- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
U mnie tez pogoda dzis do d... zimno ponuro mgla a ja za 3 h mam wizyte dam znac co i jak po ide sie szykowac:D 3majcie kciuki .
Dobrego dnia
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Weszłam na facebooka i mnie zaatakowało od razu ciasto Ivy. No i teraz muszę pomimo bólu głowy się wziąć za pieczenie Coś kobieto narobiła!
Co do kąpieli to w lecie obowiązkowo kąpaliśmy młodego codziennie + dodatkowe kąpiele w ciągu dnia jak mi walnął kupsko takie że wyszło plecami w chłodniejszym okresie tzn. jesiennym i zimowym zgodnie z zaleceniem co drugi dzień w dzień gdy nie było kąpieli było podmywanie pieluszką tetrową wszystkich zakamarków gdzie mogą pojawić się odparzenia czyli szyjka, paszki, dupcia i sisior. Kąpałam w żelu do mycia ciała i włosków babysanf z HIpPA wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23709 Po kąpieli nie oliwkowałam, nie balsamowałam zgodnie z zaleceniem pediatrów sama zresztą nie widziałam takiej potrzeby. Młody aktualnie oprócz żelu do mycia ciała i włosków używa tylko kremu do buźki w lecie z filtrem a w zimie tłustego żeby ochronić skórę przed mrozem.
Co do prania. To u nas na wstępie proszek dzidziuś ale w związku z brakiem jakichkolwiek odczynów alergicznych zaraz zaczęłam prać w normalnych proszkach tych których używamy my (jak leci) na początku włączając podwójne płukanie potem już normalnie.
Iwonta - piękny kacperek I ile sobie już waży chłopisko. Ciekawa jestem ile mój bo pamiętam, że nasze dzieciątka miały zawsze podobną wagę.
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jestem po wizycie! U Kacperka wszystko dobrze! Leży sobie w poprzek, waży 1170 gram pytałam o te bóle ktore mialam w kości łonowej i prawego boku to gin powiedział że to promieniuje od kręgosłupa bo ciężar ciała przeszedł na przód. Mam do powtórzenia przeciwciała toksoplazmozmy bo sie robi to dwa razy w ciąży, oprócz tego morfologia i mocz. Mojego gina nie będzie akurat wtedy kiedy ja bede miala cesarke bo jedzie na urlop ale przekaże mnie innemu lekarzowi. Pytalam tez o liczenie ruchów to powiedział że narazie obserwować. Jeśli wizualnie będzie mało wtedy zacząć liczyć. Pokaże wam fotkę trzeba użyć wyobraźni żeby zobaczyć coś na niej;-)
Gratuluje tak dużego chłopiska:) Cudny:)
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Karolcia podaj mi maila to wysle ci na pocztę link i wkleisz go sobie w podpis:-)
Izula, ja mam kupione wszystko nivea. Ale jonsons baby podobno też jest dobra. Jak sie zdecydujesz na jonsons to daj znać. Mam stronkę gdzie mozna zamówić próbki paru kosmetyków z tej firmy.
A jeśli chodzi o proszki lovela. Mi sie sprawdziły. Razem z płynem do plukania wychodziły całkiem miękkie.
- czarnula0609
- Wylogowany
- gaworzenie
Jedna dwie bliżniaczki , a druga chłopczyka .
I ta druga wrócila sama do domu bo chłopczyk zmarł przez jakąś bakterie . STRASZNE
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziękujemy za komplementy razem z Kacperkiem:-)
Karolcia podaj mi maila to wysle ci na pocztę link i wkleisz go sobie w podpis:-)
Ktoś coś pisał o kosmetykach... Ja mam kupione wszystko nivea. Ale jonsons baby podobno też jest dobra. Jak sie zdecydujesz na jonsons to daj znać. Mam stronkę gdzie mozna zamówić próbki paru kosmetyków z tej firmy.
bartek278810@wp.pl
dziękuje:)
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Weszłam dzisiaj z ciekawości na lipcówki i okazuje się , że dwie mamy już urodziły.
I ta druga wrócila sama do domu bo chłopczyk zmarł przez jakąś bakterie . STRASZNE
[*] na prawdę straszne do lipca jeszcze troszkę czasu jest...a tu takie coś
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ania31
- Wylogowany
- budujemy zdania
Weszłam dzisiaj z ciekawości na lipcówki i okazuje się , że dwie mamy już urodziły.
Witam dziewczyny! Straszne , czekasz na dzidziusia , a tu po porodzie umiera, tragedia.
- Ania31
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Wstałam dzisiaj o 10, codziennie coraz dłużej śpię, to chyba przez pogodę.
Iva ale zrobiłaś smaka na ciasto!! wygląda bardzo bardzo smakowicie
Iwonta gratuluję synka, który rośnie w siłę! Silny będzie chłopaszek!
Jeśli chodzi o kosmetyki to pewnie zostanę przy serii Babydream z Rossmana, sama ich zresztą używam ( szamponu i żelu do kąpieli, któy łączę z olejami). Ale myślę, że skoro analizuję sobie w domu składy różnych kosmetyków, to chyba nadszedł czas na analizę żeli do kapieli dla dzieciątek O Nivea słyszałam już od wielu osób że uczula, no ale to sprawa indywidualna.
Tak czy siak, nie mam zamiaru używać wielu kosmetyków
Miłego dnia!!
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
MyMelange nasza malutka tez się coś rozleniwiła i trwa to już jakieś 2 tygodnie, mąż mówi, że poprostu za nim tęskni a ja myślę, ze może dlatego, że jest wyżej i kopie w moją oponkę i to troszkę tłumi moje odczucia, ale w piątek i poniedziałek się przekonamy, bo umówiłam się na 2 wizyty, do mojego lekarza i nowego a bo jakoś chcę, żeby inny też powiedział co myśli o podróży i o zdrowiu malutkiej i jakoś do swojego nie mam już tyle zaufania co na początku ciąży i przed A gdzie ten kod rabatowy znalazłaś, bo ja nie widzę :/ jakby był jeszcze aktualny to chyba już zamówię Miłych pierwszych zajęć i poznania samych sympatycznych ciężarówek
Też czytałam o tej lipcówce, nawet nie staram się wyobrazić jak się czuje, bardzo Jej współczuję, ale wolę nie myśleć o tym długo i tak bardzo się martwię o nasza Kruszynkę
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Czarnula ja to nie mogę słuchać takich rzeczy bo w panikę wpadam,serce mi pęka i płakać mi się chce... W szpitalu była ta bakteria i nią zarazili?
Pyzaurko,czekam na wieści z wizyty