- Otrzymane podziękowania: 182
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W końcu jej nie wymieniałam na większą, bo mi się nie chciało jechać na pocztę pakować tego itp.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
No i pościel... Chciałam dziś zamówić, już sobie upatrzyłam jaką dokładnie chcę, co i jak, a musiałam się nieźle nagłowić, żeby skompletować sobie od razu dwa komplety i żeby to jakoś pasowało do siebie, bo chcę mieć jeden baldachimek, jeden przybornik i jeden ochraniacz a dwa komplety poszewek. W końcu trochę przekombinowałam i zrobiłam miks z dwóch kompletów i oczywiście takiego zestawienia elementów sprzedający na allegro nie oferuje. Dzwoniłam do nich, bo to ta firma Remi, wiec byłam pewna, że nie będzie problemu, żeby zrealizowali mi zamówienie wg mojego pomysłu, a tu facet mi przez telefon problemy robi, on nic nie wie itd i podał numer do jakiegoś innego, którego obecnie nie ma w firmie, ale ogólnie to mnie zbył i chyba całe moje kombinowanie na nic
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Rita, ja kocham leczo!!!! My zaraz zjemy pomidorową, a jak maż wróci, to te placuszki usmażę Pesq, ale się trafiło...wrrrrrrrrrrrr!!!! a może słuchaj Ty masz tą gorycz i Ci się wydaje:/? Niech mąż spróbuje;)
My walczymy z przekładaniem rzeczy, układam własnie swoje książki do niemieckiego, angielskiego, jakieś materiały na lekcje... i zatęskniło mi się do pracy troszkę W nagrodę przeczytałam Agatce bajkę o Czerwonym Kapturku po angielsku;)
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Kasia....mmmmmmmm malinki <3 zazdroszcze mmmmmmmmmm........................ rozmarzylam sie:)
Basiek, no to super, bardzo milo z mamy strony:) ja tez generalnie nie chcialam zeby rodzice wydawali na nas kaske, ale zauwazylam ze bardziej ich cieszy kiedy moga wiec od czasu do czasu im pozwole...
MMmmmm... Rita, ja bym leczo zjadla tez ale nie mam skladnikow no coz.. bede kombinowac
Szkoda ze tak Cie potraktowali z tymi poscielami, przeciez co im szkodzi? Ewidentnie ten koles jakis dziki byl. Trzymam kciuki zew albo sie uda, albo ze znajdziesz cos co jest idealne bez kombinowania
Pesq, no moze Kas ma racje, daj mezowi skosztowac, moze to ta gorycz psuje?
Kas czerwony kapturek
A u nas Projekt KOSZYK zakonczony!
Oto przed:
Załącznik nie został znaleziony
i Po
Wiadomo, szalu nie ma, ale jak na drugi raz na maszynie to jestem z siebie zadowolona
Teraz czas co wszamac i potem kawka
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Meszku ja mam ten ból w kolanach :/ Wolałabym w palcach, bo w kolanach przeszkadza w najprostszych czynnościach..
Przyklad obrazujacy bardzo trafny, nie przecze, aczkolwiek - probowalas kiedys robic cos bez dloni? Kazdy staw w kazdym palcu + nadgarstki.... Polecam
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
A kotlety niestety kwasne, zjedlismy w barze pod blokiem ja kasze z kurczakiem Lukasz normalny obiad
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Kasia taka sama A dziś widziałam w Smyku ochraniacz na łóżeczko taki… aż mi się oczy zaświeciły.. no ale mam już 2 ochraniacze, więc wytłumaczyłam sobie, że mam ważniejsze wydatki..
Basiek jak Mama chce kupić to nie przegadasz… u mnie to samo No ale to pierwszy wnuk… <3
Aaaa i zapomniałam Mama mi kupiła laktator ręczny, ale nie wiem jaki, bo była w pracy jak rozmawiałyśmy.. No w każdym razie już go „mam”
Szczerze jak pierwszy raz zobaczyłam tą Divę, to mi ręce opadły i popłakałam się ze śmiechu No ale T. kocha wszystkie zwierzątka i potrafi zapomnieć kupić mięsa o które go prosiłam na obiad, bo wybierał najładniejsze serduszka wołowe dla psy Można?
Rita to poproś koleżankę aby zamówiła wózek teraz po tej cenie, a Wy zrezygnujcie jak już będzie gwarancja, że będzie i już
Pesqu wyślij męża do sklepu, niech reklamuje.. nienawidzę jak mi ktoś sprzedaje coś popsutego
Meszku piękny koszyk…. Podziwiam Cię za cierpliwość do takich rzeczy w ciąży… mnie zaraz szlag trafia jak mi coś nie wychodzi i wszystko odkładam… a przed ciążą tak nie miałam –siedziałam aż wyszło jak chciałam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A w załączeniu moje zdobycze <3 Obecnie już w pralce
I pochwalę się, że za wszystko zapłaciłam tylko 157 zł -warto było poszperać, bo już wyprzedaż nieźle przebrana.. Ale np. ten cieplusi pajac tylko 45 zł, a tak go chciałam wcześniej kupić.. ale wtedy był za drogi i dziś akurat OSTATNI wisiał Jakby specjalnie dla mnie Idealny na jesień... <3
A i co do ilości ubranek, to ja mam tak:
Pajace 5
Body krótki rękaw 5
Body długi rękaw 5
Body bez rękawków 5
Śpiochy 3
Półśpiochy 4
Bluza 1
Spodenki 2
Czapeczka gruba 1
Czapeczka cienka 2
Kombinezon/pajac welurowy ciepły 1
Skarpetki 3
Łapki 3
Chciałam sweterek ale nie było ładnych, więc jest bluza zamiast niego. Pewnie dokupię jeszcze jakiś ładny. A kombinezon zimowy kupię jak się Mały urodzi, to będę wiedziała jaki rozmiar wziąć
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Zaz, jakie cuda!! i bodziaczki i ten pajac i wszystko! <3 dziewczynki forumowe beda wystrojone ale z chlopcow tez beda eleganciki nie ma co
Meszku, ja to bym w zyciu nie wiedziala jak sie za takie wypelnienie zabrac a Ty szast prast i juz piekny kosz na zabawki <3 podziwiam
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wszystko już rozwieszone, mam nadzieję, że do jutra wyschnie, poprasuje po lekarzu (jeśli będę miała siłę) i że po jutrze spakuję Malutka do szpitala
W ogóle dla odmiany dziś boli mnie podbrzusze i plecy w lędźwiowym -oba miejsca lekko, ale mimo wszystko czuję je cały czas.. i brzuś mi dziś jakoś częściej twardnieje :/ Albo sobie wkręciłam.. bo połaziłam i już panika heh
Trzymajcie kciuki za jutrzejszego lekarza aby bez gadania wystawiła mi zwolnienie, bo nie chce mi się kłócić.. a boję się, że może mi nie wystawić, bo chodzę też prywatnie.. -.-' Może przesadzam ?
Będziemy jeść teraz czekoladę -oczywiście tylko i wyłącznie w ramach uzupełnienia niedoborów magnezu
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
te bodziaki w morskim klimacie <3 cudne w ogóle piękne zakupy
jednak zdecydowałaś się na te body bez rękawków kolorki i wzorki bardzo ładne ale ja się coś nie mogę przekonać do tych bez rękawków. mam sporo z krótkim rękawkiem więc mam nadzieję, że Kubusiowi podpasuje
u mnie pierwsza tura rzeczy Kubusiowych się pierze nareszcie tak więc jutro będę miała prasowanko ciekawa jestem jak szybko mi to zbrzydnie
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zbrzydnie Ci baaardzooo szybko heh Ja jutro prasuję z Tobą Mam nadzieję, ze wyschnie mi z dziś.. zwłaszcza że wirowałam na 600 obrotów, bo nie chciałam pajaca popsuć
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa