- Otrzymane podziękowania: 278
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 313
Co do koca ja potrzebowałam dużego jako narzute na łózko i zamówiłam ten w kolorze jasnoszary - jest spoczko

allegro.pl/koc-koce-z-mikrofibry-narzuta...bez-i5232411244.html
moge Ci jutro zdjecia wrzucic

- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Proszę o zdjęcie

- glooria
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 108
bo dostane antybiotyk i wsio
A jak krwawienie wewnetrzne i zwiększy sie liczba antycial to to bedzie gorsze dla dziecka
Tak wynikalo z gadki tej doktorki
Pesq dobrze ze to nic wielkiego tzn pewnie masz dosc tego bolu no ale nic powaznego nie dzieje sie z dzieckiem
No ale co stracilas nerwow to twoje
Trzeba byc dobrej mysli juz niedlugo meta
- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a w ogóle poszlam spać, bo taka zmęczona byłam że ledwo chodziłam, mąż mnie obudził bo mówi że w nocy nie będę mogła spać i zawróciło mi się w głowie

- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Załącznik nie został znaleziony
- Rita87
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 95

Pesq, po prostu nóż się w kieszeni otwiera jak się słyszy o takich konowałach!! A najbardziej mnie właśnie denerwuje jak coś powiedzą w swoim żargonie lekarskim i później się domyślaj człowieku o co chodzi i szukaj w internecie bo sami nic nie powiedzą. Najważniejsze, że to chyba nic groźnego. Szkoda tylko, że nadal Cię boli

Meszku, też Cię baba załatwiła, no. I po raz kolejny się potwierdza mój pomysł, że do kontaktu z ciężarnymi to tylko po testach i przeszkoleniu psychologicznym... Ewentualnie jak się samemu ciążę przeszło

Gloria, jejku, mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. Ja mam minusową grupę krwi i też jest ryzyko konfliktu serologicznego, dlatego już miałam chyba z 5 razy podawaną immunoglobulinę z przeciwciałami w ciąży, za każdym razem jak miałam plamienie albo krwawienie, żeby maluszkowi nic się nie stało. Teraz robiłam ten odczyn coombsa i przeciwciał nie mam. Ale skoro krew masz tylko w moczu to wydaje mi się, że to wina raczej ze strony układu moczowego i nie ma zagrożenia dla Twojej córuni. Choć nie wiem czy na wszelki wypadek immunoglobuliny nie powinni Ci podać, bo to przecież nie zaszkodzi a maluszek jest bezpieczny.
- Rita87
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 95

Pesq, ale fajne bodziaczki

Asiek, ja wiem, że nie od razu zejdzie ten brzuch, ale myślałam, że skoro przy porodzie tak min. 7 kg ucieka to, że ten brzuch jest bardziej sflaczały, a u tej babki to tak wygląda jakby nadal w ciąży była

- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gloria - no jakby to nie brzmialo trzymam kciuki za infekcję pecherza
Ritka - ja tez mam - grupe ale nie mialam immunoglobiny bo nie mialam ani razu plamienia.. a coombsa - caly czas wiec ok

- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 189
DUŻY PLUS za to, że można rozłożyć (ten wymiar też przewidzieliśmy i da się na tym spać - czy mąż, czy ja z Agacią, gdyby coś. No i złożone ma 130, a my na ścianę 160-170 stawiamy, więc idealnie. Także znów wydatki, wydatki, wydatki...no ale przecież u nas musi się COŚ dziać zawsze

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Stół też znalazłam, ale kurde drogi pacan jeden! oczywiście, my to zawsze musimy mieć "nowość"... allegro.pl/nowosc-stol-dtw-fi-60-warszawa-i5098117850.html
A tymczasem wystawiam krzesła nasze białe i sofkę - na allegro i olx - niech się szybko sprzedadzą!!!

- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
jysk.pl/salon-jadalnia/pufy/pufa-stilling-z-przechowyw-czarna
oczywiscie skusiła mnie cena.. 15 zł! Nie liczcie na super jakość, ale zawsze to lepiej niż jakiś karton czy coś ... usiąśc na chwilke mozna + możliwość schowania do nich np. nadprogramowych recznikow czy kocy - dla mnie takie miejsce jest zbawienne, serio

Asiek - a ten kocyk to na razie wietrze bo troche wali nowością

- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 189

Pesq, ja mam coś podobnego!!!! kupiliśmy kiedyś w Biedrze (mówiłam, że jestem dobra w tych okazjach:P;)) taką a'la ekoskóra. I jako stolik i dla mnie jako coś, na czym można stanąć i coś sięgnąć, i usiąść można, bo to jest ileś tam kg, nawet jak Piotrek stanie (a ważny z 90 kg) to nic się nie dzieje. Fakt, że chyba koło 50 zł. kosztowało, ale to suuuuuuuuper gadżet do małych mieszkań jakie pufko-pudła. Żałowaliśmy, że dwóch nie kupiliśmy:)
- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Właśnie szukam takiej gumowej właśnieRita87 napisał: Magdalena, super pomysłowe łóżeczko! Synek pewnie zachwycony?
Pesq, ale fajne bodziaczkii skarpeteczki
no a kocyk i kostka to wiadomo
Asiek, ja wiem, że nie od razu zejdzie ten brzuch, ale myślałam, że skoro przy porodzie tak min. 7 kg ucieka to, że ten brzuch jest bardziej sflaczały, a u tej babki to tak wygląda jakby nadal w ciąży byłaCo do szczotki to ja mam taką gumową. Nawet nieźle się sprawdza i mój kociak lubi jak się ją tym czesze. Choć to bardziej takie mizianie niż czesanie
Jutro rano wstawię Ci zdjątko

- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ehh ładnie na zdjęciu wyglądapesq napisał: Asiek - wlasnie mi chodzi o takie koszyczki - pojade do tego jyska i auchana w srode bo w srode w dzien bede miała samochod. Jutro wrzuce zdjecie kosza.. a co do tej walizki to taki materiał + plastik na wiecej nie licz
u mnie idzie to do piwnicy bo nie mam gdzie gromadzic "badziewi"