- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Akina piękne te buciki
ja ostatnio szukałam dla Kacperka ale nie znalazłam nic chłopiecego
Iwonka a masz u siebie duże Tesco i odzież w nim F&F? Jest tam tyle wspaniałych ciuszków dla maluchów i bucików, gwarantuję Ci, że znalazłabyś tam coś dla syneczka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
nefeli jesteśmy tu nie tylko po to żeby sobie nawzajem słodzić, ale też po to by się wspierać w tych trudniejszych chwilach, pomarudzić i czasami " wykrzyczeć" ( a może głównie z tego powodu). Więc jeśli będziesz miała ochotę to po prostu pisz i tyle, a każda z nas na pewno pomoże, doradzi, podtrzyma na duchu! W pewnym sensie jesteśmy ze sobą wszystkie bardzo blisko ( jak na więzi internetowe), trochę się znamy no i wiele nas łączy:)Pamiętaj o tym jeżeli będziesz chciała się "wypisać"

Monia o jakich alladynkach myslałaś z LIdla? coś chyba umknęło mojej uwadze:)
w Pepco sa teraz body za 4,99zł, ale jakiej jakości nie wiem, bo jeszcze nie byłam:)
czarnula fajna fotka, też Cię ciagle z czarnulką kojarzyłam:)
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
iwonta_kg napisał:
Akina piękne te buciki
ja ostatnio szukałam dla Kacperka ale nie znalazłam nic chłopiecego
Iwonka a masz u siebie duże Tesco i odzież w nim F&F? Jest tam tyle wspaniałych ciuszków dla maluchów i bucików, gwarantuję Ci, że znalazłabyś tam coś dla syneczka
Nie ma niestety

- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
niemowleceubranka.pl/index.php
- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Iwonka koniecznie odwiedź Tesco, ja to chodzę pomiędzy tymi ubrankami tam jak zaczarowana

- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Monia te alladynki były w dwóch kolorach, czarne i panterka, z materiału, z kieszeniami po bokach, nie były chyba ciążowe, ale były na tyle elastyczne, że spokojnie by się na ciężaróweczkę nadały, i wszystko mi wykupili
Iwonka koniecznie odwiedź Tesco, ja to chodzę pomiędzy tymi ubrankami tam jak zaczarowana
Monia ja takie fajowe alladynki kupiłam w H&M w kolorze czarnym i popiel. Też nie były z serii ciążowej, ale na tyle rozciągliwe, że jeszcze długo wykorzystam,no chyba

Poza tym w upalne dni jak znalazł, są bardzo przewiewne.
- słonko
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Po pierwsze: Nefeli, życzę Ci spokojnych ostatnich miesięcy ciąży i żeby zaczęło Wam się układać. Mam jednocześnie nadzieję, że po prostu złapałaś doła, który lada chwila minie i znów będziesz tu zaglądać! 3maj się i pamiętaj o optymizmie :*
Do kolejnej bidulki, Papi: Ja też myślę, że przyjście dziecka na świat jest takim niesamowitym wydarzeniem, że odmieni całkowicie Twoje wyobrażenia i obawy okażą się niesłuszne! Niemniej rozumiem Twój obecny zawód. Mi trafił się wymarzony chłopiec, ale gdyby miała to być dziewczynka, też chyba czasem bym się smuciła z tego powodu. A dlaczego właściwie wolałam chłopca? Po pierwsze dlatego, że u nas w rodzinie jest "tradycja" dość toksycznych relacji w linii żeńskiej. Ja mam nieciekawe relacje z mamą (która miała długo na mnie bardzo silny wpływ), mama miała nieciekawe z babcią... I tego najbardziej się obawiałam, że ta tradycja będzie kontynuowana... A drugą sprawą jest fakt, że mamy już "na stanie" córkę (męża, z poprzedniego związku) i bardzo pragnęłam, żeby mój mąż skosztował czegoś nowego i żeby ta konkurencja między rodzeństwem była jakby mniejsza - bo w takiej sytuacji Daga pozostaje jedyną "córeczką tatusia"

Do dziewczyn, które umieszczały ostatnio fotki: Cudne duże brzuszki (Czarnulka, Twój jest naprawdę imponujący!), mamusie i maleństwa! A Kinga to zaszalała, faktycznie profesjonalna sesja

Dobra, c.d. w kolejnym poście, bo mi tu jakiś esej powstanie

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
akina_zet napisał:
Monia te alladynki były w dwóch kolorach, czarne i panterka, z materiału, z kieszeniami po bokach, nie były chyba ciążowe, ale były na tyle elastyczne, że spokojnie by się na ciężaróweczkę nadały, i wszystko mi wykupili
Monia ja takie fajowe alladynki kupiłam w H&M w kolorze czarnym i popiel. Też nie były z serii ciążowej, ale na tyle rozciągliwe, że jeszcze długo wykorzystam,no chyba
Mam te z H&M ale w kolorze czarnym, chodzi Ci o takie dresowate proste z pasem

Ja to teraz chcę tą sukienkę zakupić

- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Monika23083 napisał:
akina_zet napisał:
Mam te z H&M ale w kolorze czarnym, chodzi Ci o takie dresowate proste z pasemTakie trochę do połowy łydki
nie nie:) mam takie: tu nazywane haremkami,

www.hm.com/pl/product/00357?article=00357-D
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Monia świetne te gatki, ciekawe czy jeszcze są

- słonko
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Co ja jeszcze miałam pisać... właśnie, o konflikcie serologicznym. Na ostatnich badaniach miałam odczyn Coombsa i wyszło, że wszystko jest ok, także na razie do żadnego konfliktu nie doszło

Alivva, ja też chcę, żeby już był wrzesień!!! Nie mogę się doczekać, kiedy będę tulić mojego synka!!!

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Tak, tak, tak i niech ten wrzesień szybko nadchodzi!!!!