- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Nubi tak właśnie pomyślałam, że jak wybierzemy imię inne niż Bogna to możliwe ze się nie przestawimy i że w dowodzie będzie miała np Ada w domu Bogna

A czy Ty nie miałaś tak jak ja, że ta anemia to od długich albo obfitych miesiączek? bo ja od kiedy zaszłam w ciążę to też mam ok, co prawda miesiąc temu troszkę spadło ale nie jadłam wcale mięsa a teraz sie zmuszam to może za tydzień będzie już lepiej

[/quote]
W sumie to raczej anemia wplywala na miesiaczke niz ta na anemie, mialam nieregularne chyba ze bralam tabletki, a co do obfitosci to bida z nedza...na co nie narzekalam

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Iwonka tak myslalam o tej niedowadze bo przy wzroście 170 i ważąc 55kg to musialas być chudzielec! Przylaczam sie do męża z ta waga co masz bardzo dobrze wygladasz!
A jak liczycie kg? Bo Ja zaczynalam z 53 potem schudlam dwa kilo do 51 a teraz dobilam do 61! Wiec Ja zawsze liczylam od 51 a gin mi ostatnio liczyl od 53! Wiec juz sobie licze 10 kg i sie chwale a sama dobrze Nie wiem czy tak powinnam liczyc!
Agamo ja liczę tak jak mam w książeczce, pierwsze ważenie w połowie lutego 61kg a ostatnie 6 maja 66kg wiec 5 kg a w listopadzie ważyłam 58kg, ale spasłam sie jeszcze na chorobowym to w sumie daje 8kg a raczej dawało 3 tygodnie temu

Nubi ale jesteś szczęściarą

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

A z tą wagą, dzięki za słowa otuchy

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Akina nie przejmuj sie ciuchami Ja pokupowalam ciazowych ciuszkow na samym poczatku ciazy pare fajnych jeansow I pare fajnych czarnych spodni I jak pojechalam na urlop to wiecej w lnianych gaciach chodzilam I jak pod koniec urlopu przyszly chlodne dni i chcialam ubrac jeansy to sie okazało ze juz nie wchodzę!!! W ciazowe!!!!!! No masakra a myslalam ze ciazowe starcza na długo! Do tego przy każdym wyjściu z domu do znajomych czy cos to przebieram sie ze sto razy a maz biedny czeka! A ja robię tak: ubieram cos idę do lustra i wzdycham Wracam do szafy wyciągam innego ciucha ubieram idę do lustra i znów wzdycham a maz mi sie tylko przygląda i milczy bo wie ze jak cos powie to mi dym z uszu poleci ze złości! Wiec kochana nie przejmuj sie bo ja tez tak mam! Weź sobie zrób babski wieczór! Lody z owocami jakieś romansidlo i ulubione dresiaki włóż lub pizamke i pod kocyk Ummmm aż sie rozmarzylam! A mnie jeszcze pól godziny zostało w pracy i do domu!
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)
. a dobry AKina marudz marudz czasami to nam jest potrzebne wiecznie wkoncu usmiehniete nie musimy byćJa to w ogóle mam jakąś dziś dolinę, mamy 30-stkę kolegi, ale ja stwierdziłam,że nigdzie nie idę, i mąż idzie sam,nakłamał znajomym,że niby już pojechałam na działkę, by się im nie tłumaczyć... Płacze mnie dopadły i co chwilę szlocham po kątach
Hormony wariują
, do tego muszę pokupować sobie jakieś ubrania, bo we wszystkim wyglądam jak pół dupy zza krzaka i w niczym nie czuję się dobrze... Ale ja Wam smęcę dziś, aż mi głupio dziewczyny, że taka maruda ze mnie
A z tą wagą, dzięki za słowa otuchy

- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Też dziś dzwoniłam do męża by mu poskomleć a On wciąż powtarza, że jestem w ciąży i mi sie należą moje kilogramy a jak mówię że nie mówię o brzuszku tylko dupsku to mówi, że tamte tez i że dobrze wyglądam i mam sobie iść kupić jeszcze jakąś sukienkę a jak będę chciała to po ciąży na basen będziemy chodzili i rower i Bogna da mi w kość i mam z nim nie dyskutować bo to On ma rację

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agamo moje wyjścia gdziekolwiek i ubieranie się, wygląda tak samo jak u Ciebie, z tym, że mój chłop czasem traci do mnie cierpliwość

Serku uwielbiam takie sukienki, co sobie kupiłaś

Pyzauro łap, łap słoneczko, ja nadrobię słonko od soboty

- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Akina miałam napisać to samo co Agamo. Święte słowa! wiec nie będę sie powtarzała. Uszy do góry kochana!
Też dziś dzwoniłam do męża by mu poskomleć a On wciąż powtarza, że jestem w ciąży i mi sie należą moje kilogramy a jak mówię że nie mówię o brzuszku tylko dupsku to mówi, że tamte tez i że dobrze wyglądam i mam sobie iść kupić jeszcze jakąś sukienkę a jak będę chciała to po ciąży na basen będziemy chodzili i rower i Bogna da mi w kość i mam z nim nie dyskutować bo to On ma racjętak więc nie odjął mi tych kilogramów ale skoro On może na mnie patrzeć...
Nie wiem w czym lubisz chodzić ale ja sobie kupiłam sukienkę taką nieciążową letnią odcinana pod biustem szeeerkoką, jebitnie różową za kolanko i kamufluję się nieźle i wcinam zupkę a po zupce naszykowałam już owoce na koktajl a Mamusia kupiła mi mój ulubiony makowiec o!
I padło imię BOGNA

- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Zuzuzanta no kurde nie może sie ode mnie odczepić to imię

- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Akina - widzę nowe zdjęcie, śliczna z Ciebie dziewczyna i wypuść tego psa bo przy następnym dole nie będziesz miała kogo tulić
a ja biegam dziś w rajtkach, i tak sama jestem, ewentualnie z Mama
zupka zjedzona, trzeba chwile odpocząć przed łakociami
a to jest w telewizji cos fajnego dziś?
Zuzuzanta no kurde nie może sie ode mnie odczepić to imię![]()
O rety dzięki Aga

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Agamo fajrant! Wynocha do domu!
Jupiiiiii jak ja kocham ten czas kiedy wypuszcza sie bydło do domu! Hehehe Ummmm a w zamrazarce czekają trzy rodzaje lodów! Wczoraj do tego kupiłam truskawki i banany i bita smietane! Uwaga moje 10 kg wiecej nadchodzi!
Agus ja tez mam taka sukienkę letnia nie ciazowa ale letnia na ramiaczkach w kolanko czarna najlepsza na upały i super teraz na ciążę tyle ze u mnie zimno wiec dresik ubieram po domu!
Akina nie płacz chyba ze cos smutnego będziesz oglądać! Ale najlepsze na chandre są odmóżdżajace komedie! I jak cie smutki wezma znow pisz do nas! A kiedy masz ten wyjazd na wies? Jutro?0
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)