BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 6 miesiąc temu #674762 przez zuzuzanta
dzięki Iva

Kasia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #674774 przez agamo
No ja juz po szczepionce i powiem wam ze jak czytalam gdzies na internecie to laski pisaly ze ta szczepionka mega bolesna ze cala reka boli Polozna po mojej akcji po pobraniu krwi kazala mi kogos ze soba wziac na zastrzyk Maz niestety w pracy wiec wzielam szwagra i smialam sie z niego ze jak go ktos z pracy zobaczy na polozniczym z laska w ciazy to pomysla ze jego :P hehehhe No i zeszlam z tematu zastrzyk pikus wogole nie bolalo nie wiem o co chodzilo tym laskom na necie.

Iva pobierali mi krew na badania i na sprawdzenie przeciwcial Dwie nieduze fiolki wiec wcale nie duzo Bo jak za pierwszym razem mi pobierali to chyba z cztery duze fiolki a teraz malutkie Ale widocznie cos mi nie spasowalo sama nie wiem co!

Pyzaura tak mi przykro Ale nie placz kochana tylko korzystaj z obecnosci babci ile tylko mozesz Mnie nikt nie dal czasu bym mogla sie pozegnac z moim tata ktory zginal w wypadku i gdybym wtedy wiedziala ze widze go np przez ostatni tydzien to tak wiele bym mu powiedziala tak wiele zrobila ... Postaraj sie wykorzystac ten czas ktory wam dali Choc wcale nie jest powiedziane ze babcia nie przezyje jeszcze dobrych paru lat! a i ona tez pewnie was potrzebuje! Trzymaj sie kochana!

Zuzuanta dziekuje Maly rosnie w sile a razem z nim jego domek! :D

Aga

11 lata 6 miesiąc temu #674778 przez papi88
dziewczyny zmieniajac temat czy wiecie jak sie przesadza storczyki?czy do nich jest jakas specjalna ziemia?one maja jakies dziwne kozenie a ziemi to w nich powiedzialabym malo jest i nie wiem jak z nimi postapic :)

PAULINA

11 lata 6 miesiąc temu #674780 przez Monika23083
pyzaura bardzo mi przykro z powodu babci, starajcie się być teraz blisko; my też pożeganliśmy babcię w tym roku w kwietniu, najważniejsze że mogliśmy być z nią do końca...

11 lata 6 miesiąc temu #674788 przez Alivva
papi88 napisał:

dziewczyny zmieniajac temat czy wiecie jak sie przesadza storczyki?czy do nich jest jakas specjalna ziemia?one maja jakies dziwne kozenie a ziemi to w nich powiedzialabym malo jest i nie wiem jak z nimi postapic :)

Nie do ziemi,nie do ziemi!!!! :D
do storczyków jest specjalna mieszanka z kory ;)
poza normalnym podlewaniem ja raz na 2 tygodnie przd podlaniem sypie każdemu szczyptę cukru :)

allegro.pl/podloze-do-storczykow-frakcja...try-i3266961216.html

jest tego masa o różnych grubościach podłoża ;)

11 lata 6 miesiąc temu #674804 przez papi88
iva dzieki wiedzialam ze ze storczykami trzeba jakos inaczej ale nie wiedzialam jak :) a ze cukru trzeba to wogole mnie zaskoczylas moj jeden storczyk co rusz kwitnie jak szalony (a wiem ze one sa wymagajace) teraz dostalam drugi zobaczymy czy tez tak bedzie mu dobrze u mnie :)

PAULINA

11 lata 6 miesiąc temu #674812 przez paulinka.k22
karolcia1919 napisał:

paulinka.k22 widzę ze jesteśmy na tym samym etapie ciąży :)
brzuszek masz ?? bo ja mam tylko lekko zaokrąglony:)

ile Twój maluszek waży??

Tak, tak zauważyłam, że idziemy łeb w łeb :laugh: Brzuszek mam, ale nie za duży, a przynajmniej tak mi się wydaję :) chociaż teraz przy moim apetycie to nie wiem co dalej będzie :)
A ile waży moja mała to nie wiem. za tydzień mam wizytę to się okaże. 9 maja ważyła 354 gramy, czyli nie za duża...

11 lata 6 miesiąc temu #674827 przez paulinka.k22

11 lata 6 miesiąc temu #674829 przez Alivva
Nie ma sprawy papi ;)
Mi o cukrze powiedziała kiedyś babcia mojego ex męża potem czytalam o tym w necie,że storczyki lubia slodkie (to zupełnie jak ja :D) no i odkąd czasem im posłodze to mają więcej kwiatóe i liście jakies takie zdrowsze,mięsiste ;)

obżarłam sie szparagów gotowanych z bułeczka tartą (taki obiadek dziś) i zaraz chyba pęknę.... chlodze puche ccoli w zamrażarce,żeby popić i porzadnie sobie beknąć :lol:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #674838 przez Alivva
Upolowane przez babcie Zosie ciuszki dla Lusi :-) 6
I jeszcze cos...
I malenke,slodkie body CK ;-)
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #674842 przez papi88
a jak wasze ogolne samopoczucie?bo u mnie zrobila sie ladna pogoda z czego bardzo sie ciesze ale jak jestem na dworzu to mam wrazenie ze zaraz odplyne caly czas mi jest duszno i spiaca jestem ale nie spie w dzien bo w nocy bym juz wogole nie zasnela.ja i tak pragne prawdziwych upalow aby wieczorem bylo cieplo bo ja bardzo cieplolubna jestem przed ciaza moglam lezec plackiem na sloncu a teraz meczy mnie pogoda +25

PAULINA

11 lata 6 miesiąc temu #674845 przez papi88
iva zabieraj mi z przed oczu te rozowawe ciuszki bo zabije :laugh:

PAULINA

11 lata 6 miesiąc temu #674847 przez akina_zet
Pyzaurko Kochana,przykro mi :( Mnie też została 1 babcia,z którą jestem mocno związana i wiem jak musi być Ci ciężko :( Ściskam Cię mocno :kiss:

Monika Z.

11 lata 6 miesiąc temu #674857 przez Alivva
....spróbuj :P
....co mi zrobisz jak mnie złapiesz?? :D

11 lata 6 miesiąc temu #674860 przez papi88
ja jak przebierałam ubranka to byl taki fioletowy dresik a co tam synek bedzie nosil tak samo mam pare kaftanikow takich pod roz podpadajacych jak bedzie malutki to kto tam bedzie patrzyl jakie kolory najwyzej beda myslec ze to dziewczynka :laugh:

PAULINA

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka