BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 7 miesiąc temu #662308 przez nefeli
Dzieki dziewczynki za cieple slowa i przepraszam ale nie jestem w stanie nic teraz pisac na ten temat,prosze Was o cierpliwosc mam nadzieje do wrzesnia i obiecuje wszystko opisac,poki co prosze tylko o trzymanie kciukow za mnie i za Sare.
Mocno Was sciskam i trzymam kciuki za piekne porody i wspaniale dzieciaczki,bede Was na pewno podczytywac i na pewno sie odezwe czasami.Poki co jestem gdzies zawieszona w czasie :(
Ogromne buziaczki dla Was.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #662316 przez iwonta_kg
akina_zet napisał:

Tak podczytuję, że większość miała oczekiwania co do płci... Ja też, wiadomo,że powtarzałam iż nieważne co będzie, będę kochać całym serduchem, ale w głębi siebie ja też liczyłam na chłopca, gdy lekarz na badaniu USG zapytał mnie -> "co tu widać?", ja odpowedziałam : "jak to co? siusika", pokręcił przecząco głową a ja z niedowierzaniem "to nie siusiak?!" :silly: Mój mąż ma świetne podejście do dzieciaków, już widziałam oczyma wyobraźni jak kopie z małym piłkę, a tu bach, dziewczynka a co za tym idzie warkocze i lalki :silly: Potrzebowałam kilku dni, żeby to przetrawić, ale teraz nie wyobrażam sobie, że miałby to być synuś, bo córcia jest całym moim światem i jestem pewna,że wyrośnie na świetną dziewczynę :lol:

Bardzo pięknie napisane! Brawo dla tej pani :lol: :lol: :lol:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 7 miesiąc temu #662323 przez iwonta_kg
nefeli napisał:

Dzieki dziewczynki za cieple slowa i przepraszam ale nie jestem w stanie nic teraz pisac na ten temat,prosze Was o cierpliwosc mam nadzieje do wrzesnia i obiecuje wszystko opisac,poki co prosze tylko o trzymanie kciukow za mnie i za Sare.
Mocno Was sciskam i trzymam kciuki za piekne porody i wspaniale dzieciaczki,bede Was na pewno podczytywac i na pewno sie odezwe czasami.Poki co jestem gdzies zawieszona w czasie :(
Ogromne buziaczki dla Was.

Nefeli tulę Cię bardzo mocno i oby się wszystko udało cokolwiek się dzieje! I martwię się o Ciebie :( gdybyśmy mogły Ci jakoś pomóc to pisz od razu!

11 lata 7 miesiąc temu #662349 przez iwonta_kg
Słyszałyście o tym Że kobiecie kazali urodzić 5,5 kg dziecko?????????? zmarło w kanale rodnym :( pierdoleni lekarze!!!!!!!!!!!! i oczywiście pewnie nikomu nic za to nie zrobią jak zawsze!!!!

www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/lekarz...two-trwa,327536.html

11 lata 7 miesiąc temu #662388 przez MyMelange
Nefeli, z Sloneczko nasze greckie, trzymaj się dzielnie. Całuję Cię mocno ...

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 7 miesiąc temu #662397 przez Villemo
Dziewczyny czy mogę prosić w imieniu mojej koleżanki o oddanie głosu? konkurs.przyjacielenatury.pl/galeria,odd...html?search=&order=1

11 lata 7 miesiąc temu #662409 przez SerekWaniliowy
Nefeli cokolwiek sie dzieje bądź dobrej myśli, ja będę sie modliła za Ciebie i maluszka, nie trać nadziei, może jedź do innego lekarza, może Cię uspokoi. Bardzo Ciepło o Tobie myślimy i razem czekamy na szczęśliwe rozwiązanie również Twoje. Głowa do góry i na tyle na ile to możliwe ciesz się Sarunią :kiss:

Aga

11 lata 7 miesiąc temu #662411 przez SerekWaniliowy
Villemo napisał:

Dziewczyny czy mogę prosić w imieniu mojej koleżanki o oddanie głosu? konkurs.przyjacielenatury.pl/galeria,odd...html?search=&order=1

Zrobione

Aga

11 lata 7 miesiąc temu #662415 przez akina_zet
iwonta_kg napisał:

akina_zet napisał:

Tak podczytuję, że większość miała oczekiwania co do płci... Ja też, wiadomo,że powtarzałam iż nieważne co będzie, będę kochać całym serduchem, ale w głębi siebie ja też liczyłam na chłopca, gdy lekarz na badaniu USG zapytał mnie -> "co tu widać?", ja odpowedziałam : "jak to co? siusika", pokręcił przecząco głową a ja z niedowierzaniem "to nie siusiak?!" :silly: Mój mąż ma świetne podejście do dzieciaków, już widziałam oczyma wyobraźni jak kopie z małym piłkę, a tu bach, dziewczynka a co za tym idzie warkocze i lalki :silly: Potrzebowałam kilku dni, żeby to przetrawić, ale teraz nie wyobrażam sobie, że miałby to być synuś, bo córcia jest całym moim światem i jestem pewna,że wyrośnie na świetną dziewczynę :lol:

Bardzo pięknie napisane! Brawo dla tej pani :lol: :lol: :lol:

Dzięki Iwonka :)

Nefeli ja też trzymam mocno kciuki za Ciebie i malutką, najmocniej jak się da!

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu #662428 przez akina_zet
iwonta_kg napisał:

Słyszałyście o tym Że kobiecie kazali urodzić 5,5 kg dziecko?????????? zmarło w kanale rodnym :( pierdoleni lekarze!!!!!!!!!!!! i oczywiście pewnie nikomu nic za to nie zrobią jak zawsze!!!!

www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/lekarz...two-trwa,327536.html

Brak mi słów jak można było do czegoś takiego dopuścić!!!!! :(

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu #662489 przez niagara
Villemo napisał:

Głos oddany :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #662556 przez Nubi
Oddanie glosu powiodlo sie
:)

Jestem mamAsią

11 lata 7 miesiąc temu #662569 przez kalina
Nefeli kochana trzymaj sie. musi sie wszystko udac.

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 7 miesiąc temu #662570 przez Alivva
Villemo napisał:

wedle życzenia Paula ;)

11 lata 7 miesiąc temu #662592 przez kocham_cie
Villemo napisał:

done :lol:

Magda M

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka