- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
mojemu tatuażowi na wewnętrznej stronie nadgarstka nic nie grozi

jesli chodzi o rozstepy, w ciązy z Filipem nie mialam (tak mi się wydawało) po dojściu do siebie zauważyłam je na biodrach,ale w sumie niewielkie.... Wuszkoczyły mi po porodzie mlodego na biuście. Mam ich troche na zewnątrz na dole,ale nie są rażące. Biorąc pod uwagę jak mi wywalilo cyc 2 doby po porodzie to naprawdę nie jest źle

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Tami
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Czemu tak późno? hm sama nie wiem... Wcześniej bywałam na innych forach o innym profilu tematycznym. W 2011 roku byłam tu na forum w pierwszej ciązy i jakoś dziś mi sie przypomniało o tym fajnym formu: ).Pochodzimy z pod Warszawy.
Dotarłam do Twojej historii.... przykro mi :/
Wybraliście juz imię dla maleńkiej?? Nooo na tym forum dziewczynki górą

- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ostatnio chcialam zainwestowac w kolejny biustonosz, wybralam model, rozmiar i zakupilam, przymierzam w domu a tu niestety D jest juz za małe... Jutro ide na polowanie i szukam E :o , a jak to Ivka powiedzialas- po porodzie dopiero wywali, wiec ja moze zaczne sie rozgladac za namiotami?
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Monika ja ogolnie jestem zylasta, wiec ten "urok pozwolilam sobie pominąć
Ostatnio chcialam zainwestowac w kolejny biustonosz, wybralam model, rozmiar i zakupilam, przymierzam w domu a tu niestety D jest juz za małe... Jutro ide na polowanie i szukam E :o , a jak to Ivka powiedzialas- po porodzie dopiero wywali, wiec ja moze zaczne sie rozgladac za namiotami?
haha no ja tez teraz noszę D i wybieram się na polowanie staniczków do karmienia ale cholerka sama juz nie wiem jakie kupić

jakiś miesiac temu ogladałam fajne w jednym sklepie u nas i chyba tam pójdę tylko pytanie czy beda mieli takie wlasnie "namioty"

- Tami
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Non stop dowiaduje się że ktoś jest w ciąży:) A mówią że przyrost jest mały heheh:)
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Nubi napisał:
Monika ja ogolnie jestem zylasta, wiec ten "urok pozwolilam sobie pominąć
haha no ja tez teraz noszę D i wybieram się na polowanie staniczków do karmienia ale cholerka sama juz nie wiem jakie kupić![]()
![]()
![]()
jakiś miesiac temu ogladałam fajne w jednym sklepie u nas i chyba tam pójdę tylko pytanie czy beda mieli takie wlasnie "namioty"
Hmmm mi strasznie ciezko znalezc dobry stanik, narazie najlepszy to ten sportowy z lidla, chociaz moglby byc bawelniany bo ta guma srednio przyjemna... A tak to w mothercare maja takie ktore sie wzynaja, w hm na dziale maternity tylko do karmienia, w atlanticu ramiaczka doszyte przez jakas slepa maszyne i az boli skora... A u pani Krysi na targu to wlasnie tylko takie ... brzydkie... Jutro wybieram sie w jeszcze jedno miejsce sprawdzic i jak nie znajde to zostane z tymi sportowymi...
Pozdrowienia od malej bo sie wlasnie rozbrykala i mi w ekran prawie kopie

Dobranoc

- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
CIĘŻKIE TO WSZYTKO ALE MUSIMY BYĆ SILNI I WALCZYC.
Imię już jest Aleksandra Zuzanna:) Zauważyłam że ten rok jest wyjątkowo płodny
Non stop dowiaduje się że ktoś jest w ciąży:) A mówią że przyrost jest mały heheh:)
Tami bedzie dobrze, juz jest

Ola mi sie podoba i Zuzia mi sie podoba, imieniny w ten sam dzien co moje

- Tami
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Tak bardzo bym pragnęła żeby Wrzesień był juz dziś

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Zosia śliczne prostę i polskie:) Mam sąsiadkę Zosie i niezla z niej łobuzica:)
Tak bardzo bym pragnęła żeby Wrzesień był juz dziśAle juz nie długo wiec... Odliczamy tygodnie do nowego życia:)
I Zosia śliczne i Aleksandra tez

A nasza Alicja też mogła byc Olką ale u nas wysyp Olek i decyzja taty-bedzie Alicja

Tami.....juz wszystkie tu niecierpliwie odliczamy

- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
nie spie dzis od 5:30 dzieki mojemu mezowi ktory sie zbieral do pracy i co chwila budzil

super stronki ze skladem kosmetykow:)
iva tak zakrylas brzuszek ze faktycznie nie pomyslalabym zes ty w ciazy:)
agamo fajny tez brzusio:)
witam nowa mamuske. im nas wiecej tym fajniej

zaczynam zasypiac nad komputerem. a za chwilke trzeba wychodzic

- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja od 06:00 walczę w pracy, i boję się że zaraz zasnę jak Karolcia ostatnio

Agamo śliczny brzusio... kilogramów nie widzę bo nadal jesteś drobniutka, mam nadzieję że teraz Ci juz nikt w pracy nie mówi że coś nie tak z twoim synkiem bo masz za mały brzusio:) to się musieli zdziwić jak Cię zobaczyli po urlopie co???
Tami Witam nową mamusie:)
Serku byłaś oglądać Quinny? ja byłam... i poza reklamą na sklepie to nic więcej nie zobaczyła... a reklama wisi bo sklep spowadza je na zamówienie i to tylko moodd, bo buzz to już za stary model...

Chciałam wam się pochwalić że nadal trzymam dietkę, jest zdrowo, co 3 godziny ale w małych ilościach, i chyba mi z nią całkiem dobrze bo nie czuję się taka ciężka i pełna... mam nadzieję że uda mi sie zapanować nad tą wagą

Edit....
dziewczyny które rozpaczają nad miseczką "E"... ja znalazłam stanik w rozmiarze 80H w sklepie z akcesoriami dziecięcymi i to za 75zł

a i jeszcze Akina słońce uważaj na siebie, ale myslę że nie masz się czym przejmować, bo wyczytałam w mojej książce ciążowej że upadki w ciąży zdarzają się bardzo często i to na brzuch, przez zaburzenia równowagi... ale nie ma się czym martwić bo prawdopodobieństwo że maluszkowi się coś stanie jest znikome bo chroni go najśliniejszy mięsień w ciele kobiety czyli macica i wody płodowe:)
- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-