- Otrzymane podziękowania: 95
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Rita87
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Pesq, nie dziwię się, że to przeżywasz, bo ja na samą myśl się denerwuje, a co dopiero jakbym bezpośrednio coś takiego usłyszała

Zaz, a przez Twoje naleśniki to wczoraj nie mogłam sobie niczym dogodzić i dziś mama ma do mnie wpaść i muszę ją poprosić, żeby mi kilka swoich pysznych zrobiła i zabrała ze sobą

W ogóle ostatnio wchodzenie na wagę to dla mnie jakaś trauma, tyję w zastraszającym tempie

Kasandra, bardzo zgrabna sofka. Mnie też się strasznie podoba ten stolik, ale cena rzeczywiście mało atrakcyjna, tym bardziej, że on chyba taki dość mały jest? Ale wygląda super

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 189
Wrocilam do lozka, ale przed położeniem sie zrobiłyśmy to:) szczerze mówiąc zadowolona jakiś mega nie jestem, moze jeszcze zrobię coś lepszego, ale tymczasem tak:)
Ale wy sie macie z tymi kotami!!!

- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 278

dziękuję za szczotki zobaczę może nade gdzieś taka jak ma Rita właśnie. bo ta gumowa moja lubi być czesanym a innymi nie

Zaz ja na szczęście w tym tygodniu nie mam problemów ze snem... ale i tak minimum dwa razy budzę się na siusiu...
Rita jaka wielką kocica. mój to połowy z tego jest. jakoś je je i nie może przytyć, myślałam że po kastracji zrobi się z niego kocur bo podobno tyka koty po tym zabiegu a tu taka pipeczka chuda z niego

Zazanna pewnie kociczka ma temperament po pani nie zwalaj na umaszczenie:P może dzisiaj wyślą a jak nie to napisz maila tak będzie nade najlepiej. a zauważyłam że nie którzy nie wysyłają maila o wysyłce towaru czego bardzo tego nie lubię

- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 313

nadrobiłam Was i żałuje ze nie ma przycisku "lubie to" - ułatwiloby nam robote

- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- me.ch
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 245

U nas dziś tez lepszy nastrój, wczoraj Kornel chyba wiedział że się zmartwilam i cały dzień ładnie brykal na pocieszenie

Gloria, trzymajcie się tam, my będziemy trzymać kciuki!

Kasandra, słodko to wygląda, bardzo mi się podoba i to jeszcze z rameczka i doniczka tak ładnie gra

Asiek, przez Twoje "badanie" odnośnie kocich szczotek, chyba będe musiała kupić sobie tangle teasera:) dla siebie heheh bo moja szczotka ukochana już na wykończeniu...
Rita, myślę że na wózku to lepiej nich nie siedzi kocik rzeczywiście ale poza tym chyba się nie uchowa Stasia przed klaczkami

Pesq ja też czekam na fotki

Kas zrobiłaś mi smak na serek topiony:) choć za mną cola chodzi od paru dni a P mówi że nie mogę i nie chce mi kupić....
Kasia, dobrze że malutki się poruszał, ja też się martwię jak jak przegapie, bo z jednej strony sobie tłumacze że przegapiłam ale z drugiej chce żeby się ruszył tu i teraz:)
Ja dzis chyba zasiade do maszyny

- Sylwia-89
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 100
Ja wczoraj ogarnęłam ubranka małej i stwierdzam, że duuużo jeszcze brakuje. No i poprosiłam męża o poszukanie termometru dla niej, więc spisał się i znalazł

Kasandra bardzo ładne literki

Gloria, trzymaj się, na pewno wszystko będzie dobrze

Pesq, współczuję wczorajszych przeżyć. Ja to chyba zrobiłabym się niegrzeczna w stosunku do takich kobiet. Bezczelne babsztyle

Kasia, nie dziwię Ci się, że się zdenerwowałaś na koleżanki. Brzuś jest do pieszczot dla rodziców a nie dla wszystkich, którzy chcą go podotykać

Rita, jaki ładny kotecek

- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A tego kwiatka właśnie niedawno przesadzałam do tej doniczki - kupiłam go w biedrze, bo taki był biedny i mały za całe 3,99;)))
Meszku, uszyj coś ładnegoo! Ta sowa ostatnio boska - bo chyba nie napisałam, pewnie z tel. nadrabiałam jakieś zaległości w weekend i zapomniałam w końcu napisać

Dobra, trzeba zaplanować organizację komód...nie wiem, od czego zacząć...
- Rita87
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Moja kocurka to waży ponad 7 kilo... I jest naprawdę ogromna

- Rita87
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Ja zrobiłam przegląd ciuszków Stasia i jeszcze raz je układałam i segregowałam i sprawdzałam właśnie pod kątem zestawów. Dziś jak przesegreguję te rzeczy, które dostałam w weekend to napiszę Meszku ile czego mam (bo chyba pytałaś

A to takie perełki ze Stasiowej garderoby małego przystojniaczka:
Załącznik nie został znaleziony
- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

aaaaaaaaaaaaaaaaa, a te wiszące w szafie!!! <3 Kurde, szok!

- me.ch
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 245

I tak właśnie, poproszę o jakąś listę do porównania bo mam problem ustalić czy już wystarczająco czy jeszcze nie, zwłaszcza ze Kornel wyjdzie mniejszy niż w oryginalnym planie było więc muszę zejść rozmiar w dół z tym co planowalam.
Kasandra, zacznij od początku

Dziś chyba będę szyć wyściółke do koszyka - walizki, taki ala piknikowy l, bo wymyśliłam że uszyje też taki szary w groszki środek jak w tym koszu do przewijania żeby pasowało wszystko i będzie taka walizka na zabawki:)
Ale najpierw śniadanie - Zaz już dwa dni chodzi i o naleśniku mówi, to się u nas gofro-chcica włączyla....Z almette, żeby nie było że deser na śniadanie jemy:)
- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 313
Ja dzis w powerze mimo kłucia pod zebrem :/ ogarnelam kuchnie lacznie z tym czego nienawidze czyli skladowiskiem przypraw, herbat i kaw i wstawilam pranie Agatowych poscieli zmiany drugiej + rzeczy kolorowych ktore sie nazbieraly ostatnio. Jeszcze musze troche rzeczy porobic bo dawno nie mialam takiego powera.
Wrzuce kilka zdjec ale nie sa powalajace

Kas- tak smiesznie z tymi naszymi dwoma Agatkami, Ty piszesz ze Agaciowe coś tam a ja mysle o swojej

Kilka fotek ale bez szalu laski bo posciel na razie byle jak zarzucona na lozeczko bo jescze nie wiemy nawet gdzie bedzie stala, materacja jeszcze nie mam i wszystko naprawde 'robocze', jest tez zdjecie lozka zascielonego kocem ale tez zbytnio sie nie staralam, no i pieluchy na razie mam tylko 3 flanelki takie + biala tetra bo reszta u siostry i przewijak