BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 10 miesiąc temu #672383 przez iwonta_kg
karolcia1919 napisał:

iwonta_kg napisał:

karolcia wysłałam ci maila z linkiem :)

no tak wstawiłam ale pokazuje się tylko link :/
a imię nie...nie wiem czemu??

Karolcia masz w mailu całość to wklejenia. W podpisie nie masz całości którą Wyslalam. Musisz dołożyć jeszcze img w przód i w tył. Skopiuj jeszcze raz całość z maila. Napewno imię sie pokażę:-)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #672386 przez iwonta_kg
Ninka i Madzia macie śliczne brzuszki kochane moje! W żadne kompleksy mi tu prosze nie wpadać! ;)

Ja jestem na wsi u teściów do jutra. Jakąś sesję sobie musze strzelić w brzuszkiem ;)

11 lata 10 miesiąc temu #672388 przez karolcia1919
Kochana jeśli mogę zapytać czyli wyniki po glukozie wyszły źle tak??
Ja jutro mam te wyniki i aż się boje :((([/quote]

norma to 140 a ja mialam 137,31 nie wyszla mi cukrzyca ale lekarz stwierdzil ze ledwo co i ze mam trzymac sie diety bezcukrowej poza tym reszta wynikow tez mu sie nie podobala dostalam recepte takze zobaczymy nie martw sie ja poprostu bardzo duzo jadlam slodyczy ... :(

No własnie ja ten problem ze słodyczami to też mam problem dlatego się boje :(

11 lata 10 miesiąc temu #672389 przez papi88
wiecie co jestem zla bo chcialam pod te usg co mialam w 22tc ten podkład muzyczny dac (tak samo pozniej po tym typowym 4d bede chciala) i nie moge za chiny odtworzyc nagrania jakby nie czytało płytki wogole wczesniej juz mialam z tym problem tylko raz ja odtworzyłam na innym komputerze pozniej u tesciow raz i teraz nie moge na tym samym kompie otworzyc kolejny raz no chyba plyta nie ma zadnej blokady ze tylko raz mozna ja odtworzyc na danym komputerze.a chcialam zobaczyc moja mordke :(

PAULINA

11 lata 10 miesiąc temu #672393 przez akina_zet
SerekWaniliowy napisał:

Akina ta dziewczyna nie napisała za dużo, zresztą wcale Jej się nie dziwię. Jej wpis ostatni na stronie www.zapytajpolozna.pl/122-vii-ix/464422-...age-1027.html#671080 :(

Przeczytałam właśnie,no łzy same płyną do oczu :( Doła normalnie złapałam,życie jest takie niesprawiedliwe!!! Kur..!

Monika Z.

11 lata 10 miesiąc temu #672400 przez iwonta_kg
Karolcia wysle ci link ze spacjami a ty sobie te spacje usun ok? Tak żeby caly ciąg był. I wtedy wklej w podpis.

11 lata 10 miesiąc temu #672401 przez karolcia1919
iwonta_kg napisał:

Karolcia wysle ci link ze spacjami a ty sobie te spacje usun ok? Tak żeby caly ciąg był. I wtedy wklej w podpis.

przez to tez straciłam suwaczek :(

11 lata 10 miesiąc temu #672402 przez pyzaura
karolcia1919 napisał:

Ja jutro mam te wyniki i aż się boje :(((

norma to 140 a ja mialam 137,31 nie wyszla mi cukrzyca ale lekarz stwierdzil ze ledwo co i ze mam trzymac sie diety bezcukrowej poza tym reszta wynikow tez mu sie nie podobala dostalam recepte takze zobaczymy nie martw sie ja poprostu bardzo duzo jadlam slodyczy ... :(

No własnie ja ten problem ze słodyczami to też mam problem dlatego się boje :([/quote]

sluchaj cukrzycy ciazowej nie mam insuliny brac nie musze ale lekarz przestraszyl sie ze ledwo ledwo dlatego teraz musze zmienic moje menu :D damy rade nie bedzie tak zle :D zobaczysz

Ania

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #672414 przez iwonta_kg
[ i m g ] h t t p : / / i m g 4 1 . g l i t t e r f y . c o m / 1 3 1 5 4 / g l i t t e r f y 3 1 5 1 0 0 8 9 5 6 B 8 1 . g i f [ / i m g ]

Karolcia to samo masz w mailu tylko bez spacji :)

11 lata 10 miesiąc temu #672415 przez akina_zet
Dziewczyny,macie piękne brzuszki :)! Ja nie mam tak okrąglutkiego i jest tak nisko ułożony,też się zaczynam zastanawiać czy wszystko ok :(

Pyzaura ja też mam przeczucie,że cukier będzie u mnie wyższy, ślinię się na słodycze,może już powinnam trzymać dietę całkowicie bezcukrową :dry:

Monika Z.

11 lata 10 miesiąc temu #672417 przez Monika23083
pyzaura napisał:

karolcia1919 napisał:

pyzaura napisał:

26 nastepna :) wazne ze serduszko bilo :d sama nie wiem czy dam rade bez slodyczy :P nigdy tak nie jadla a teraz w ciazy tonami ... musze poszukac w necie tabeli co mozna jesc a co nie :( ojjj zdenrwowal mnie ten pan dr :P

Ja jutro mam te wyniki i aż się boje :(((

Monia wizyty mam regularnie co 3 tyg :D

A ja myślałam, że dzisiaj jest coś koło 10 czerwca :laugh: ale mi się wszystko pomyliło.. :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #672418 przez pyzaura
akina_zet napisał:

Dziewczyny,macie piękne brzuszki :)! Ja nie mam tak okrąglutkiego i jest tak nisko ułożony,też się zaczynam zastanawiać czy wszystko ok :(

Pyzaura ja też mam przeczucie,że cukier będzie u mnie wyższy, ślinię się na słodycze,może już powinnam trzymać dietę całkowicie bezcukrową :dry:

moja mala tez jest bardzo nisko bo kopie mnie caly czas w pecherz :P a nie powinnas sie martwic :D wszytsko napewno ok :D a gdybym wiedziala kochana ze teraz bede musiala uwazac przystopowalam bym ze slodyczami a tak widzisz a przynajmniej zaczne se zdrowo odzywiac... :D a jak u Ciebie pogoda i odpoczynek ?? sciaskam

Ania

11 lata 10 miesiąc temu #672423 przez Monika23083
papi88 napisał:

kinga widze ze lubisz stonowane kolorki :) ja czym starsza tym bardziej tez bo kiedys to wariowałam z kolorami

monika w krochmalu juz kiedy kąpało sie dzieci sama wiem ze jak ma sie jakies uczulenie lub podrazniona skóre to taka kąpiel jest najlepsza.maka ziemniaczana działa cuda najlepsze jak kolezanka w pracy mi opowiadała jak jej maz odparzył sobie jajka i zamiast maki do posypania złapał cukier puder :laugh:

hmm cukier puder na odparzone jajeczka:) same słodkości :lol: musieli mieć ubaw!!:)

11 lata 10 miesiąc temu #672424 przez karolcia1919
iwonta_kg napisał:

[ i m g ] h t t p : / / i m g 4 1 . g l i t t e r f y . c o m / 1 3 1 5 4 / g l i t t e r f y 3 1 5 1 0 0 8 9 5 6 B 8 1 . g i f [ / i m g ]

Karolcia to samo masz w mailu tylko bez spacji :)

OK mam już wielkie dzięki :) a teraz jeszcze pomóż mi w suwaczku ale chodzi mi o taki jaki Ty masz ten tygodniowy:)??

11 lata 10 miesiąc temu #672434 przez karolcia1919

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka