- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
A co do suwaczka musisz skopiować link z BBcode bo ten jakis inny jest co masz w podpisie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
A propos imion:http://i.wp.pl/a/f/jpeg/31356/imie_infografika.jpeg
Ojej Monika ta zupa mmm chyba w niedzielę na giełdę sie przejadę też po hurtową ilość szparagów! A to Jaś zrobił Wam niespodziankę, kiedy właśnie odpuściliście starania? No cud malina chłopak!
Alivva a jak robisz szparagi do słoików?
Słonko nie zniechęciłaś mnie mimo wszystko tymi smrodkami do szparagów
Poza tym dziewczyny, wiecie, ja mam już prawie wszystko poprane, moja mama oszalała, no i myślałam, że tylko ja kupuję używane ubranka, czasami poprostu nie mogę się oprzeć i jak już wyjdę z domu to zawsze coś przywlekę mówiąc, że to już naprawdę koniec bo mała tego nie znosi a że mam koleżankę, która ma sklep z używanymi ubrankami i zabawkami dla dzieci i wpadam do Niej czasem na hebatke to trudno wrócić z pustą ręką ;)a dla dziewczynki w sklepie upolować coś nieróżowego graniczy z cudem.
A Jagienka i Dobrusia też mi sie podobają, sama nie wiem co sie tak uparliśmy na to Bogna
Iwonta Ty nie dość że masz morze pod nosem to jeszcze piękną pogodę - szczęściara!
Ania ja nie wiem jak jest z tym USG 3d bo nie miałam robionego i tez się zastanawiałam czy nie jest za późno, a mdlałam przez pierwsze 5 miesięcy ale lekarz stwierdził, że to naturalne i nie mam sie czym martwić, a teraz spadło mi żelazo i tym tłumaczy tez zawroty, ale mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu wyniki będą już lepsze A cukier może nie będzie taki groźny jeśli będziesz kontrolowała, mam 2 kuzynki- siostry i obie mają po 2 dzieci i każdą ciążę miały z cukrzycą ciążową ale dzieciaczki rodziły sie zdrowiutkie i tylko mój chrześniak urodził sie duży ale to i tatuś i mamusia są postawni więc niekoniecznie od cukru
- Ania31
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
SerekWaniliowy Co od kreacji weselnej, to znalazłam w szafie dwie sukienki, które jeszcze jestem w stanie założyć.
Ja glukozy też jeszcze nie miałam, a jestem już w 26 tygodniu, a wizytę mam 12 czerwca. Podobno ta glukoza to do 28 tygodnia powinna być zrobiona.
Villemoa czy w tym dodatku do Gazety są opisane tylko krakowskie szpitale, czy z całej małopolski (konkretnie chodzi mi o szpital w Wadowicach, bo tu mieszkam)?
Niestety tylko z Krakowa.
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Zuzuzanta popatrz może tutaj znajdziesz interesujące Cie informacje: www.gdzierodzic.info/placowka/szukaj?pro...zipcode=&distance=10
- Ania31
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Moja mama nie ma sumienia! Rzuciła mi właśnie duże PrincePolo, przecież ja je zjem
Zuzuzanta popatrz może tutaj znajdziesz interesujące Cie informacje: www.gdzierodzic.info/placowka/szukaj?pro...zipcode=&distance=10
ja wczoraj po 22 w łożku zjadłam całą czekoladę i z bólem serca oddałam ( musiałam) jeden kawałeczek Piotrowi jakaś się zaczęłam egoistyczna robić jeśli chodzi o słodycze
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A powiem wam ze przeglądałam dziś swoją Ksiazeczke ciąży pierwszego synka i na tym etapie na którym teraz jest przybrałam... uwaga: 17 kg! A teraz tylko 8. A wiecie czemu tak? W pierwszej ciąży piłam bardzo dużo soków 100% i one miały w sobie mnóstwo kalorii! Dlatego teraz piję tylko wode niegazowaną. Sok czasami tylko do obiadu. Soki strasznie tuczą!
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
SerekWaniliowy napisał:
Moja mama nie ma sumienia! Rzuciła mi właśnie duże PrincePolo, przecież ja je zjem
ja wczoraj po 22 w łożku zjadłam całą czekoladę i z bólem serca oddałam ( musiałam) jeden kawałeczek Piotrowi jakaś się zaczęłam egoistyczna robić jeśli chodzi o słodycze
Monika ale Ty jesteś kruszynka to możesz podjadać, ja tez jem słodycze i same słodkie owoce - nigdy nie lubiłam winogron a teraz codzień jem miseczkę albo dwie a nie powinnam bo mnie lekarz opierdzielił ostatnio, że już za dużo przytyłam i mam odstawić słodycze.
Iwonta mój dziadek - Mamy Tata pół życia walczył z cukrzyca, ale były inne czasy i zmarł przed moimi pierwszymi urodzinami, ale jak narazie w rodzinie nikt nie choruje, to zależy jaki typ cukrzycy miała Twoja babcia, te moje 2 kuzynki o których wcześniej pisałam są od strony taty, a tam nikt wcześniej nie miał problemów zdrowotnych, więc to różnie bywa i nie ma reguły myślę
A te soki to chyba sklepowe - 100% ale koncentratu ja tez pije soki, świeże, ale jestem pewna, że to nie od nich już tyle przybrałam a od słodyczy - no nie ma się co oszukiwać, niczego sobie nie odmawiam
Inna sprawa, ze do najmłodszych nie należę to i przemiana nie ta i od listopada praktycznie się nie ruszam a jeść wciąż kazali
- zuzuzanta
- Wylogowany
- budujemy zdania
Villemo, szkoda że to tylko o Krakowie napisali
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Najczęsciej piłam soki hortexa i tymbarka i nawet pani ginekolog mówiła zeby z nimi spasować i pić na przykład rozcieńczany sok z wodą bo naprawde bardzo szybko tyłam i mówiła na kazdej wizycie że tych kilogramów jest troche za dużo.
Jakoś nie wyobrażam sobie Ciebie cięższej o 17kg Mój lekarz też sklepowe kazał odstawić albo rozcieńczać a świeże pozwolił pić w każdej ilości a szczególnie warzywne.
- zuzuzanta
- Wylogowany
- budujemy zdania
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa