- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agulek jeśli nie ma przeciwskazań żeby uprawiać sport to czemu nie tylko dobrze jest stosować profilaktycznie jakąś maść bo niestety w ciąży bardzo łatwo o infekcję, a na basenie też nie trudno się zarazić.
Ja siedzę w domu od 2011 roku, cały czas na wychowawczym więc nie mam dylematu czy wziąć l4 czy iść do pracy. Z chęcią bym popracowała bo już mam dość siedzenia w domu no ale Klaudiuszkiem musi się ktoś zająć
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Martwię się o Iwontę, nagle ucichła. Mam nadzieję, że wszystko u nich ok.
- peperoni32
- Wylogowany
- gaworzenie
- [*] Aniołek 25.02.2013
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Alivva a gdzie jest 30'? jesli wolno zapytac? mieszkasz w jakis tropikach chyba:) zazdroszcze.
Co do pracy tez uwazam ze jak wszystko ok to lepiej byc miedzy ludzmi niz lezec na kanapie i myslec jak ja obecnie:( czas w miejscu stoi.
Ja przed ciaza po pierwszym dziecku mialam wieczne problemy z zaparciami,no i zrosty po cesarce bardzo sie do tego przyczynily,pilam wtedy rozne ziolka,ale teraz nie wolno.Tez probuje pic wode z cytryna i tylko przegotowana bo mineralna doprowadza mnie do wymiotow,ale nic mi ta woda nie pomaga przy zaparciach:( dawne problemy,brak ruchu i wrecz brak jedzenia i picia mysle ze sa super pakietem dla moich zatwardzen:(
alez sie rozpisalam,sorki ...ide ugotowac kompot,chce mi sie bardzo pic a nic mi nie przechodzi przez przelyk...
Nefeli na pływalni w hollu mamy tyle stopni Ostanio ublagaliśmy dyra i technikow i trochę nam skręcili jest teraz może ze 28 stopni
Właśnie wróciłam z zakupów.... stanik w rozmiarze 80E masakra. najpierw wchodza moje cycki,potem długo,długo nic a potem ja
- peperoni32
- Wylogowany
- gaworzenie
- [*] Aniołek 25.02.2013
P.S. Ładniutki avatarek Alivva :D
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
ja jestem z kołobrzegu, mam 24 lata i prawdopodobnie będzie synek Kacperek 3 września
proszę mnie dopisać
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
co do pecherza to nie mam poki co wogóle zadnego problemu moze dlatego ze pije poprostu mało płynow bo po wszystkim mi nie dobrze wody z cytryna nie tkne bo odrazu zwróce soków tez nie moge jedynie owocowe herbatki moge pic i troche sie boje bo w ciazy sa czesto zapalenia wiec powinnam duzo pic wody zwłaszcza ze od dzieciństwa zmagam sie z ciagłymi zapaleniami pecherza i teraz jestem tym bardziej narazona, na razie jem zurawine ona tez podobno na układ moczowy dobrze działa.
co do wczorajszych walentynek taki romantyczny dzień a ja zamiast wieczorkiem sie poprzytulac z moim misiem to ślęczałam nad kibelkiem
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
w kazdym razie dobrze ze mnie nie bola chyba przestały na razie rosnac bo wogóle nie mogłam nosic stanika i nie nosiłam prawie miesiac a to podobno bład
- agilla.r
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jeśli chodzi o piersi to moje nic się nie zmieniają nawet mnie nie bolą. Z wagą tez nie jest źle bo przytyłam 1 kg ale lekarz powiedział żeby się nie cieszyć bo jak miną mdłosci i wymioty to szybko nadrobię
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Alivva, ale się uśmiałam z Twojego postu, chyba dlatego, że mam to samo Ostatnio kupiłam biustonosz 75F, dla sklepu, w którym się zaopatruję większych już chyba nie robią
Iwnota już Was dopisuję do tabelki
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
pokazywarka.pl/jvoeig/
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Z tymi cyckami to ja już nie wiem od czego to wszystko zależy. Moja bratowa po dwóch ciążach ma rozmiar taki jaki miała na początku a ja.... Kiedyś miałam 75B,po Filipie zostało mi 80D a teraz już E.....cholera oby już koniec i niech wrócą do swojego rozmiaru bo nie ogarniam
Na zaparcia na szczęście nie cierpię i mdłości tez mi juz powoli przechodzą zaraz wlasnie wychodzę z dziewczynami z pracy do pubu. One na piwko ja i jeszcze jedna ciężaróweczka na soczki ale w bilarda sobie pogram
Miłego piątkowego wieczorku dla wszystkich