- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Mnie cały czas ciągnie w pępku jak dłużej pochodzę
Pyzaura Ty śpiochu mały
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiesz ja widuje sliczne ubranka i rzeczy dla chlopaczkow,to chyba tak jest ze zawsze widzi sie to czego akurat nie potrzeba,tak samo mialam jak bylam w ciazy z synkiem
Ja tez chce kupic komode w ikei,ta w ciemnym brazie,nie to ze specjalnie mi sie podoba ale jest tania i praktyczne.
Wiecie martwi mnie bardzo bo moj brzuszek jest baaaaaaaardzo nisko pod pepkiem bym powiedziala,jak siedze to calkiem pod,fakt ze mala lezy nadal wzdluz z prawej ma glowke,pupcia na dole a nozki na lewo. lekarz powiedzial ze to z przemeczenia macica tak nisko jest,a ja w strachu o wody plodowe mimo iz bylo ok na wizycie...
Papi powodzenia z tymi durnymi bankami no i glownie z komornikiem!!!!
Villemo zycze Ci Skarbie szybkiego powrotu do zdrowka,ale co do zatok to nie pomoge bo nie mam zielonego pojecia,aaaaaaa moment kladzie sie sol zagrzana zawinieta w chusteczke,ale nie wiem na ile to pomoze??? rozumiem Cie bo ja mam wrazenie ze od kilku miesiecy mam wirusa,przeziebienie,grype i wszystko w jedym,jak mija to na 2-3 dni i od nowa zawalony nos i gardlo ale nie chce truc sie chemia i nikt nie wie co mi jest
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
ewidentnie dzis Aura na presleya i gorącą czekoladę...
kocham ten utwór... a zarazem nienawidzę... katuję się i słucham go w kółko... masochiska ze mnie...
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Dzisiaj kupiłam kombinezonik, kurteczkę, dwie bluzy, śpiochy i body dla Jasia. Że też wcześniej nie odkryłam tych second handów
karolcia weź nospę jak pisała Monia - na pewno pomoże:)
pyzaura no tak coś mnie koło 6 bierze na śliwki, jabłka, nektarynki i takie tam. A wieczorem obowiązkowo lody z Lidla - ulubione Coppa Cabana
Paulina dużo zdrówka!!
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nefeli jak super, że się odezwałaś Serce mi się raduje i nawet o bólu głowy zapomniałam. Rozumiem, że na chwilę obecną wszystko jest ok i nie musimy zamartwiać się na zapas? Brzuszkiem nisko się nie przejmuj ja też mam bardzo nisko tak samo miałam w pierwszej ciąży. Za każdym razem jak wchodzę do gabinetu to lekarz z marszu, pani ma tak nisko brzuszek od początku czy opadł? Wystraszony karze siadać na fotel od razu potem mówi, że widocznie taki mój urok bo wszystko wyzamykane na 4 spusty.
Ale jesteście czarownice Ciągle tylko o jedzeniu gadacie a u mnie 9 kg na plusie. Uwielbiam ciasto drożdżowe z kruszonką, pokroić bym się dała za nie
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
musze się czymś zająć,bo zwariuję......
- paulinka.k22
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ponad godzinę nadrabiałam co napisałyście, bo przez weekend nie było mnie w domu.
Też mi się dzis nie chciało wstać, gdyby nie głód to wstałabym pewnie w południe
A co do kłucia, to też czasami coś mnie pobolewa i przy pępku i przy spojeniu. A skóra na brzuchu mi się tak ciągnie, że mam wrażenie, że mi jej zaraz zabraknie
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Iwonta jak minęła wizyta? Kacperek dał się sfotografować?
- paulinka.k22
- Wylogowany
- budujemy zdania
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
SerekWaniliowy napisał:
kocham_cie napisał:
ach no i te podkłady: ja mam taki wielorazowego użytku który nakłada sie na materac, nie przepuszcza wody ale "oddycha" kiedyś tam mi mama w lidlu kupiłam
ach ta Twoja mama, Biedrona, Lidl, Tesco z całej okolicy zjeździła, oszalała na punkcie Waszego Antosia
a to jeszcze nic, wczoraj o 21 zadzwoniła do mnie że właśnie wraca z tatą z zakupów i widziała sklep z wózkami z wielką reklamą quinny i musimy jechać zobaczyć... padłam ze śmiechu bo moja mamuśka mimo tego że wyluzowana kobietka, aktywna zawodowo to ma już swoje 59 lat, i tak pięknie zapamiętała nazwę wózka... bo nie powiedziała "ten" wózek tylko "Magda widziałam reklamę Quinny"
No to co jedziecie na zwiady? Mamę masz naprawdę nieprzeciętną! Czekam na relację z wyprawy i wrażeń i Twoich i mamy
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
a na zwykly bol glowy tez sol pomaga? bo nie slyszalam o tym sposobie:-)
nefeli jak lekarz w twoim brzuszku nie dopatrzyl sie niczego niepokojacego to masz zakaz o tym myslec
a moze masz jakas alergie i dlatego tak cie trzyma przeziebienie? albo gardlo juz tak wymeczone ze od razu na zimne reaguje. a jakbys sprobowala ciut rozcieplac napoje? moze to i glupie ale mnie jak tak z miesiac trzymalo i lapalo od nowa to nawet zwykla wode nie z lodowki lekko rozgrzewalam bo po wypiciu zimnej od razu czulam gardlo
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Ja juz dzis schrupalam miche truskawek - pychooooootka Teraz czas na obiadek.
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
agamo kochana jak moja wyobraźnia nie chce się zatrzymać po opisie hinduskich zwyczajów i tego paznokcia! Mam kolegę, który ma taki paznokieć u malutkiego palca, jak sie go spytałam po co mu to powiedział bym się nie interesowała, fuj no nie mogę pozbyć sie tych myśli
MyMelange, Akina zazdroszczę Wam tych rybek, uwielbiam i te jeziorne i te morskie mmmm pycha, choć chwilowo przez te ostatnie miesiące mnie od nich odrzuca