- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Ivaja wczoraj widziałam, że te chusteczki sa po 13,99zł za 4 opakowania po 80 szt, chyba jet promocja.
Wzięłam też z Rossmana kartę Rossnę uprawniającą do rabatu ( zaczyna się od 3%) na zakupy produktów dziecięcych . W końcu lada chwila zacznę gromadzić kosmetyki i pieluchy to rabacik się przyda. Potem podobno może ten rabat wzrosnąć do 10 %. Idę się zalogować i zmykam, bo siędzę od 11 na kompie przez te składy:)
Ale które chusteczki Monia?? dady czy re z rossmana??
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
te Dady też wypróbuję
- Ania31
- Wylogowany
- budujemy zdania
No to Kinia1712 jeszcze raz najlepszego
Kinia (mama Mikołaja) śliczny pokoik!
Ja już jestem w domu. Ale Wracajac zaszłam do lumpka i pochwale wam sie co kupiłam
Śliczne ciuszki kupiłaś Ja tez czasmi zachodze do lumpka i mozna takie super ciuszki dostac, tez troche juz złowiłam fajnych okazji
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
A jaka pogoda u was?? u mnie piękne słońce wyszło zaraz lece na ogródek mordkę wygrzać
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Teraz to naprawdę można extra ubrać dzieciaki,nie to co kiedyś,że śpiochy do roku i koniec
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Monia super te linki do sroczki Szkoda tylko ze te produkty ktore warto kupowac bo maja fajny sklad u siebie nie dostane U nas standardowo johnson papmeprs huggies nivea - i to zadko bede moze ogladac sklady a tam moze beda jakies podobne! no ale poki co to zakup mam troche dupiaty! bo do kapieli mam nivea Chusteczki mam pampers sensitive ktore tez nie sa najlepsze ale cene mialy smiesznie tania bo byly na przecenie wiec wedle opisu nie tak zle! Eh szkoda ze mnie nie ma w pl
Na pocieszenie ide zrobic sobie deser lodowy z owocami i bita smietana!a jak mnie tez sie cos nalerzy od zycia! a pozniej moze uda mi sie fotke mojego brzuchola dorzucic bo wkoncu meza uprosilam chocby o fotki byle jakie byle by pamiatka byla jaki brzunio mam duzy!
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Widzę dziewczyny, że nie próżnujecie Super temat poruszyłyście i zaraz będę przeglądała strony podane przez Monikę
A ja dziś odstawiłam cyrk na glukozie, 2 razy odleciałam i tylko dzięki doświadczonej pielęgniarce i groźbie, że już mi robi następną, nie oddałam jej z powrotem a po powrocie spałam jak suseł do niedawna
O a ta stronę Sroki to znam, sporo pracy dziewczyna włożyła w rozczytanie składów.
MyMelange pokoik jest prześliczny! Masz Ty dziewczyno artystyczną duszę
Iwonta słodkie te maleńkie portki, będzie modny ten Twój Kacperek
Monika a jaki składnik z Ziajki Cie niepokoi?
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Są urocze
Teraz to naprawdę można extra ubrać dzieciaki,nie to co kiedyś,że śpiochy do roku i koniec
No jak rozmawiałam z koleżanka, która ma sklep z używanymi rzeczami dla dzieci i mówiłam, że tylko bodziaki kupuję itd to powiedziała UBIERAJ JA JAK CZŁOWIEKA a nie dzień i noc w piżamie ale jestem przerażona jak to maleństwo wbijać w te wszystkie cudne sweterki sukieneczki i porteczki mam wrażenie, że Jej głowę urwę albo rączki no a w najlepszym wypadku skręcę kark
Agamo smacznego i czekam z niecierpliwością na zdjęcia brzuszka a z kosmetyków napewno znajdziesz coś dla siebie, albo poprosisz rodzinę by Ci przysłali, zresztą, pewnie nie omieszkają do Was przyjechać żeby powitać maleństwo
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Czy u was jest zagrożenie powodziowe? Przerażające jest to co pokazują w telewizji...
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
No wiec przedstawiam wam moj 28 tydzien a najlepiej widac w odbiciu szafy jak mi brzunio sterczy
No kochana brzusio okrąglutki ale zgrabny, no i gdzie zostawiłaś te 10kg które rzekomo z Polski przywiozłaś? u żadnej z Was gramika zbędnego ciałka, aż mi wstyd za siebie a jeszcze dziś pielęgniarka, która mnie cuciła powiedziała ze miałam 75g glukozy bo jestem pulchna
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Dzień dobry!
Widzę dziewczyny, że nie próżnujecie Super temat poruszyłyście i zaraz będę przeglądała strony podane przez Monikę
A ja dziś odstawiłam cyrk na glukozie, 2 razy odleciałam i tylko dzięki doświadczonej pielęgniarce i groźbie, że już mi robi następną, nie oddałam jej z powrotem a po powrocie spałam jak suseł do niedawna
O a ta stronę Sroki to znam, sporo pracy dziewczyna włożyła w rozczytanie składów.
MyMelange pokoik jest prześliczny! Masz Ty dziewczyno artystyczną duszę
Iwonta słodkie te maleńkie portki, będzie modny ten Twój Kacperek
Monika a jaki składnik z Ziajki Cie niepokoi?
zastanawiałam się nad C12-13 Pareth-3, ktory jest drugi w składzie. Doczytałam, że jest to emulgator myjący pochodzenia chemicznego, jego składniki uzyskiwane są z ropy naftowej i tlenku etylenu, to środek pianotwórczy. Trochę mnie to zaniepokoiło, ale widzę że "sroka" nic o nim nie napisała, tylko " substancja powierchniowo - czynna". Wierze na słowo, ja jestem tylko laikiem, który się tym interesuje:) Gorzej wyszło z substancjami zapachowymi w tym żelu. Kurcze, zastanawiam się jeszcze nad tym ziajki hipoalergicznym, ale składu za chiny ne mogę znaleźć.
Iwonta u nas nie ma, ale rzeka poszła w górę znacząco...oby nie było powtórki z 2010 roku..
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agamo napisał:
No wiec przedstawiam wam moj 28 tydzien a najlepiej widac w odbiciu szafy jak mi brzunio sterczy
No kochana brzusio okrąglutki ale zgrabny, no i gdzie zostawiłaś te 10kg które rzekomo z Polski przywiozłaś? u żadnej z Was gramika zbędnego ciałka, aż mi wstyd za siebie a jeszcze dziś pielęgniarka, która mnie cuciła powiedziała ze miałam 75g glukozy bo jestem pulchna
Aga ja naprawde 10kg mam na plusie Tylko tak jak mowie licze od tej wagi ktora mialam najnizsza w ciazy Bo zaczynalam 53 schudlam na poczatku do 51 a teraz cudne 61 Gdzie mi sie to odklada to wiekszosc pewnie na brzuchu A z pl przywiozlam wiekszy tylek i biodra bo w udach juz mnie zatrzymuje jak proboje ubrac cos normalnego ze nawet do brzucha nie dochodze!A tobie nie powinno byc wstyd bo wcale nie jestes pulchna Wiem bo widzialam i glupia pielegniarka jak ci tak mogla powiedziec!Choc ja sie w pracy smieje jak mmi ktos mowi ze mam duzy brzuch to mowie ze sobie pojadlam za duzo hehehe albo ze tlusciutka sie z robilam i juz