BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 6 miesiąc temu #672726 przez pyzaura
Monika23083 napisał:

właśnie zjadłam całą białą czekoladę...dzisiaj nawet nic nie zostawiłam Piotrowi...oj źle się dzieje, bo teraz mi niedobrze i tak ciężko na żołądku :laugh:

oj Monisia jak ja bym czekoladke zjadla :D mniam aleee pije kefireczek z truskaweczek mniam tez :D ale wy macie laski ladne brzuszki :D

Ania

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #672738 przez iwonta_kg
niagara napisał:

iwonta_kg napisał:

niagara napisał:

Iwonka ja studiuję, a raczej studiowałam na UAM w Poznaniu :)

Moja siostra wykłada na tej uczelni :lol: moze Ciebie tez uczyła :lol: hehe ale bym sie śmiała hihi

A jak się nazywa?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 6 miesiąc temu #672748 przez niagara
Iwonka niestety nie miałam przyjemności poznać Twojej siostry, pewnie wykłada na innym wydziale :blink: Ja skończyłam gospodarkę przestrzenną :)

11 lata 6 miesiąc temu #672753 przez nefeli
Dziewczynki wpadam na chwilke zapytac Was czy ktora miala wozek peg peregro,ogladalam dzis ,nie powiem ktory model bo nie pamietam ale spacerowka calkiem na plasko sie rozklada,i obraca w obie strony,minus to kola nie pompowane :( ale cenowo mniej niz ten ktory mam na oku,a w mojej sytuacji to wszystko teraz tansze musze ogladac i z tym narazie nie wiadomo co. Jesli macie jakies opinie skrobnijcie prosze :)pozdrawiam

11 lata 6 miesiąc temu #672760 przez Alivva
kocham_cie napisał:

Alivva napisał:

madzia,może 6kg w 7 mcy to niewiele ale nie zapominaj,że ja zaczelam w wagą ciężką :) 70kg i teraz mam juz 76!!!!! Mój cel po urodzeniu młodej to zjechac do 65kg w 6mcy i wiem,że go osiągnę ;)

zabaweczki cudne ale ja jednak zdecydowana jestem na produkt rodem ze stolicy ;)
znacie BUKTOLE????
nie wiem jeszcze co,czy cos od nich,czy swój własny projekt im podeslę,ale jestem zdecydowana na Buktola ;)
www.facebook.com/Buktole?fref=ts
albo ta strona
buktole.com/pl/c/TOYS/60
aczkolwiek na fb mają więcej zdjęć produktów ;)

nie nie znam ale już oglądam...a to nie są te babki co robią maskotki z rysunków dzieci??? ale fajowe:)
Iva kochana ja zaczynałam z waga jeszcze większą niż ty więć dodać do tego 10kg uff lepiej nie pytaj... modle się żeby tylko jakiejś 100 nie przekroczyć :silly:

A co tam kilogramy Madzik :)
Pomyśl,jakie cudowne dzieciatka bedziemy niebawem wszystkie miały :D

Iwonka...widzialam na fb album Gąskowo.... Gąskowo,czy Gąski??

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #672764 przez Alivva
nefeli napisał:

Dziewczynki wpadam na chwilke zapytac Was czy ktora miala wozek peg peregro,ogladalam dzis ,nie powiem ktory model bo nie pamietam ale spacerowka calkiem na plasko sie rozklada,i obraca w obie strony,minus to kola nie pompowane :( ale cenowo mniej niz ten ktory mam na oku,a w mojej sytuacji to wszystko teraz tansze musze ogladac i z tym narazie nie wiadomo co. Jesli macie jakies opinie skrobnijcie prosze :)pozdrawiam

Daga,ja mialam Peg perego do Filipa jako drugi wózek ;) fajna duża spacerówka ale za cholere nie pamietam modelu.... poszperam w necie może znajdę.
Rączka przekladana,siedzisko całkowicie rozkładane,obszerne,młody spał w tym wozku całymi dniami na dworze (kupiłam do jak Filip miał 11 mcy) koła podwójne piankowe, może nie tak funkcjonalne jak duże pompowane ale ja ogólnie byłam zadowolona. lekko sie prowadzil a roczne dziecko juz troche waży ;)

Cos kojarzę Peg perego model Venezia

Znalazlam foty... :-)
I troche pozniej...
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #672772 przez iwonta_kg
niagara napisał:

Iwonka niestety nie miałam przyjemności poznać Twojej siostry, pewnie wykłada na innym wydziale :blink: Ja skończyłam gospodarkę przestrzenną :)

Ona na wydziale psychologii wykłada :)

11 lata 6 miesiąc temu #672776 przez iwonta_kg
Iva Gąskowo :-) znasz to miejsce? Jestem tu na wsi z mężem u teściów.

11 lata 6 miesiąc temu #672785 przez Villemo
nefeli napisał:

Nefeli brat mojego męża miał dla bliźniaków peg perego duette. Fajny wózeczek choć amortyzacja średnia właśnie przez koła. Kupili używany w bardzo dobrym stanie i nadal w takim jest po kolejnej parze bliźniąt jedyne co to jakaś linka im poszła od kierownicy i tyle.

11 lata 6 miesiąc temu #672788 przez Alivva
iwonta_kg napisał:

Iva Gąskowo :-) znasz to miejsce? Jestem tu na wsi z mężem u teściów.

No ja właśnie znam ale Gąski koło Sarbinowa ;) Tez niedaleko od Ciebie w sumie :)
Moja ukochana miejscówka na wypoczynek ;) Za rok znów tam jadę z dzieciakami :D

11 lata 6 miesiąc temu #672796 przez agamo
Madzik ty chyba glupiutka jestes Przecierz ty masz calkiem normalny brzusio i wcale nie duzy Moje jest duzy zwlaszcza ze ja zawsze drobna niewysoka to teraz juz mi tak sterczy ze maz jak mnie nago widzi to mowi Łaaaaa Aga ale ten brzuch ci rosnie z dnia na dzien!A ja sie smieje bo przynjamniej jest na czym rece oprzec :P hehehe Smieszne ale prawdziwe jak jeszcze z dwa tygodnie temu mialam mniejszy to nie bylo co z rekami zrobic jak stalam wiec trzymalam sie za plecy i moj wojek sie ze mnie smial ze stoje jak babinka stara a teraz to juz moge na brzuszku wesprzec i sie da! ha!

Iwonka super foteczka I powiedzialas calkiem krakowskim dialektem ze na polu jestescie! bo u nas sie nie mowi na dworze a na polu. Choc pewnie tobie chodzilo o te laki z tylu ale niewazne! :P

Iva no ladnie zatuszowalas to cudenko pod ta bluzka! w zyciu bym sie nie skapla ze taki brzusio masz patrzac na pierwsze dwie fotki.
A moj maz burak tak fotografie kocha Meczyl mnie o zmiane aparatu tzn samego body No i wkoncu uleglam a fotek brzuszka jak nie mialam tak nie mam Nakopie mu dzisiaj do dupy za to!

Eh i jutro spowrotem do pracy Ale mi te dwa dni zlecialy no ale za to pogode mialam piekna U nas goraco i slonecznie i cieplutko. A gadalam wlasnie z mama i u nich leje dzisiaj znow caly dzien! Dobra dziewuchy lece do kapieli i do spania!

Aga

11 lata 6 miesiąc temu #672809 przez iwonta_kg
Iva ludzie często mylą te dwie wioski :) ja w Gąskach nigdy nie bylam. Jedynie wiem gdzie są;-) a w Gąskowie sie zakochałam od pierwszej wizyty! Piękna wieś! Cisza, spokój, widoki, nawet te zapachy wiejskie uwielbiam!;)

Agamo nawet nie wiedziałam że to tekst krakowski hehe

Zaraz ide spać bo w telewizji mecz a ja mam końcówkę internetu w telefonie i nie mam co robić :-/

11 lata 6 miesiąc temu #672835 przez Alivva
Iwonka....z podobnych względów ja zakochałam sie w Gąskach :)
Cisza,spokój,szeroka i nie przeludniona plaża...a z miejsca gdzie zawsze wynajmuje pokój na plażę mam dosłownie hmmmm ze 20 metrów? :D
Kiedys jeździłam do Milena-wieczna impreza,potem sarbinowo,bo spokojniej a 2 lata temu znalazłam swój raj w Gąskach :D

11 lata 6 miesiąc temu #672875 przez iwonta_kg
My na następne wakacje chcemy jechać na mazury :) z rocznym dzieckiem nie widzę innej możliwości wypoczynku. A za dwa lata w góry :) w moje ukochane tatry do zakopanego :)

11 lata 6 miesiąc temu #672895 przez Alivva
iwonta_kg napisał:

My na następne wakacje chcemy jechać na mazury :) z rocznym dzieckiem nie widzę innej możliwości wypoczynku. A za dwa lata w góry :) w moje ukochane tatry do zakopanego :)

Ty mając morze na codzień to nie dziwne,że uciekasz w wakacje w góry ;)
ja po górach nachodziłam się przed ślubem ale na narty lubię wyskoczyc raz czy dwa w zimowym sezonie :) Teraz pierwszy raz od chyba 6 czy 7 lat nie bylam....
Mazury też piekne :) Ze szczerego serca polecam Giżycko :)
No a jesli ktos marzy o wyypoczynku nad jeziorem.....Łagów jest przeuroczy :)

ja to mam teraz chęc na spływ kajakowy rzeka Drawa ale to tez muszę sobie odpuścić :D

wszystko nadrobię jeszcze :D

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka