- Otrzymane podziękowania: 278
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Zazanna napisał: Ooo Asiek to jak one działają to ja biorę te tańsze
Ja się po prostu nie spodziewałam, że taka fajna i wygodna rzecz może tak mało kosztować -za dużo szczęścia na raz
Mój ma gniazdko na USB i podłączam do laptopa wtedy ładuje się ( w sumie tak na godzinę troszke ponad starczało mi naładowanie) ale spoko po przyjściu naładowałam go i tyle. i tam ma wejście na kartę sd, mam jedną na której mam piosenki do biegania. włączałam i w drogę

allegro.pl/sluchawki-mp3-wireless-bezprz...osd-i5075071975.html ja od tego gościa kupowałam nawet po roku czasu dalej sprzedaje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 249

O Asiek dzięki

ahh te dzisiejsze czterolatki...

- Sylwia-89
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 100

Kasandra, trzeba myśleć pozytywnie. Moja kuzynka ma synka rocznego już teraz, u którego po porodzie też chyba zauważyli powiększenie jednej z nich, poszli na usg i teraz jest wszystko w porządku, wszystko przeszło jak ręką odjął. Tylko na początku musieli obserwować. Może być tak, że u Twojej malutkiej szybciej się to unormuje także głowa do góry

Gloria, jedźcie ostrożnie

Pesq super, że masz taką fajną siostrę

My wczoraj przywieźliśmy karton ubrań od siostry Filipa i dzisiaj już cała suszarka stoi a jeszcze z 2 pralki będę musiała wstawić, ale już na dniach chciałabym skończyć to wszystko ogarniać i mieć spokój psychiczny

Basiek, mam to samo... Zachce mi się do toalety, idę a potem spać nie mogę, bo to gorąco a to ułożyć się nie mogę itd. itd. Koszmar
Co do prasowania, to też nigdy nie lubiłam tego robić, ale takie malutkie ubranka bardzo chętnie prasuję i dosyć szybko mi to idzie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No i brzuszek piękny

Kasandra, zaproś koleżankę na jeden dzień do Ciebie, niech Ci pomoże w codziennych obowiązkach, to przestanie się nudzić, a może Ty na jakiś czas odzyskasz spokój

Zaz, ja kupuję w JYSK'u pościel flanelową. A to do słuchania serduszka, to może detektor tętna płodu? Jak byłam w szpitalu, to położna do jednej dziewczyny co 2h z tym przychodziła. Nawet w nocy

Jeśli chodzi o poród, to też nie chciałabym być po terminie. Siostra Filipa 3 tygodnie przed poszła do szpitala i 2 tygodnie po terminie dopiero urodziła i to z oksytocyną, która niewiele pomogła i z przebiciem pęcherza płodowego. Samo to wyczekiwanie w szpitalu strasznie ją wymęczyło. No i mały urodził się z niedotlenieniem bo za długo czekali. kurdę oby z naszymi maluszkami poszło sprawnie i bez komplikacji...
- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 278

- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 174

- Rita87
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 95

A co do wieści to przyszedł dziś wózek

Tak czy inaczej jestem wózkiem zachwycona

- Rita87
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

A to urządzenie to detektor tętna płodu. Ktg jest bardziej skomplikowane, bo z tego co wiem to bada tętno, ruchy, skurcze i trwa ok. 30 minut a potem wychodzi cały taki wydruk z wykresami.
Juradka, ale Lenka ma fajne mieszkanko

Ja też bym chciała co najwyżej kilka dni przed terminem, strasznie już mnie to wszystko męczy i chciałabym mieć Stasia przy sobie, ale jednocześnie przez całą ciążę towarzyszył mi strach czy dotrwam do bezpiecznego dla niego czasu, że teraz to chcę, żeby siedział jak najdłużej i nabierał tłuszczyku i sił

Pesq, Szumiś to moje marzenie. Głupio tak prosić kogoś o niego bo on chyba ok. 100zł kosztuje, więc tez nie taki mały wydatek. No ale może ktoś zechce nam sprezentować

- Rita87
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

www.smyk.com/cool-club-spiwor-dziewczecy...ubranka-dla-dzieci-p
(Kas, idealny dla Twojej małej żaglóweczki

www.smyk.com/cool-club-spiwor-chlopiecy-...ubranka-dla-dzieci-p
(a ten dla Bartusia

To chyba dobra alternatywa dla rożka w łóżeczku?
Tylko coś rozmiary same małe...I nie wiem czy ceny w tym internetowym pokrywają się z tymi w stacjonarnym?
- basiek149
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 170

a te owoce...mmm

ja pościel kupuję w Ikei albo w Home&you. z tej z Home&you jestem bardziej zadowolona bo jest taka milusia...

ja jednak zabrałam się dziś za prasowanko, było mega gorąco ale taka miałam ochotę poprasować te malutkie rzeczy, że nie mogłam się powstrzymać

i tak na dwie raty ze względu na ten upał wszystko sobie poprasowałam, szybko mi szło, myślała, że znudzi mnie to dosyć szybko a tu nie

będę musiała jeszcze wstawić pranie kolorów a potem jeszcze pościeli. ale z pościelą poczekam jeszcze trochę jak zamówię łóżeczko i jak przyjdzie. żeby sobie wtedy od razu ubrać, przykryję jakimś kocykiem i będzie już czekało na Kubusia

my dziś na obiad mieliśmy kurczaka w sosie słodko kwaśnym... uwielbiam

- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Za to jak wstałam, to poprasowałam rzeczy Bartusiowe i już mam z głowy

A teraz zajadamy z Malutkiem borówki i staramy się nie ugotować..
Sylwia dzięki

Rita super, że jesteś zadowolona z wózka

Ja nie mam lidla blisko, musiałabym lecieć kawał drogi, a i tak pewnie by wszystko już było wykupione wrrr

O kurcze Rita i ja PRZEGAPIŁAM taki spiworeeeekkk ??? Łeeeeeeee <płacze>
Basiek mniam.. zjadłabym coś dobrego teraz, ale nie chce mi się nic robić...
W sobotę bedzie komódka, to w niedzielę poukładam sobie ubranka

O ile mi któryś z Panów ją poskłada heh.. bo jak powiedziałam, że będę składać sama, to T. popatrzył tym swoim wzrokiem, że już wiem, że nie będę sama

- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Właśnie odkryłam, że w bodziakach, które kupiłam ktoś podmienił body

W moich były dwa takie same granatowe i jedno białe w te drobne wielorybki, a nie ma tych z wielorybkiem i statkiem

A swoją drogą w sklepie kosztowały 25 zł za 3-pak, a nie 32 jak na stronie, to może dlatego?
- AgusiaKRK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 49

- Rita87
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Zazanna napisał: O kurcze Rita i ja PRZEGAPIŁAM taki spiworeeeekkk ??? Łeeeeeeee <płacze>
Zaz, nie wiem jak w sklepie ale w necie tylko rozmiar 50 i 52 wiec nie masz czego zalowac

- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 313

Zaz - super że dzis mialas mila wizyte

Mnie zastanawia jak to jest z tymi spiworkami, bo ja dostalam jakis taki hmm na oko z 68 rozmiar i myslalam ze Agatka bedzie mogla w nim spac.... nie wiedzialam nawet ze to rozmiar jakis, teraz jak Rita napisala to tak zbadalam na oko 68... To w czym ona ma spac na poczatek? Koldra nie bardzo, ten spiworek duzy.. O co tu chodzi ?

Dalej mnie kłuje pod żebrem

- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 313