- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Iwonka,dopiero dokopałam się do Twojego postu o Kacperku,ale z niego pokaźny bobas
Czarnula ja to nie mogę słuchać takich rzeczy bo w panikę wpadam,serce mi pęka i płakać mi się chce... W szpitalu była ta bakteria i nią zarazili?
Pyzaurko,czekam na wieści z wizyty
Akina ta dziewczyna nie napisała za dużo, zresztą wcale Jej się nie dziwię. Jej wpis ostatni na stronie www.zapytajpolozna.pl/122-vii-ix/464422-...age-1027.html#671080
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Serku Agus ktoś jest przedema z terminem hmmm chyba któraś z Karolci choć nie jestem pewna! No i z Iwonka mamy ten sam dzien tyle ze Iwonka napewno będzie mieć swojego Kacperka 27 sierpnia a ja muszę polegać na moim Kacperku kiedy sie nam pokaże choć nie wiem czemu ale mam przeczucie ze urodzi sie przed terminem! Ale to tylko głupie przeczucie wiec zobaczymy! Tak czy owak dziękuje za pamięć kochana! Juz coraz bliżej! Aż sie nie mogę doczekać! Wczoraj kupiłam małemu skarpeteczki i takie słodkie malutkie ze patrząc na nie aż mi sie ciepło na sercu zrobiło! I w głowie juz zaczęłam sobie wyobrazac ze całuje te malutkie stopki! Mła moje kochaniutkie! A tu jeszcze tyle trzeba czekać!dobrze ze mi czas szybko leci!
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Serku, po zrobieniu zakupow do wpisania kodu. Brzmi MALUSZEK (mam z gazety - wpisz duzymi literami)
Dziękuję kochana, a Ty kopiłaś któryś zestaw czy wybrałaś jakieś kosmetyki? Popołudniu spróbuję zamówić z kodem, jeszcze raz dziekuję
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Kuzynce się okres spóźniał i teraz pytałam czy w końcu test zrobiła to się tylko śmiała, a już 3 lata próbują i przeszło rok temu była w ciąży, ale niestety pozamaciczna i bardzo to przeżyła! No gęba mi się śmieje i oczy mam mokre!
- paulinka.k22
- Wylogowany
- budujemy zdania
Iwonka z Kacperka kawał chłopa już a zdjęcie faktycznie śmieszne i gdyby nie objaśnienia to bym się nie dopatrzyła niczego
Nefeli i Izula bardzo dobrze Was rozumiem! Ja od kiedy w kwietniu wyszłam ze szpitala to też mam odpoczywać i leżeć! Na ostatnim badaniu gin mi mówił, że jeszcze łożysko mam trochę za nisko, ale powoli się podnosi i szyjkę za krótką, ale na szczęście twardą! Brzuch od kilkunastu dni mi się już nie stawia, z czego bardzo się cieszę! I w ogóle jakoś ostatnio lepiej się czuję! Za tydzień mam wizytę to zobaczymy co dalej!
Nefeli ja też mam wrażenie że mój brzuch jest za nisko, ale to pewnie dlatego że łożysko jeszcze się nie podniosło do prawidłowego poziomu!
Kurczę zazdroszczę Wam dziewczyny, które nie macie poważniejszych problemów w ciąży! I cieszycie się każdym dniem! A takie siedzenie w domu to też nic przyjemnego... Ja już dostawałam do głowy! Teraz jest już trochę lepiej! No ale koniec juz z tym narzekaniem
Iva ciacho wygląda wyśmienicie! Daj trochę
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
karolcia wysłałam ci maila z linkiem
no tak wstawiłam ale pokazuje się tylko link :/
a imię nie...nie wiem czemu??
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
A tak całkiem na poważnie to jest mi strasznie wstyd że ważniejszy od zdrowia mojego syna i ciąży bez komplikacji okazał się rozmiar mojej dupy i brzucha... zamiast się cieszyć że ciąża przebiega prawidło, że nie mialam mdłości, że mały rośnie jak na drożdżach, mam siłę żeby pracować to ja egoistycznie myślę o centymetrach.... a niejedna kobieta z miłą chęcią oddałaby zgrabą dupe za taką kruszynkę którą noszę w sobie... oj magda, magda shame on you!!!
Iwonka, cóż za mały przystojniak rośnie w twym brzusiu... ciekawe czy mój Antek też jest takich rozmiarów, bo ostatnio, mimo tego że młodszy to ważył dokładnie tyle co twój Kacperek... zobaczymy w poniedziałek
A co do kosmetyków to moje dwie koleżanki które dopiero co rodziły dostały wytyczne od położnych aby używać do kąpieli dziecka.... blebleble... zapomniałam nazwy i krem do buźki i to by było na tyle... chyba żeby pojawiły sie odparzenia to wówczas jakaś maść... ale nic więcej... cholera jak to się nazywało....ufff może mi się potem przypomni:) EMOLIUM- tak to się nazywało
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
zapisalam sie na usg 4d i tak ten komornik spłukal mnie z kasy to juz mi bez roznicy jak wydam kolejne 220 zl a pamiatka przynajmiej na cale zycie pozniej bede zalowac ze pozalowałam.tylko sie zastanawiam bo to bedzie juz 29tc czy nie za pozno?niby lekarz przez tel powiedzial ze kolejne takie badanie przesiewowe czy jakos tak nazwal wykonuje sie miedzy 28tc a 32tc ale boje sie ze przegapilam i malca bedzie slabo widac albo wypnie sie pupcia no ale zobaczymy jak wyjdzie.
mowiłyscie o kosmetykach dla maluszka nie wiem co wy na to ale duzo mam teraz nie uzywa oliwek i szczerze to ja tez z checia bym nie uzywała do pupci wiadomo jakis linomag czy sudokrem a do kapieli bym zrobiła jakis krochmal czy rumianek tak robi moja kolezanka bo twierdzila ze syn po oliwkach albo mial alergie albo mu sie wszystko zaparzało w sumie oliwka tlusta a jak dzieciaczek urodzi sie w lato to musi to wszystko sie gotowac w kazdym razie jak moje dziecko nie bedzie mialo jakis problemow ze skora to sproboje bez oliwek a bynajmiej tylko przez krotki czas ich bede uzywac
natomiast ubranka bede prala wszystkie i te uzywane i te kupne pewnie najpierw wypiore w zwyklym proszku a pozniej w dzieciecym i chyba kupie dzidziusia bo jak na razie najlepsze opinie o tym proszku słyszalam i oczywiscie prasowanie koniecznie
wiecie ze za 85 dni rodze jak mały bedzie chcial wyjsc terminowo
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
Dzieciaki teraz gdy zbliża się koniec roku jakoś nie chcą czytać książek.
Może jedynie przyjdą na komputery po szkole.
jakoś teraz coraz mniej osób czytających jest-jeszcze trochę i pozamykają te biblioteki:/
a mi się tak chce spać ...chyba kimnę się w rogu:D
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- paulinka.k22
- Wylogowany
- budujemy zdania
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
czy wy tez macie problem z oddychaniem?wiecznie mi duszno zwlaszcza w nocy zasnac nie moge maly mi widocznie gdzies naciska ale co najwazniejsze zszedl mi juz z pecherze bo jak sie na nim ulokuje to przez 2 dni chodze i sikam co chwila straszne uczucie