszę o dopisanie do tabelki
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- agulek89
- Wylogowany
- gaworzenie
- Bo w życiu chodzi o to aby nadać mu sens ;)
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51292
- agulek89
- Wylogowany
- gaworzenie
- Bo w życiu chodzi o to aby nadać mu sens ;)
Dużo zdrówka i powodzenia )
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51292
- peperoni32
- Wylogowany
- gaworzenie
- [*] Aniołek 25.02.2013
Ja z kolei jestem w trakcie rozwodu, który ciągnie się już dwa lata i nie należy do przyjemności. Z obecnym partnerem znamy się prawie rok i w pewnym momencie stwierdziliśmy, że będzie co ma być. No i tak sobie sprawiliśmy świąteczny "prezent" Obydwoje bardzo się z tego powodu cieszymy
- słonko
- Wylogowany
- pierwsze słowa
My, jak już pisałam, planowaliśmy nasze Młode i to od roku, ale to były psychiczne przygotowania. Prezerwatywy odstawiliśmy w grudniu. Szczerze mówiąc, nie sądziłam, że uda się tak szybko, bo wielu ginekologów wróżyło mi problemy z zajściem...
Co do faceta, którego nazywam mężem, to jesteśmy razem od 6 lat, od ponad 3 mieszkamy razem, ale ślub bedziemy brać dopiero w kwietniu lub maju
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
o dzidziusia staralismy się od sierpnia 2012 z miesiąca na miesiąc dostawałam głupawki i latałam z testami! 21 grudnia poszłam do gina spytać sie czemu nie moge zajść w ciąże (wiedziałam kiedy mam dni płodne i myślałam ze zaskocze po pierwszym razie jak nastolatka )gin powiedział ze jak minie rok i nie zajde to dopiero mozna zaczać sie badac dodatkowo a 23 grudnia okazało sie ze jestem w ciazy super prezent na swieta
to tyle troche o mnie teraz czekam na wasze opowieści jak to bylo
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Moje kolejne dziecię jest CUDEM i totalnym zaskoczeniem. Jestem 1,5 roku po rozwodzie (przedtem 3 lata separacji) przez ten czas przeszliśmy wszelkie etapy wiec jak już się zdecydowaliśmy na rozwód to zakończył się oczywiście na pierwszej rozprawie która trwała całe 15 minut Z tamtego związku mam cudownego 10-letniego syna Filipa
Tatusia przyszłego bąbla znam kilka lat,ale zawsze był dla mnie młodszym "sąsiadem" z osiedla 2 lata temu przyjechał za mną nad morze i tak zrodziła się między nami namiętność
Dobrze nam ze sobą tym bardziej,że nigdy niczego sobie nie obiecywaliśmy,nie tłumaczyliśmy się z niczego,taki luźny układ Żadne z nas nie chce związków,wspólnego mieszkania,czy dośmiertnych deklaracji miłości. Ja dlatego,że po przejściach,on bo młody i zwyczajnie jeszcze o tym nie myślał.
Nie wiemy co dalej,ale cieszymy się oboje z maleństwa
Wiem,wiem,to wszystko jest baaaardzo pokrecone i niezrozumiałe dla osób patrzących na to z boku ale.... to moje życie