- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Monika23083 napisał:
Jak dla mnie lato moze przyjsc we wrzesniu i trwac do konca listopadaMonika23083
ninka wczoraj mi znajomy powiedział, że lato prawdziwe ma przyjśc w połowie lipca:)
no ja też się cieszę, stąd uśmiech na końcu:) oby tylko upałów nie było w sierpniu...jak dla mnie to słoneczko, cieplutko ( nie gorąco), wiosenny, lekki wietrzyk i tak może lato wyglądać

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Nubi napisał:
Monika23083 napisał:
Jak dla mnie lato moze przyjsc we wrzesniu i trwac do konca listopadaMonika23083
ninka wczoraj mi znajomy powiedział, że lato prawdziwe ma przyjśc w połowie lipca:)
no ja też się cieszę, stąd uśmiech na końcu:) oby tylko upałów nie było w sierpniu...jak dla mnie to słoneczko, cieplutko ( nie gorąco), wiosenny, lekki wietrzyk i tak może lato wyglądać
Chyba wszystkim nam o to chodzi, w koncu gorac rowna sie opuchniecia

- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja myślę, że im maluszek mniejszy tym mniejszy z nim kłopot bo większość czasu śpi dlatego teraz też będziemy chrzcić jak najszybciej jak tylko stanę na nogi po cc i będę się czuć dobrze. Jedyna zmiana to to, że nie będzie chrzcin w domu tylko gdzieś w lokalu bo przy 2 maluchów nie chce mi się w to za bardzo bawić. Niby miałam przy Klaudiuszku kucharkę no ale wiadomo jak jest, trzeba w domu na błysk posprzątać, mnóstwo przygotowań a przy 2 maluszkach podejrzewam, że aż tak mi się nie będzie nudzić

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Co do chrztu to my bedziemy chrzcic dopiero kolo czerwca bo wtedy bedziemy dopiero w pl A nie chce chrzcic tutaj bo rodzinki nie mialabym gdzie pomiescic a i pozniej malemu bedzie latwiej jak wiekszosc papierow bedzie mial mozliwosc wybrania w pl wystarczy ze z aktem urodzenia bedzie musial zalatwiac z uk.
Pogoda u mnie ladna i taka mogla by zostac do listopada tez bym sie nie obrazila!
Z usg i waga maluszka to bede mogla wam juz tylko zazdroscic bo ja juz nie bede miec robione! ale z drugiej strony Jak zobaczymy malego to bedzie tak wyczekany widok ze chyba sie poryczymy z mezem na tej porodowce!
Dobra ide cos wszamac i do szpitala!
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

Choć my gdybyśmy mieli synka nazwalibyśmy Olek,Janek lub Emil

Co do chrzcin,ja myślę o wiośnie,może jakoś na święta wielkanocne

Kobitki,Wy też jesteście takie niezdarne? Ja to ciągle się potykam i coś upuszczam

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Widziałam go,pożegnałam,a nadal nie wierzę.....
ech......
Co do chrzcin-tak jak Villemo ja tez chrzciłam Filipa jak miał 2 miesiące (w pierwszej połowie lutego) tez na mszy i młody też prawie wszystko przespał a jak nie spał to był tak zainteresowany lampami,że bic go nie ruszało.
Teraz chcialabym małą ochrzcić najpóźniej jak będzie miała 8 tygodni i z głowy. Wszystko musimy jakos zgrać z czasem kiedy Bart bedzie w pl. No i bez mszy-sam chrzest.
Z przyjęciem to nie wiem jeszcze. Jesli razem z rodziną B. to w lokalu a jesli tylko moi to kolacja w domku

Imiona-Alan i Leon.... jakiś czas temu powiedzialabym,że bardziej podoba mi sie Alan,ale któras tu kiedyś skojarzyła ze słowem anal i moj czar co do tego imienia prysnął jak bańka mydlana

Spacerki zimą-mroźne powietrze najzdrowsze i tak powie kazdy lekarz

Powtórze się,ja spacerowałam z młodym całą zimę prawie codziennie. W domku zatrzymywał nas tylko silny wiatr i jakies zamiecie snieżne,ale i w takich dniach młody się hartował w nieogrzewanej werandzie

Aga-ile Ci tej krwi spuścili,że takie mialas przygody??

Villemo-naprawdę duży chłopak w Tobie pięknie rosnie

Pogoda u mnie sliczna-idę wstawić druga pralkę bo się nam troche nazbierało przez te 2 tygodnie niepogody....
- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Villemo to chyba o mnie chodziłoVillemo napisał:
Iwonta przecież ja już dawno się podpisałam na FB![]()

ihihihi przepraszam myślałam, że jestem niepowtarzalna dobrze, że mnie ktoś na ziemię sprowadził

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)
A mnie się podoba imię Leoś,Alan też fajne
Choć my gdybyśmy mieli synka nazwalibyśmy Olek,Janek lub Emil
Co do chrzcin,ja myślę o wiośnie,może jakoś na święta wielkanocne
Kobitki,Wy też jesteście takie niezdarne? Ja to ciągle się potykam i coś upuszczam
Akina Ty sie trzymaj i sobie krzywdy nie zrob... ja tez czasami mam jakies dziwne odpaly . Chrzciny tak planowalam na styczen zobacze jak pogoda ale wielkanoc tez taka fajowa data ...
Nie odzywalam sie bo wczoraj dowiedzialam sie ze babcia moja jest bardzo chora ... ma raka z przezutami i nawet nie wiem czy pozna prawnusie

3majcie sie i poklepcie swoje sliczne brzuszki od nas

- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Pyzaura co do kreacji weselnej, to nadal mieszczę się w te dwie sukienki, o których pisałam wcześniej więc kupować nic nie będę. Do fryzjera idę, ale tylko na farbę (miałam iść jutro, ale wypadł mi wyjazd do Wrocławia i musiałam zmienić termin na wtorek)
Serku zabiłaś mnie tym hasłem na poranek. Świetne.
Tami witaj!!!
akina_zet to świetnie, że wszystko w porządku po tym upadku. Co do "wycieków" z piersi, to nie mam i w poprzedniej ciąży też nie miałam. Z resztą bardzo kiepsko było u mnie z pokarmem. Musiałam szybko przechodzić na mleko modyfikowane.
karolcia1919 ja też coś ostatnio mdłości dostaję. Namęczyłam się z nimi prawie do końca 5-tego miesiąca i już byłam szczęśliwa, że bezpowrotnie się pożegnaliśmy, a tu come back. Z tym, że ja bez wymiotów, same mdłości i wcześniej i teraz. (pominę, że przy córce nie miałam mdłości, za to zgagę miałam piekielną).
Jeśli chodzi o chrzest, to raczej nie będziemy z nim czekać nie wiadomo jak długo. niagara ma rację lepiej szybciej, żeby ciepło jeszcze było.
papi88 dla mnie Leon świetne, Alan - nie bardzo. Ale to Tobie ma się podobać.
- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
IVA to wlasnie ja powiedzialam ze gdzies przeczytałam ze na alana ktos wołał anal i dlatego przeszło mi z tym imieniem jak ty to napisałas czar prysnol ale za to leon-gumoleum tak powiedziala moja tesciowa w takim rtazie do kazdego imienia mozna wymyslic jakies skojazenie mniej lub bardziej obrazliwe dlatego juz sama nie wiem
Pewnie,że do każdego mozna cos wymysleć. Ja jestem Iva-śliwa

Ale z tym gumoleum to ta Twoja teściowa ma wyobraźnię.... gdzie tu jakiś rym,albo skojarzenie????? Jak by mi teściowa wymyślala cos do wybranych przeze mnie imion to bym jej sie odszczekala czyms potwornym co do jej imienia

Na szczęście problem z "tesciowymi" to już nie mój problem

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
tu jestesmy a administratorem jest Paulina (Villemo)