- Otrzymane podziękowania: 189
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziewczynki, na te skurcze to koniecznie magnez - mnie moja przepisała Magne B6 i naprawdę póki brałam, to ZERO problemów. Wczoraj nie wzięłam i w nocy dziękuję

Dobra, wieszam pranie, kończę zupę i lecę na łeb na szyję do Beci.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 174
i nie dotykam wtedy brzuszka bo wyczytałam, że to nasila ból, bo dziecko zaczyna sie ruszać i pogarsza sprawę. I oczywiście oddechy dłuuuuuugie i głęęęęębokie. Wdech nosem wydech ustami

Zaz jak tam po wizycie????
- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 249

O dziwo dziś pani doktor była miła.. Zbadała mnie delikatnie, potłumaczyła, posłuchałyśmy serduszka <3 –Całą wizytę się uśmiechała.. nawet spytała, czy już bardzo gorąco na zewnątrz..

Uciekłam zanim zaczęła się „druga” wizyta i nie przyznałam, jak coś powiem, że to pomyłka była

Dziewczyny gdzie kupujecie poszwy na pościel? o.O Nosz kurka, przeszłam całą arkadię i nie znalazłam ładnej flanelowej zwykłej pościeli (takiej miłej w dotyku).. A nie chcę satyn żadnych, nie dość, że nie lubię takiego materiału na skórze, to jeszcze za podstawowy komplet minimum 200 zł o.O A kora też mi się nie podoba

Oj Kasia ciuchów mu nie kupię, bo ona ma DOSŁOWNIE co najmniej 18 razy więcej ubrań ode mnie

Asiek oj duchota.. przejedź się starym tramwajem –wrażenia jak na rajdzie safari

Meszku rany… 3 tygodnie … !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jestem podekscytowana i przerażona !!!

Pesqu ja dziś zaniżyłam wagę

Łeee to kiepskie koleżanki… ja to już jak zdjęcia robię dla Was to i koleżankom i Mamie wysyłam

Ja będę prasować Bartusiowi na początku tylko.. a potem to już nie wszystko.. bodziaków pod spód pewnie nie będę, bo zwyczajnie nie będę miała czasu.. No ale zobaczymy jak to będzie

Szumiś.. ale masz SUPER siostrę <3
Co do spania.. u mnie też tragedia. Zasnąć nie mogę, potem się budzę na siku około 5 razy, a rano już około 4 jak sroki za oknem zaczynają krzyczeć jestem wyspana… a potem cały dzień śnięta jestem..
Ale prześpię się jak dokończę jeść zaraz

Kas ja bym chciała powiedzieć : „leżaczek” i „mata” –ale to za drogie rzeczy heh –będę musiała sama zainwestować

Pesq ja teraz jak jestem w ciąży też nie prasuję, bo jestem tak duża, że koszulki się na nie rozciągają i nie widać, że nie prasowałam hahahah

A koszule T. sobie prasuje sam do pracy zawsze rano przed prysznicem

Czasem jak chcę być miła to w ramach niespodzianki mu jedną przelecę

Aaaa i dostałam opieprz od lekarki abym „zostawiła w spokoju to krocze !” -Odnośnie Twoich wygibasów Pesq

Powiedziałam, że to tylko do badania, a tak na co dzień to nie, a ona że ona nie potrzebuje do badania tego i że przed porodem ok, a tak to nie ma sensu abym się męczyła, zwłaszcza w te upały –i powiem Wam, że kamień z serca, bo mam tak podrażnione i tak mnie boli, że chętnie zrezygnuję póki co. Będę sobie tylko do linii majtek robić żeby się dobrze czuć, a tam odpuszczam. Trudno. T. i tak ma zakaz zaglądania, to na co mi te akrobacje cyrkowe..

Na obiadek zjedliśmy z Bartusiem ziemniaki z jajkiem sadzonym i maślankę do tego, a nasz deserek mmmm…. W załączeniu –zaszaleliśmy

- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A ja podczas skurczu podciągam palce z całej siły do góry, a jak jest skurcz gigant to uderzam pięścią w mięsień -brutalny sposób, ale na treningach tylko to pomagało

- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Już mam spaczony mózg ta ciążą

Ja skurczy skurczy nie mam jak na razie, ani zgagi ale nie chwale dnia przed zachodem słońca...
- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
allegro.pl/sluchawki-bezprzewodowe-z-rad...mp3-i4994112795.html
Chciałabym sobie kupić żeby po porodzie biegać (jak będę miała czas i siłę) i żeby jak będę chodzić z wózkiem, a Malutek będzie spał aby mi się kable z telefonem nie plątały.. No ale nie znam nikogo kto by takich używał i nie wiem czy to zda egzamin.. No i w ogóle strasznie tanie o.O Spodziewałam się że takie rzeczy są drogie i teraz nie wiem czy się zdecydować, czy kupić zwykłe? (bo moje się popsuły, więc i tak będę jakieś kupować)
BH chyba się u mnie zaczęły

- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 278

Pesq moja siostra też jest lewa do prasowania

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja bym kupiła. Na pewno Ci się przydadzą...
Cena super!
- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 278

- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja się po prostu nie spodziewałam, że taka fajna i wygodna rzecz może tak mało kosztować -za dużo szczęścia na raz

Juradka Lenohaus BOSKI

I fajne spodnie

- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gdzie nie gdzie już podarte, zalane lakierem do paznokci ale lubie je w te upały to chłodno i przewiewnie...
Chciałam sobie takie kupić ale właśnie ten krok w kolanach. Teraz taka moda dziwna czy co?
Podobno na bazarkach są po 20 zł ale nie ma kiedy jechać. A ja to musze przymierzyć bo teraz już sama nie wiem jaki rozmiar dołu nosze...
- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kurcze miałam się przespać, a co spojrzę na suszarkę to mam ochotę prasować malutkowe ubranka

- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A jak ona mi przyłożyła do brzusia takie coś i było słychać serduszko to to było coś w stylu ktg tylko mi zapisu nie robiła ? Czy to jakiś inny sprzęt?
- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja się zabieram już od tygodnia za spakowanie torby do szpitala ale jakoś odkładam to z dnia na dzień i pewnie spakuję ja jak wrócimy z urlopu czyli w drugiej połowie sierpnia.
Jestem zielona...
Dziewczyny jak ja bym chciała już być po... Już mieć Lenę przy sobie... Już się nie mogę doczekać... Gdzieś w głebi duszy chciałabym urodzić wcześniej tak po 38tyg ciąży. Nie wyobrażam sobie tego czekania po terminie. Tak samo nie chciałabym mieć wywoływanego porodu.
Mam znajomą co miała i trzymali ja prawie cały dzień w bólach porodowych a rozwarcia nie było...
Masakra jakaś!