- Otrzymane podziękowania: 95
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
I dziękuję za szczegółowy jadłospis kurcze ja to za dużo tego chleba jem, no ale ja uwielbiam chleb jak byłam na diecie białkowej to całkowicie odstawiłam i dałam jakoś radę, początkowo to nawet takiego czarnego nie jadłam. Ale szybko mi ta dieta wyszła bokiem, bo brzuch mnie bolał i ciągle mi się jakby takim starym mięsem odbijało a na kurczaka to już patrzeć nie mogłam na śniadanie z reguły jadłam jajecznicę, a na kolację obowiązkowo twaróg (ok 200g więc naprawdę sporo). Teraz chyba muszę zrezygnować z chleba na kolację...
Meszku, musiałaś z tymi goframi? Mam nadzieję, że zaspokoją mnie te naleśniki, bo gofrownicy nie mam i na gofry nie ma szans:P
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
jurada napisał:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Juradka, dziękuję za miłe słowa Kochana:* Dokładnie - zgadzam się, że teraz to już dla nich takie realne! heh, chyba jakąs fazę mamy wszystkie przypływu miłości:)))
Kasiu, ślicznie!!! nie widać, że spać nie mogłaś I koszula jest moim zdaniem przeurocza;) wiadomo, że to nie sexy koronki, itp., ale ciążowo piękna!
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oto Agatkowe rzeczy w nie Agatkowej komódce:) ale chyba taka sama jej dokupimy, bo widzę, ze to spokojnie wystarczy:) uwaga - to wszystkie jej rzeczy, jakie mam - poza spakowana torbą i walizka do szpitala.
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Boże bardzo im współczuję... To niewyobrażalna tragedia :'(
A Zaz u lekarza jest?
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Jurada, ale slodko.. <3 a jeszcze tak niedawno pamietam jak pisalas ze tak nie bardzo itp, widzisz, najwyzrazniej Ci mezczyzni musza dojrzec do tego momentu, ale za to jak juz dojrzeja to jak jest milo
Pesq, ja jestem zupelnie pelna podziwu dla Twojego dzisiejszego powera. i zazdroszcze porzadeczku mam nadzieje ze sie szybko nie pobrudzi
Ja bym tez cos wysprzatala, ale sie nie chce, a poza tym, mam troche szlaban wiec wiecie.... jestem zdana na to ze moj P posprzata
Kasia, fajna ta koszula i rzeczywiscie w ogole nie widac ze nie wyspana
Ja jestem w koncowej fazie projektu "koszyk", jak skoncze to sie pochwale co mi z tego wyszlo
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Meszku, dzięki;) też mi się podoba:P a co do przekładania w takie samo miejsce - masz rację - zamienimy miejscami komody i już
Czekam na finisz akcji KOSZYK:P
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Meszku, musiałaś z tymi goframi?
Rita, no musialam wlasnie, nie moglam sie powstrzymac - takze smacznych nalesnikow zycze!!
Jurada, ja wlasnie w weekend o tym czytalam, nie potrafie sobie w ogole wyobrazic:(((
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Idę Was nadrobić heh
Rita dziś mam dzień placków z cukinii mniam Już z tydzień mi się chciało i właśnie jem !
Spodenki w kratę ahhh <3
Liczę na www.ilewazy.pl –ale tak orientacyjnie Tam jest fajnie pokazane, bo widać „wielkość porcji” więc można sobie na oko policzyć jak się nie ma wagi kuchennej –no i ja tego nie traktuję teraz jak diety więc sobie zaokrąglam –u mnie chodzi o to by się mieścić w miarę w limicie i nie „popłynąć” co mi się zdarza jak się dorywam do słodyczy.. No nie mam umiaru. Nie mam i chyba już nigdy nie będę mieć w tej kwestii
Kas jak to pięknie wygląda wszystko razem… w sensie zeberki <3 A dziś widziałam w Smyku PIĘKNE zeberki maskotki i od razu pomyślałam o Tobie Ale Agacia jeszcze za mała na takie –ta zebra byłaby 2x większa od niej
Asiek jak nie wyślą maila to ..się wkurzę. Bo wtedy nie wiem kiedy mam siedzieć w domu i czekać…
A ty razem zamówiłam do domu i to nieszczęsny pocztex będzie, a nie wiem czy oni dzwonią.. :/
Meszku w ostateczności możesz zadzwonić po taksówkę i powiedzieć, że chcesz aby Ci kupili colę i wtedy płacisz jak za taksówkę no i oczywiście za colę heh.. I wtedy Twój P. nie będzie o niczym wiedział ….
Rita moja kota też ponad 7 kg :D:D I też na suchym dla grubasków po sterylizacji T. potrafi jej kupić jedzonko o wdzięcznej nazwie :
Załącznik nie został znaleziony
Meszku jakie goferrrkiii <3
Ja mam truskawki na deserek
Pesqu LUCJAN <3 Jaki dziubaseeekkk <3
No taaakk…. Zwalcie na największego żarłoka na forum
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pesqu o matko podziwiam… ja lubię zjeść „raz a porządnie” –tak naprawdę mogłabym jeść 2 razy dziennie, ale jak nie czuję, że się „najadłam” to jakaś niewydarzona chodzę… Jesteś moim Mistrzem :*
Basiek jak tylko dostanę info to napiszę
Juradka jak romantycznie <3 Ahhh też bym się chciała doczekać takiej chwili…
Kasia jak ładnie Ale Wy wszystkie zgrabne !!!
Kas jaki porządeczek fiu fiu
Ja nie czytałam co się stało, ale nie przeczytam, bo to musi być coś strasznego, a ja teraz jak coś słyszę lub czytam to potem dwa dni chodze i płaczę tak strasznie mi żal wszytskich..
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
kasandra9 napisał: Pokazuj lepiej zakupy Zaz!
Bartuś chciał najpierw zjeść
Ale zaraz porobimy sesję ubrankową
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Zjadłam cały koszyk malinek mniamm i kupiłam fasolkę zaraz biorę się za obiad. I mam jeszcze gołąbki od mamy
Poduszka do karmienia zamówiona o taka www.empik.com/motherhood-poduszka-do-kar...1103216404,dziecko-p chyba wzór taki jak Twój rożek Zazanka o ile dobrze pamiętam
Kasandra z taką apteką mała będzie przygotowana na każdą sytuację
Zazanka też jestem ciekawa co upolowałaś dla Bartusia a pomyślcie sobie jak teraz szalejemy z tymi ubrankami a co dopiero jak zaczniemy w nie stroić nasze dzieciątka, chyba klisza się urwie w aparacie, albo bateria rozładuje w telefonie
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
cudowna nazwa kociej karmy ale się uśmiałam hehe
i oczywiście czekamy i na zdjęcia ze Smyka i tak jak mówisz na info w sprawie łóżeczka
wczoraj jak rozmawiałam z moja mamą to pytała się czy coś potrzebujemy czy to do domu czy dla Kubusia. a ja nie chciałam za bardzo żeby nam coś kupowała i żeby w końcu pieniążki miała dla siebie. bo wychowując mnie i moją trójkę rodzeństwa wiele musiała sobie odmawiać żebyśmy mieli co jeść, w czym chodzić, z czego się uczyć i w ogóle... ale mama się uparła i powiedziała, że mam się zastanowić bo ona chce nam coś i tak kupić, a że będzie po wypłacie jak przyjedzie teraz do nas to mam korzystać to w końcu ustaliłyśmy, że kupi nam ten materacyk do łóżeczka i wanienkę jak za tydzień przed moim lekarzem pojedziemy do Ikei
a co zakupów ciuszkowych muszę w końcu też ogarnąć co i ile czego mam. wiem, że bodziaków mam sporo i chyba jeszcze jakieś pajace dokupię póki jest promocja w Smyku
aaa i wczoraj przeglądałam gazetkę rossmanna i jest w promocji płyn do płukania Lovela i dałam misje szwagierce i ma mi kupić. płyn i od razu mleczko do prania też więc jak tylko to do mnie dotrze to zabieram się za pranie
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
Zaz, Perfect Fit Diva dla wybrednych piękności mnie rozwaliło na łopatki
To moja dostaje z Royala Canina - Obesity Management - eh jak brutalnie to brzmi w porównaniu z Divą
Czekamy na fotki
Kas, komódka pięknie zagospodarowana a co do podłogi to też zwróciła moją uwagę bardzo w moim stylu
Juradka, ale z Twojego męża romantiko Ja też właśnie myślę, że im większy brzuś i bliżej termin tym jakoś bardziej do nich to wszystko dociera. A o Chajzerze czytałam i naprawdę wspólczuję takiej tragedii. Miejmy nadzieję, że media uszanują ich prywatność w takiej chwili
Kasia, wow też bym tak chciała wyglądać po ciężkiej nocy Pięknie A to jest właśnie ta koszula Italian Fashion?
A co do szczucia jedzeniem na forum, to my dziś mieliśmy pyszny obiadek - takie coś à la leczo, ale z piersią z kurczaka zamiast kiełbaski. A w oczekiwaniu na naleśniki zajadamy suszoną żurawinę i orzechy laskowe