- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
No właśnie oby pogoda była to jeszcze spacerki byśmy zaliczyły...choć jak nie będzie tak zimno i w zimę mocnych mrozów mam zamiar co kilka dni wyjść na troszkę z małym:)
Trzeba zahartować od razu by potem problemow nie było:)
no ja sobie nie wyobrażam zimy bez spacerków, chociażby krótkich, ale zawsze:)
moja koleżanka jak urodziła synka 4 lata temu zimą to nie wychodziła z nim chyba w ogóle, a w odwiedziny to do pół roku musieliśmy zakładać maseczki:) nikt się nie wtrącał bo to jej dziecko, ale Czarek teraz choruje co chwilę.
za to ja urodziłąm się mrożną zimą lutego 83 roku, a moja mama na chwileczkę do pareczku zawsze ze mną wyszła ( park 10 kroków od domu) i wietrzyła pokój, no i problemów ze mną nie miała zdrowotnych:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paulinka.k22
- Wylogowany
- budujemy zdania
Iwonta przecież ja już dawno się podpisałam na FB
[/quote]
Villemo to chyba o mnie chodziło
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
czesc mamusie ja jak zwykle nie wyspana przez mojego lobuza w srodku
tez mialam kiedys kolczyk w pepku i mam teraz widoczna blizne (mialam przekłuwany 2 razy bo raz mi schrzanil koles w niby salonie wiec blizna podwojna) moj R mowi ze glupia bylam a ja bym chciala dalej miec kolczyk a i te zyły ja ich tak az nie widze ale moj partner mowi ze sa bardzo widoczne na piersiach na nogach zastanawiam sie czy bede miec rozstepy bo teraz brzuszek szybko rosnie kremuje sie aby skora byla mniej sucha i napieta ale jak maja byc to beda nic na to nie poradze
ktoras pytala o chrzciny ja na pewno nie bede chcic takiego malenstwa zwlaszcza ze to bylaby juz prawie zima pozniej nawet jak jakies przyjecie to kazdy by lecial do tego dziecka ja bym karmic musiala co jakis czas nie no ja na pewno zaczekam i bede chrzcic jak dziecko bedzie mialo ok roczku ale wiem ze osoby baaardzo wierzace chrzcza nawet kilku dniowe dzieci dla mnie jest to nie powazne wiara wiarą ale jednak to jest mega skupisko bakteri
posłuchajcie ja zwariuje ale chyba nie wybiore tego imienia teraz znow mnie naszło aby nazwac Alan..no albo Leoś powiedzcie szczerze co myslicie o tych imionach?wiem ze to ma mi sie podobac i to ma byc moj wybor ale nie chce aby imie było zle kojazone i aby z dziecka mi sie smiali.na poczatku chcialam jeszcze tego maxymiliana ale to jednak dlugie imie a moj sie smieje ze nie bedzie umial wymowic-głupek
dzien dobry
papi Alan to przepiekne imie od 8 lat mowilam ze jak bedzie syn mialbyc Alanek niestety bedzie coreczka ale ja pod wzgledem tego imienia jestem az glupia
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no własnie dlatego chce wychodzić z małym by go zahartować ...
i żeby nie było tak jak podałaś przykład znajomej.
co do maseczek ?? troszkę mnie to rozbawiło pierwszy raz coś takiego słyszę..
dobrze ze ona sama jej nie zakładała czy tez he??
Dobrze wiemy ze chuchanie i dmuchanie nic nie da...
a jak coś się już ma przypałętać to prędzej czy później to się stanie..
U mnie już tyle osób się zapowiedziało ze mi pomoże i mnie odwiedzi ze na maseczki bym nie wyrobiła:D
no ale z drugiej strony może tak się troszczy o swoje dziecko...
co matka i dziecko inne obyczaje:)
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
brzuszek masz ?? bo ja mam tylko lekko zaokrąglony:)
ile Twój maluszek waży??
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- ninka333
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja jak zwykle niewyspana bo 11 godzin snu to dla mnie za mało!!! Mój organizm próbuje się chyba wyspać na zapas Maleńska jest już od dłuższego czasu ułożona główką do dołu i pcha się strasznie na szyjkę, uciskając pęcherz ale na szczęście szyjka długa i twarda więc szkody nie wyrządza Kopie mnie niesamowicei powyżej pepka ale jak siedze w samochodzi to znowu czuję ją na samym dole - jakby srączkami walczyła o więcej miejsca
Agamo - super brzuszek i tych uzbieranych kg zdecydowanie nie widać
MyMelange - pokoik rewelacja zazdroszeweny twórczej bo u mnie z wizją artystyczną raczej ciężko
Akina - uważaj na siebie !!! taki mały upadek nie zaszkodził ale to przestroga na przyszłość, żeby bardziej uważać
Tami - witamy wśród przyszłych mamusiek
Serku - nie pisz o takich pysznościach jak lody czekoladowe bo mi ślinka cieknia a ja nie mogę
Karolcia- może to tylko chwilowe mdłości, i szybciutko przejdą. Mi do tej pory zdarzały sie kilkugodzinne mdłości po niektórych produktach ale po przeczekaniu wszystko wracało do normu.
Pogoda u nas znowu paskudna - szaro, buro i pochmurno!!!! GDZIE TO LATO?????
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Natalia mnie tez ciezko bylo wywlec sie z lozka, pogoda nie jest zla, slonca nie ma ale przynajmniej jeszcz nie pada.
- agilla.r
- Wylogowany
- pierwsze słowa
agilla.r napisał:
Villemo fajnie że Twoj Wiktorek dobrze się ma , aż sie nie chce wierzyć że już takie duże te dzieciaczki
Dziewczyny czy któraś z Was kupowała ciuszki firmy PINOKIO? allegro.pl/odziez-11764?order=td&string=PINOKIO
zastanawiam sie czy są dobre gatunkowo bo nie widzialam ich na "żywo".
Miłego dzionka
Agilla a tak wogóle to co się stało że ostatnio się tak mało odzywasz???
Bo czytacie w moich myslach i zazwyczaj poruszycie jakiś temat szybciej niż o nim pomysle ale czytam Was codziennie. Prawda jest też taka że w 2 trymestrze to wiecej energii mam i gdzieś często wychodze, teraz właśnie zbieram się na zajęcia fitness dla kobiet w ciązy, wróce ok 15 , dokoncze obiad, maz wróci, pojedziemy gdzieś na zakupy i znowu dzien sie skonczy. Ale pewnie już w 3 trymestrze bede leżeć jak wieloryb i ukrywać się przed słoncem więc może na forum będę bardziej aktywna
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Monika23083
no własnie dlatego chce wychodzić z małym by go zahartować ...
i żeby nie było tak jak podałaś przykład znajomej.
co do maseczek ?? troszkę mnie to rozbawiło pierwszy raz coś takiego słyszę..
dobrze ze ona sama jej nie zakładała czy tez he??
Dobrze wiemy ze chuchanie i dmuchanie nic nie da...
a jak coś się już ma przypałętać to prędzej czy później to się stanie..
U mnie już tyle osób się zapowiedziało ze mi pomoże i mnie odwiedzi ze na maseczki bym nie wyrobiła:D
no ale z drugiej strony może tak się troszczy o swoje dziecko...
co matka i dziecko inne obyczaje:)
nie sama nie zakładała maseczki:)
jasne, że to każdego sprawa, więc nikt ze znajomych się nie wtrącał, mieliśmy założyć maseczki to założyliśmy. Na pewno chciała dobrze dla synka, ale on teraz ciągle na wizytach u pediatry..
ninka wczoraj mi znajomy powiedział, że lato prawdziwe ma przyjśc w połowie lipca:)
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Jak dla mnie lato moze przyjsc we wrzesniu i trwac do konca listopadaMonika23083
ninka wczoraj mi znajomy powiedział, że lato prawdziwe ma przyjśc w połowie lipca:)
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Jak dla mnie lato moze przyjsc we wrzesniu i trwac do konca listopada
Popieram
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
a mi chyba wracają mdłości i wymioty męczyłam się z tym od 7 ty do 16 a teraz od nowa:(
Przezywalam to przez bite 2 tyg i potem lzej przez kolejne 4. Koszmar!!! wspolczuje...
O w morde, zawiesilo mi sie cos i nie pokazywalo postow, a ja myslalam ze nikogo nie ma:)
Pinokio ma fajne ciuszki. Polecam