- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kocham Cie to na ten Twój cudny zgrabniutki brzuszek i na wszystkie rozlane i duże brzuszki i na maleńkie jak Nefeli i tłuściutkie jak mój i na poporodowe flaczki no ja mam od razu lepszy humor no i lecę na ten pedicure i wyczaić jakiegoś fryzjera bystrego i na lody czekoladowe może koleżankę porwę bo może to ostatnie w ciąży i dopiero po lodach wyniki odbiorę
wcinaj serku na zdrowie i pamiętaj że lody i czekolada tylko w cycki idą... dlatego ja mam takie wielkie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Witam nowa mamunie
Czas na sniadanko i tym razem nie bede zgapiac od Madzi heheheheh ;P
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Serku znam ten tekst, ale kolejny raz rozsmiesza mnie do lez Jest mistrzowski!
Witam nowa mamunie
Czas na sniadanko i tym razem nie bede zgapiac od Madzi heheheheh ;P
Kinia dziś serek wiejski z pomidorkami cherry i ogórkiem
A pisałam Ci już moja droga że pokój Mikołaja jest fantastyczny... kurcze uwielbiam takie pastelowe kolory i jeszcze to drzewko... no i z tymi białymi meblami nabrał takiego skandynwskiego stylu... do tego białe łożeczko i chyba będziesz musiała mnie tam z Antkiem zameldować
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
Dziewczyny moja znajoma była w 20 tyg ciąży ...nie wiedziała o tym(miała normalnie okres)...zaczęła krwawic..pojechała do szpitala oznajmili jej ze jest w ciąży ...coś zrobili i powiedzieli ze nie ma powodu by została w szpitalu...3 dni później dostała silnych boli ...dziecko jeszcze żyło a oni słuchając serduszka patrzyli jak umiera....kazali jej urodzić martwe dziecko potem:( jest załamana ...ale dziecko miało tylko nie całe 300g..
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Na serek wiejski patrzylam juz, ale wzielam almette z pomidorkiem
Dziekuje za mile slowa dziewczyny Dobrze wiedziec, ze sie kichy nie zrobilo.
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Słonko z tymi wózkami to dziewczynom faktycznie sprytnie poszło, a ja odkąd w lutym spodobał mi się na ulicy wózek czytam i czytam prawie codziennie i zdecydować się nie umiem no a z tym samopoczuciem to mam podobnie, sapie i dysze ale mam sporo energii tak od kilku tygodni, myślałam, że to za sprawą troszkę lepszej pogody i otwartego okna tyle ze problemów z jedzeniem nie mam
Akina czy już Ci lepiej? Jestem pewna że z malutką wszystko w porządku ale czy Ty jesteś już spokojna? Na moją cerę nie mogę narzekać, może troszkę sie przesusza ale jest ok, ale pucki mam że oczu nie widać i wyglądam jak ta Pyza z polskich dróżek z bajki
Tami witam Ciebie i malutką Aleksandrę!
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Dobre sniadanka jecie: i serki i lody, a propo Aga -bedzie dobrze, trzymam kciuki oby to nie byly ostatnie lody w ciąży
Kalina forme spokojnie wyrobisz i oddech do porodu wycwiczysz na to 6 pietro
Magda dzis jeszcze lokuje nadzieje w jednym sklepie w krk, o ktorym slyszalam z forum, jak tam sie nie znajdzie to skromne 75E, to wypuszcze się w dalsze czesci miasta, bo centrum to nic nie oferuje :!
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Melduje,że po upadku nic się ze mną nie dzieje,dziękuję,że trzymałyście mnie na duchu i byłyście ze mną
U mnie kolejny paskudny dzień,jak tak dalej pójdzie to chyba wrócimy do domu i przyjedziemy jak pogoda się poprawi. Tylko u mnie remont pełną parą i jakbym wracała to do rodziców,nie wiem czy bym to wytrzymała
Dziewczyny Wy piszecie o stanikach,łaaał aż tak Wam cycuchy rosną? Ja tam ledwo,ledwo ale mieszcze się jeszcze w stare swoje bawełniane Ale za to powiedzcie mi czy któraś z Was ma już laktację? Ja już od 15 tygodnia cieknę
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny Wy piszecie o stanikach,łaaał aż tak Wam cycuchy rosną? Ja tam ledwo,ledwo ale mieszcze się jeszcze w stare swoje bawełniane Ale za to powiedzcie mi czy któraś z Was ma już laktację? Ja już od 15 tygodnia cieknę [/quote]
U mnie cisza nic się nie dzieje .
Ja to jak bym wg w ciąży nie była ...brzucha nie mam cycki nie bolą nie rosną ..
Jedne kobietki sie martwią ze są duże a nie które ze nie mają brzuszka itp. Dobrze ze mały choć kopie to wiem ze wszystko jest oki
akina_zet dobrze ze nic CI nie jest kochana ani Twojemu maleństwu:)
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Aga i Magda - ja jeszcze sie z wozkiem nie uporalam, wiem co chce i bedzie to własnie quinny buzz4 tylko szukam z 4kolkami albo dokupie je. Podoba mi sie jeszcze chicco imove tylko to nowosc wiec chyba mnie/nas nie stac... Wracajac do quinny buzz to mialam miec starszy model od brata ale w koncu sie zdecydowalismy na kupno mniej zuzytego, no i z fotelikiem bo brat wczesniej go sprzedal. Racja, ciezko je obejzec w sklepie bo wlsńie sa to juz starsze modele... A ten mood mi nie pasuje... Wiec jestem z Wami nadal w wozkowych tematach
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Co do chodzenia Ja przed urlopem miałam juz dosyć cieżko! Chodziłam jak pingwinek wolno i szeroko Tak mi mały uciskal ze myslalam ze padne i jak ja dam radę pózniej! Dlatego polecialam do menagera po urlopie A tu proszę czuje sie o wiele lepiej dam rady szybciej chodzić nie mecze sie tak bardzo! Fakt schody nadal wyzwanie zwłaszcza jak ich dużo ale daje radę lepiej niż przedtem! Co do biustu to hmmmm mnie brzuch sterczy a cycki gdzieś po drodze sie zgubily! Na brzuchu widać mi pare żył ale nie dużo! Piersi zapomnialy ze w ciazy jestem! Wiec tez mi znich nic nie leci! Czasem na jedej brodawce lekko biały nalot ale taki mały ze nie ma sie czym chwalić!
Akina mnie sie właśnie przypomniało ze moja mama mi opowiadała ze ona w ciazy to wywalala sie jak głupia! Mówi ze nie wie czemu ale nie umiała utrzymać pionu! Hehehe Ze mną bodajże wywalila sie na rowerze, tak ze całe biodro zdarla! Ze starszym bratem autobus ja przyczasnal drzwiami! A przy młodszym poleciała po schodach! No i wszystko z nami wporzadku tak przynajmniej mi sie wydaje!
Ale sie rozpisalam z rana jak głupia Dobra ja tez lecę na śniadanko i do lustra sie podbudowac choć mam dziś dobry humor bo powinnam być w pracy ale dali mi wolne bo dzisiaj wizyta! i zastrzyk podobno te z anti d są bardzo bolesne
Aaaa i bym zapomniała Witamy Tami! No i Córeczkę ! No No bedą nasze chłopaki miały w czym wybierać!
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Nasza sypialka jeszcze się nie zmieniła, ale też mamy biało szarą i chcę dodać tylko pastelowo różową zasłonkę i jakieś poduszki lub ewentualnie kosze na półki albo organizer na łóżeczko, a może coś czerwonego? hmm mam miesiąc by się zdecydować
Karolcia przykro mi z powodu koleżanki
Jak byłam w poniedziałek u ciężarnej kosmetyczki to opowiadała mi historię swojej siostry, która tez w 5 miesiącu dowiedziała się, że zostaną rodzicami, a 2 miesiące wcześniej była u lekarza bo źle się czuła i brzuszek jej wywaliło (miała problemy z jajnikami) i wróciła do leków by zmniejszyć obrzęk, pojechała na wakacje i jak wróciła to poszła do innego lekarza bo Jej był na urlopie a tamten mówi, że niebawem przejdzie Jej złe samopoczucie bo to z reguły do 6 miesiąca a dziewczyna mówi, że Ona nie może byc w ciąży bo ma problemy i była u lekarza i też Ją badał, to odpowiedział, że ma albo takiego dużego torbiela albo jest w 20 tygodniu ciąży i na szczęście dla nich okazało się że to dzidziuś na którego czekali 4 lata i miała tylko 4 miesiące by sie brzuszkiem nacieszyć i przygotować
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monika mi dopiero ubogo siara wychodzi bez koniecznosci platkow czy mokrego stanika, zaczatki dopiero, jak widac rozmiar nie idzie w parze z "jakością"
Aga i Magda - ja jeszcze sie z wozkiem nie uporalam, wiem co chce i bedzie to własnie quinny buzz4 tylko szukam z 4kolkami albo dokupie je. Podoba mi sie jeszcze chicco imove tylko to nowosc wiec chyba mnie/nas nie stac... Wracajac do quinny buzz to mialam miec starszy model od brata ale w koncu sie zdecydowalismy na kupno mniej zuzytego, no i z fotelikiem bo brat wczesniej go sprzedal. Racja, ciezko je obejzec w sklepie bo wlsńie sa to juz starsze modele... A ten mood mi nie pasuje... Wiec jestem z Wami nadal w wozkowych tematach
oj Asia jak ja przejdę temet wózków to chyba będzie święto lasu!!! W domu już nikt nie może słuchac tematu wózek dla Antka... nawet mój D. skapitulował i powiedział rób co chcesz! a ten chicco i move rzeczywiście fajny, cena 3w1 prawie jak quinny moodd ok 3500 ja najprawdopodobniej zdecyduję się na buzza spacerówka+ foteli i kokon który serek wynalazła dla niemowlaków a na przyszłą wiosnę quinny zapp... ale to wszytsko nadal jest na etapie chyba
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Agamo dobrze, ze brzuszek na urlopie się ocknął, że w ciąży jesteś, może i cycki sobie to uświadomią i wystrzelą jak brzuszek niebawem miłych Kacperkowych wrażeń na wizycie
No i zgadzam się z Nubi, mam cyce jak donice a w nich chyba pusto bo nic nie zauważyłam jeszcze
Też lecę się ogarnąć i na 2 śniadanko, pierwsze było na słodko jogurcik z truskawkami i bułeczka, ale to koło 7 i znów jestem głodna mmm mam chrapkę na ogóreczki a może pomidorki w śmietanie i jajeczko? No Boże broń, chyba nie jedno i drugie! Choć mąż mówi, że maluchowi się nie odmawia
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa