BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #672463 przez MyMelange
Moje dotychczasowe wyszukane ulubione stronki:
babynow.pl/
bigheartmade.blogspot.com/
www.colorstories.pl/ColorStories/
craftoholicshop.com/ (do uszycia samemu kocykow np. a'la La millou)
dolly.com.pl/products
groshki.pl/
tutulandia.pl/
lulubaby.pl/
muzpony.com.pl/
www.pippin.pl/
artillo.pl/c/dla-dziecka,233.html
babymama.pl/
zuzutoys.pl/
zazzu.pl/

Moze Wam cos wpadnie w oko :)

Wiekszosc jest wyszukana dzieki mamusiom blogowym :)

Tu sa tez fajne posciele - moze cos wpadnie Ci w oko Madzik www.troll.sklep.meble.pl/wyposazenie-wnetrz/posciel/

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #672471 przez akina_zet
pyzaura napisał:

akina_zet napisał:

Dziewczyny,macie piękne brzuszki :)! Ja nie mam tak okrąglutkiego i jest tak nisko ułożony,też się zaczynam zastanawiać czy wszystko ok :(

Pyzaura ja też mam przeczucie,że cukier będzie u mnie wyższy, ślinię się na słodycze,może już powinnam trzymać dietę całkowicie bezcukrową :dry:

moja mala tez jest bardzo nisko bo kopie mnie caly czas w pecherz :P a nie powinnas sie martwic :D wszytsko napewno ok :D a gdybym wiedziala kochana ze teraz bede musiala uwazac przystopowalam bym ze slodyczami a tak widzisz a przynajmniej zaczne se zdrowo odzywiac... :D a jak u Ciebie pogoda i odpoczynek ?? sciaskam

Pogoda paskudna,zimno i deszcz :( A jakie masz wskazania jeśli chodzi o dietę? Mała też mnie podkopuje w pęcherz :)

Monika Z.

11 lata 10 miesiąc temu #672488 przez pyzaura
wiesz co powiedzial dieta bezcukrowa :) i to wszystko + tabletki na zelazo tardyfelon. Sama szukam w internecie co mozna co nie po za tym moja kuznka ma cukrzyce i urodzila core rok temu 7kg :P i jest zdrowa :)

Ania

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #672495 przez kalina
ha ha cukier na jajkach :D musial sie zdziwic jak sie kapnal:)

monika tez uzywam kosmetykow babydream ale zelu i oliwki. a cos pisalas ze mieszasz z olejkami. jak i co to daje?

nubi niestety nie wiem o fajnym miejscu dla ciezarnych bo chcialam sie zapisac na cwiczenia ale potrzebne jest zaswiadczenie o braku przeciwwskazan a lekarka mi nie chciala wypisac i powiedziala ze mam isc do szkoly rodzenia. bo tam tez sa cwiczenia. a mnie wkurza takie zmuszanie za kazdym razem i sie zawzielam i nie pojde i juz. zreszta nad bezplatnymi sie zastanawialam ale nie bylo miejsc a nikt nie bedzie mi do portfela zagladal bo sie nawet nie spytala czy mam za co isc na prywatne tylko mnie tyranizuje przy kazdej ostatnio wizycie :angry:
ale sie wkurzylam niepotrzebnie. ale od wczoraj mam kryzys finansowy w glowie i to przez to
a co do basenu to nawet sie nad tym nie zastanawialam bo nie nauczylam sie plywac przed ciaza to teraz tez sie woda stresowac nie bede :)

ale musze sie pochwalic ze naszlo mnie na przypomnienie sobie jak sie jezdzi samochodem bo prawko lezy kilka lat niepotrzebne no i teraz uwazam ze moze mi sie przydac. a maz sie wkurza ze nie mialo kiedy mi sie zachciec jezdzic. ale mi jak sie cos upierdoli to nie ma rady :laugh:

magda wyobrazalam sobie ze wielkie slonisko z ciebie a tu masz fajny napiety brzuszek. widac ze niezaniedbany tylko po prostu dobrze sie rozwijajacy. i pierwsze co przychodzi do glowy to ze mamusia dba o zdrowko maluszka:) wiec nie wiem kto takie glupoty ci wygaduje. bo tez brzuszek i te cyce to az sama zazdroszcze:)

ninka twoj domeczek tez fajniutki:)

rosniemy dziewczyny :woohoo: i bedzie nas coraz wiecej i zaczyna coraz bardziej mi sie to podobac :lol:

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 10 miesiąc temu #672497 przez paulinka.k22
MyMelange napisał:

babynow.pl/
dolly.com.pl/products
groshki.pl/
tutulandia.pl/
lulubaby.pl/
muzpony.com.pl/
www.pippin.pl/
babymama.pl/
zuzutoys.pl/
zazzu.pl/

Tu sa tez fajne posciele - moze cos wpadnie Ci w oko Madzik www.troll.sklep.meble.pl/wyposazenie-wnetrz/posciel/

Właśnie przeglądam te strony co podałaś. Bardzo mi sie podobają takie rzeczy, zwłaszcza te literki z materiału i te pościele, śliczne są! tylko strasznie drogie... ;)

11 lata 10 miesiąc temu #672500 przez kocham_cie
MyMelange napisał:

babynow.pl/
dolly.com.pl/products
groshki.pl/
tutulandia.pl/
lulubaby.pl/
muzpony.com.pl/
www.pippin.pl/
babymama.pl/
zuzutoys.pl/
zazzu.pl/

ulalala ale zaraz soebie pooglądam :lol: wiesz co Kinia ja doszłam do wniosku żę ochraniacz prześcieradło i falabankę maskującą kupie w beżu (bo taką mam sypialnie) i wówczas mogę poszaleć z pościelą, kocykiem, rożkiem czy co tam będę chciała... tylko wiesz nad czym się jeszcze zastanawaim czy ochraniacz na łożeczko brać taki 360 czy tylko na 180, bo jak wezmę 360 to jak wstanę w nocy to nie będę widziała Antka z łóżka a z drugiej strony potem maluch zacznie wędrować po łóżeczku i obijać główkę więc chyba lepiej 360m....hmmmm??? a ty wogóle kupujesz ochraniacz???

Magda M

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #672515 przez MyMelange
juz jeden kupilam 200cm. allegro.pl/posciel-ceba-zebra-szara-100-135-i3244060075.html
Drugi moze kupie 360cm - w sumie nie myslalam nad tym :)

Lece nalozyc twarz, bo zaraz do szkoly rodzenia ;)

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 10 miesiąc temu #672523 przez paulinka.k22
Widziałam że założyłyście grupę na facebooku. Villemo Paula widzę że Ty jesteś tam administratorem, dołączysz mnie?
www.facebook.com/paulina.bednarek.1257

11 lata 10 miesiąc temu #672528 przez Nubi
kalina napisał:

ha ha cukier na jajkach :D musial sie zdziwic jak sie kapnal:)

monika tez uzywam kosmetykow babydream ale zelu i oliwki. a cos pisalas ze mieszasz z olejkami. jak i co to daje?

nubi niestety nie wiem o fajnym miejscu dla ciezarnych bo chcialam sie zapisac na cwiczenia ale potrzebne jest zaswiadczenie o braku przeciwwskazan a lekarka mi nie chciala wypisac i powiedziala ze mam isc do szkoly rodzenia. bo tam tez sa cwiczenia. a mnie wkurza takie zmuszanie za kazdym razem i sie zawzielam i nie pojde i juz. zreszta nad bezplatnymi sie zastanawialam ale nie bylo miejsc a nikt nie bedzie mi do portfela zagladal bo sie nawet nie spytala czy mam za co isc na prywatne tylko mnie tyranizuje przy kazdej ostatnio wizycie :angry:
ale sie wkurzylam niepotrzebnie. ale od wczoraj mam kryzys finansowy w glowie i to przez to
a co do basenu to nawet sie nad tym nie zastanawialam bo nie nauczylam sie plywac przed ciaza to teraz tez sie woda stresowac nie bede :)

ale musze sie pochwalic ze naszlo mnie na przypomnienie sobie jak sie jezdzi samochodem bo prawko lezy kilka lat niepotrzebne no i teraz uwazam ze moze mi sie przydac. a maz sie wkurza ze nie mialo kiedy mi sie zachciec jezdzic. ale mi jak sie cos upierdoli to nie ma rady :laugh:

magda wyobrazalam sobie ze wielkie slonisko z ciebie a tu masz fajny napiety brzuszek. widac ze niezaniedbany tylko po prostu dobrze sie rozwijajacy. i pierwsze co przychodzi do glowy to ze mamusia dba o zdrowko maluszka:) wiec nie wiem kto takie glupoty ci wygaduje. bo tez brzuszek i te cyce to az sama zazdroszcze:)

ninka twoj domeczek tez fajniutki:)

rosniemy dziewczyny :woohoo: i bedzie nas coraz wiecej i zaczyna coraz bardziej mi sie to podobac :lol:

Ty jak coś walniesz z tym słoniem...eh...ale zgadzam się troche, dziewczyny piszą jak to tyją, jakie to wielkie brzuchy przed sobą mają, my leci,y z wyobraźnia i 100kg przed oczami mamy a tu takie kruszynki na zdjęciach :woohoo:

A propo ćwiczeń to nic ciekawego nie znalazłam, za to basen jest 25 zł za wejscie aqua aerobic dla mamusiek, nie musisz umieć pływać :blink: a gince powiedz ze sie zapisalas na szkole rodzenia i potrzebujesz zaswiadczenia do cwiczeń :silly: sprawdz sobie strone od czasu do czasu jak najdzie ochota to można się przejść

www.bobaskowo.com.pl/index.php/kontakt

Kinga, niezle zdobycze i dobre strony, zapisalam juz i jak przeskocze na komputer to przegrzebie dobrze... Pościel i mebelki są urocze!

Jestem mamAsią

11 lata 10 miesiąc temu #672536 przez karolcia1919
dziewczyny zasnęłam w pracy :( o losie ....pierwszy raz mi to się zdarzyło .dobrze ze telefon zadzwonił.

11 lata 10 miesiąc temu #672541 przez Nubi
karolcia1919 napisał:

dziewczyny zasnęłam w pracy :( o losie ....pierwszy raz mi to się zdarzyło .dobrze ze telefon zadzwonił.

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Jestem mamAsią

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #672555 przez iwonta_kg
Karolcia widzę że sobie poradziłaś z podpisem:-)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 10 miesiąc temu #672556 przez karolcia1919
iwonta_kg napisał:

Karolcia widzę że sobie poradziłaś z podpisem:-)

Tak po wielkich trudnościach :)
ale dziękuje bardzo Ci za pomoc:)

11 lata 10 miesiąc temu #672558 przez niagara
Dzień dobry :)

Właśnie skończyłam nadrabiać zaległości :) Nie mogłam za Wami nadążyć gaduły jedne :silly:
Odpisywać na poprzednie posty nie będę, ponieważ mam pamięć dobrą, ale krótką :silly: Cieszę się, że u Was wszystko w porządku :)

Moja mała szaleje dzisiaj od 6 rano :ohmy: :lol: Jak ja kocham tą moją małą Kruszynkę :laugh:
Pracę oddałam dzisiaj do dziekanatu :) Teraz muszę się wziąć ostro za naukę :dry: I poproszę o trzymanie kciuków za mnie 12.06 o godz 12.00 :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #672576 przez iwonta_kg
Natka a gdzie Ty te studia masz?

Pozdrawiamy z pola :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Załączniki:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka