BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #670473 przez kalina
Iva widac po mince ze Nadia to mala lobuziara:-)

Co do prania to ze zwyklego sklepu tez piore. nawet jak sobie bielizne kupie a co dopiero dzidziusiowi. bo nie wiadomo kto przede mna to obmacywal i od razu mam przed oczami pania z jakas wysypka czy czyms jeszcze gorszym ktora lapie maca przeklada.. takie moje male urojenie;-)
a prasowac planuje na poczatku. pozniej pewnie bedzie niewyrobka jak sie zdarzy kilka razy dziennie przebierac czy cos. to wtedy tylko rzeczy wyjsciowe bo tez nie jestem milosnikiem zelazka:-)

Serku dzieki za opinie na temat orzechow bo chodza mi takie naturalne pomysly po glowie a nikt chyba ze znajomych nie stosuje wiec dlatego sie zastanawialam
i Iva za platki tez dziekuje.
wlasnie sie zorientowalam ze juz czerwiec a planowalam w tym miesiacu zajac sie praniem a teraz mam ochote na lipiec przeniesc te przyjemnisc:-)

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #670477 przez niagara
Musze sie Wam pochwalic, praca napisana i jest wlasnie w trakcie drukowania :laugh:
Calkiem mile uczucie, zobaczyc swoje wypociny na papierze :laugh:

Iwonka moja sasiadka ma wlasnie Kacpra i Nadie, bardzo fajne dzieciaczki :laugh:

Mi sie bardzo podoba imie Nadyjka :laugh: sama bym takie dala corce ale Natalia i Nadia to prawie tak samo, zreszta wszyscy mowia do mnie Nadia i wole to duzo bardziej od Natalii :laugh:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #670479 przez kalina
a mi sie wlasnie natalia bardzo podoba ale mezowi juz nie wiec zrezygnowalam:-)
gratuluje dokonczenia pracy. to teraz nalezy sie porzadny odpoczynek z dobrym deserkiem :-D przeslalabym ci kawalek placka weselnego w nagrode ale mysle ze cos innego na pewno tez sie znajdzie :-)

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 6 miesiąc temu #670491 przez iwonta_kg
Moja sąsiadka ma Natalkę :) w styczniu skończyła roczek. słodziutka dziewczynka :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 6 miesiąc temu #670496 przez Monika23083
Cześć dziewczyny!

A słoneczko było dzisiaj również u mnie:) nawet się troszkę w tym szczerym polu opaliłam:)

Natalia oj, pamiętam dobrze to uczucie kiedy się cała praca już drukowała - taki rodzaj odetchnięcia z dumą:) a kiedy masz obronę?

Ja jeszcze nie wiem w czym wypiorę ciuszki, a wszystkie mam z second handów. Narazie pozostaję na etapie latania i kupowania tych ciuszków, na pewno skorzystam z Waszych rad jak zacznę te ubranka prać :)

U nas też musi być fotelik obowiązkowo.

Dzisiaj w odwiedzinach była u mnie 9 miesięczna Wiktoria - niewyobrażalne jak te dzieci szybko rosną, a dopiero co się urodziła:)

Miłego wieczoru ! :)

11 lata 6 miesiąc temu #670498 przez iwonta_kg
a ja juz jutro mam wizyte :):):):):):)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 6 miesiąc temu #670501 przez agamo
Madzik domek urosl ze masakra Jak bylam przed urlopem to w pracy wiele osob nawet nie wiedzialo ze jestem w ciazy bo nawet po mnie nie bylo widac owszem brzuszek mialam ale maly Po urlopie uroslo brzusisko ze teraz w pracy mowia mi ale masz duzy brzuch A ja z duma mowie- aaa jak rosnac musi! A maz mi dzisiaj powiedzial ze brzuch jest coraz wiekszy z dnia na dzien! ale maz chyba bardziej dumny niz ja chodzi! A fotke hmmm nie mam zadnej ostatnie z urlopu ale moze dzisiaj mi mezus jakas fotke szczeli Zaraz poprosze!

Kalina wiesz ja tez mam takie zboczenie z rzeczami nowymi ze bog wie kto to dotykal zwlaszcza ze w uk czlowiek spotyka inne kultury i poznaje przerozne rasy I powiem wam jedno jako przestroga do nowych rzeczy. Wiecie ze muzulmanie nie uzywaja papieru toaletowego jak ida do kibelka bo uwazaja to za malo higieniczne i czyste wiec zawsze biora ze soba butelke wody i sie podmywaja Uznaja zasade ze prawej reki uzywaja do witania sie z ludzmi i do jedzenia a lewej do podmywania! Wiec jak sobie mysle o tej lewej rece dotykajacej body dla mojego dzidziusia to dziekuje bardzo! Do tego faceci hindusi zawsze u jednej reki zapuszczaja jeden paznokiec na kilka cm, bardzo czesto u najmniejszego palca i tylko wyobraznia podsuwa mi mysl po co! łłłeeeeee
Juz teraz wiecie czemu kocham polske tak bardzo!? :P

Natalia GRATULACJE! to teraz na oblanie tego szklanka ... mleka? ! wierze jakie to musi byc dobre uczucie i ulga pewnie tez!

Aga

11 lata 6 miesiąc temu #670507 przez karolcia1919
Co do wizyty ja mam w srode ...jestem ciekawa jak wyniki z glukozy ;( cos mam zle przeczucia...

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #670513 przez kocham_cie
ufff... niesamowite jak jeden głupi tekst może człowiekowi spier****ć humor!!!
Przyszła dziś do pracy babka z którą nie widziałam się z 2 miesiące. Najpierw przyszła grzecznie zapytała jak się czuję,powiedziała żę dobzre wyglądam, potem ile mi jeszcze zostało, na kiedy mam termin... więc grzecznie odpowiedziałam... a ona... o Boże to jak ty będziesz wyglądała! już teraz masz brzuch jakbyś miała rodzić... a to na pewno nie bliźnięta....
o fuck dobrze że siedzę sama teraz w biurze bo normalnie mam łzy w oczach i zaraz się poryczę... masakra... i się poryczałam... idę się przejść, potrzebuję świeżego powietrza....

Az mi się niedobrze zrobiło i zwymiotowałam...

Magda M

11 lata 6 miesiąc temu #670524 przez agilla.r
Co tam dziewczęta u Was? Ja siedzę przy kompie i zastanawiam sie od czego zacząć kompletować wyprawkę dla Małego;kocyk,laktator, ręczniki, itd... hmmm sama nie wiem co pierwsze i jakie kupować :/

Kocham_cie nie martw się jakąś babą- pewnie Ci zazdrości a jak nie to kij jej w oko!!!

Niagara gratulacje napisania pracy!! Podziwiam, mi by się już nie chciało :P To kiedy opijamy obronę ?! ;)

11 lata 6 miesiąc temu #670528 przez Monika23083

Magda
, nie przejmuj się głupimi tekstami, ta babka to nie człowiek, bo jak można tak w ogóle komuś powiedzieć..no masakra z tymi ludźmi normalnie!!!

Głupich tekstów jest pełno i trzeba sobie to tłumaczyć, że niedowartościowany człowiek zawsze na kimś się wyżyje, kobieta ma sama ze sobą problemy i pewnie się jej troszkę lepiej zrobiło jak walnęła takim tekstem.., tak to jest z takimi typami...a Ty się nie denerwuj, bo wiesz że wyglądasz jeszcze cudowniej niż zwykle, ponieważ masz w sobie życie :) i tego sie trzymaj!!

a głupiej babie to bym w łeb walnęła normalnie...

11 lata 6 miesiąc temu #670540 przez agamo
Madzia popieram dziewczyny Olej ta babe bo napewno jest zazdrosna!Bo dobrze w ciazy wygladasz Ladna mamuska jestes i w dodatku pracujesz i dajesz rade to jej zazdrosc dupe sciska! glupi babsztyl! A swoja droga to z takimi ludzmi to najlepiej niegadac Ignoruj gadzine! I jak cos to jej powiedz ze jak dziecko rosnie to i normalne ze i mama rosnie i brzuch tez! i naprawde kochana nie warto sie przejmowac bo poprostu niektorzy ludzie mozgu nie maja!A niektorzy jak juz maja to go uzywac tez nie wiedza jak! Glowa do gory brzusio do przodu Poglaskaj malenkiego na pocieszenie i napewno lepiej ci sie na duszy zrobi!

Aga

11 lata 6 miesiąc temu #670554 przez karolcia1919
Moj wymyslil zabawe....woła gdzie jest Kornel ...nie ma Kornela;) a potem bierze bluzke do gory i mowi ...o tu sie schowal Kornelek;) a mały kopie jak szalony ;)

Madzia nie przejmuj sie ta baba !!! Zazdrosci i tyle.nie ktorym ludziom zal dupsko sciska ;D

Jak masz brzuszek sie tylko cieszyc ;) ja nie mam i co mam z rego powodu sie smucic ??widzisz jest na odwrot.wazne ze malenstwa sa zdrowe i z tego badz dumna ;) i glowa do gory;)

11 lata 6 miesiąc temu #670563 przez karolcia1919
Zrobilam dzis pranie...ciuszki malego kilka sztuk.wywiesilam na balkon...a tu cos leci...woda z ziemia ...sasiedzi podlewali kwiatki.ludzka glupota nie zna granic....oczywiscie musialam drugi raz wstawic pranie....a moj poszedl to nie otworzyli drzwi....chyba sie domyslili o co chodzi..

11 lata 6 miesiąc temu #670568 przez Alivva
Usmiałam się z tego podmywania ale fakt....dzięki za przymierzanie albo noszenie ciuchów które oni wcześniej dotykali....bleeeeeeeeeee
Też wolę wszystko uprać. Ciuszki które ostatnio przywiozla mi moja kuzynka po córce tez zaliczą kapiel w pralce mimo tego,że kuzynka powiedziałe,że prała. na pewno wyprała skoro tak mówi ale.....nie musi wiedzieć,że zrobię to raz jeszcze :D

Magda-olej wredote :) wiem,że łatwo mówić,bo ja się ostatnio tez wkurzylam i powiedziałam swoje ale....złośliwość budzi złośliwośc :D Moja inna kuzyneczka też mi powiedziała- O MATKOOOOO ale masz juz brzuchol. Odpowiedziała złośliwie-jestem prawie w 7 miesiącu ciąży no i wysuszoną palaczką nie jestem :D Ona sama zaszła w ciążę mając 19lat,chuda jak szkapa i jeszcze przez całą ciążę kopciła papierochy jak lokomotywa!!!!
A złośliwa jest myslę,że z zazdrości bo urodze dziecko faceta za którym ona "lata" od dłuższego czasu. O czym się dowiedziałam całkiem niedawno....
Boshe.....jake te niektóre babsztyle są wredne.....grrrrrrrrr

Niagara-gratuluję kolejnego etapu :) Pisz kiedy obrona-bedziemy wszystkie podwójne kciuki trzymać :D

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka