- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
Co do prania to ze zwyklego sklepu tez piore. nawet jak sobie bielizne kupie a co dopiero dzidziusiowi. bo nie wiadomo kto przede mna to obmacywal i od razu mam przed oczami pania z jakas wysypka czy czyms jeszcze gorszym ktora lapie maca przeklada.. takie moje male urojenie;-)
a prasowac planuje na poczatku. pozniej pewnie bedzie niewyrobka jak sie zdarzy kilka razy dziennie przebierac czy cos. to wtedy tylko rzeczy wyjsciowe bo tez nie jestem milosnikiem zelazka:-)
Serku dzieki za opinie na temat orzechow bo chodza mi takie naturalne pomysly po glowie a nikt chyba ze znajomych nie stosuje wiec dlatego sie zastanawialam
i Iva za platki tez dziekuje.
wlasnie sie zorientowalam ze juz czerwiec a planowalam w tym miesiacu zajac sie praniem a teraz mam ochote na lipiec przeniesc te przyjemnisc:-)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Calkiem mile uczucie, zobaczyc swoje wypociny na papierze
Iwonka moja sasiadka ma wlasnie Kacpra i Nadie, bardzo fajne dzieciaczki
Mi sie bardzo podoba imie Nadyjka sama bym takie dala corce ale Natalia i Nadia to prawie tak samo, zreszta wszyscy mowia do mnie Nadia i wole to duzo bardziej od Natalii
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
gratuluje dokonczenia pracy. to teraz nalezy sie porzadny odpoczynek z dobrym deserkiem :-D przeslalabym ci kawalek placka weselnego w nagrode ale mysle ze cos innego na pewno tez sie znajdzie
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
A słoneczko było dzisiaj również u mnie:) nawet się troszkę w tym szczerym polu opaliłam:)
Natalia oj, pamiętam dobrze to uczucie kiedy się cała praca już drukowała - taki rodzaj odetchnięcia z dumą a kiedy masz obronę?
Ja jeszcze nie wiem w czym wypiorę ciuszki, a wszystkie mam z second handów. Narazie pozostaję na etapie latania i kupowania tych ciuszków, na pewno skorzystam z Waszych rad jak zacznę te ubranka prać
U nas też musi być fotelik obowiązkowo.
Dzisiaj w odwiedzinach była u mnie 9 miesięczna Wiktoria - niewyobrażalne jak te dzieci szybko rosną, a dopiero co się urodziła:)
Miłego wieczoru !
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Kalina wiesz ja tez mam takie zboczenie z rzeczami nowymi ze bog wie kto to dotykal zwlaszcza ze w uk czlowiek spotyka inne kultury i poznaje przerozne rasy I powiem wam jedno jako przestroga do nowych rzeczy. Wiecie ze muzulmanie nie uzywaja papieru toaletowego jak ida do kibelka bo uwazaja to za malo higieniczne i czyste wiec zawsze biora ze soba butelke wody i sie podmywaja Uznaja zasade ze prawej reki uzywaja do witania sie z ludzmi i do jedzenia a lewej do podmywania! Wiec jak sobie mysle o tej lewej rece dotykajacej body dla mojego dzidziusia to dziekuje bardzo! Do tego faceci hindusi zawsze u jednej reki zapuszczaja jeden paznokiec na kilka cm, bardzo czesto u najmniejszego palca i tylko wyobraznia podsuwa mi mysl po co! łłłeeeeee
Juz teraz wiecie czemu kocham polske tak bardzo!?
Natalia GRATULACJE! to teraz na oblanie tego szklanka ... mleka? ! wierze jakie to musi byc dobre uczucie i ulga pewnie tez!
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Przyszła dziś do pracy babka z którą nie widziałam się z 2 miesiące. Najpierw przyszła grzecznie zapytała jak się czuję,powiedziała żę dobzre wyglądam, potem ile mi jeszcze zostało, na kiedy mam termin... więc grzecznie odpowiedziałam... a ona... o Boże to jak ty będziesz wyglądała! już teraz masz brzuch jakbyś miała rodzić... a to na pewno nie bliźnięta....
o fuck dobrze że siedzę sama teraz w biurze bo normalnie mam łzy w oczach i zaraz się poryczę... masakra... i się poryczałam... idę się przejść, potrzebuję świeżego powietrza....
Az mi się niedobrze zrobiło i zwymiotowałam...
- agilla.r
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kocham_cie nie martw się jakąś babą- pewnie Ci zazdrości a jak nie to kij jej w oko!!!
Niagara gratulacje napisania pracy!! Podziwiam, mi by się już nie chciało To kiedy opijamy obronę ?!
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Magda, nie przejmuj się głupimi tekstami, ta babka to nie człowiek, bo jak można tak w ogóle komuś powiedzieć..no masakra z tymi ludźmi normalnie!!!
Głupich tekstów jest pełno i trzeba sobie to tłumaczyć, że niedowartościowany człowiek zawsze na kimś się wyżyje, kobieta ma sama ze sobą problemy i pewnie się jej troszkę lepiej zrobiło jak walnęła takim tekstem.., tak to jest z takimi typami...a Ty się nie denerwuj, bo wiesz że wyglądasz jeszcze cudowniej niż zwykle, ponieważ masz w sobie życie i tego sie trzymaj!!
a głupiej babie to bym w łeb walnęła normalnie...
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Madzia nie przejmuj sie ta baba !!! Zazdrosci i tyle.nie ktorym ludziom zal dupsko sciska ;D
Jak masz brzuszek sie tylko cieszyc ja nie mam i co mam z rego powodu sie smucic ??widzisz jest na odwrot.wazne ze malenstwa sa zdrowe i z tego badz dumna i glowa do gory;)
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Też wolę wszystko uprać. Ciuszki które ostatnio przywiozla mi moja kuzynka po córce tez zaliczą kapiel w pralce mimo tego,że kuzynka powiedziałe,że prała. na pewno wyprała skoro tak mówi ale.....nie musi wiedzieć,że zrobię to raz jeszcze
Magda-olej wredote wiem,że łatwo mówić,bo ja się ostatnio tez wkurzylam i powiedziałam swoje ale....złośliwość budzi złośliwośc Moja inna kuzyneczka też mi powiedziała- O MATKOOOOO ale masz juz brzuchol. Odpowiedziała złośliwie-jestem prawie w 7 miesiącu ciąży no i wysuszoną palaczką nie jestem Ona sama zaszła w ciążę mając 19lat,chuda jak szkapa i jeszcze przez całą ciążę kopciła papierochy jak lokomotywa!!!!
A złośliwa jest myslę,że z zazdrości bo urodze dziecko faceta za którym ona "lata" od dłuższego czasu. O czym się dowiedziałam całkiem niedawno....
Boshe.....jake te niektóre babsztyle są wredne.....grrrrrrrrr
Niagara-gratuluję kolejnego etapu Pisz kiedy obrona-bedziemy wszystkie podwójne kciuki trzymać