BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 5 miesiąc temu #994211 przez jurada
Zaz 32 - 35 tyg =8 miesiąc.

U mnie w czwartek sie zacznie 8 mc.

Ubranka booooskie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #994214 przez asiekasiek
cześć dziewczynki wreszcie mam odpoczynek )

Ja dzisiaj zalatana troszkę byłam:) a teraz mam chwilę wytchnienia! Chyba za bardzo szarżowałam dzisiaj bo boli mnie znowu prawy bok (przez ten jajnik) :S
Kasandra napis świetny:D zeberki pod każdą postacią są u Ciebie jak widzę:D
Pesq chyba baaardzo stęskniłaś się za nami przez ten czas co byłaś u teściów dlatego tak nam słodzisz :kiss: :kiss:
Mech cieszę się że w "badaniu" odnośnie czym czesać koty znalazłaś szczotkę dla siebie ;) :D ale polecam bardzo tą szczotkę. Ja używam jej już rok i nie wyobrażam sobie czesać się czymś innym!!
Dziewczynki co do ruchów od wczoraj to tak moja Mała słabo bryka :dry: wczoraj może przez te niskie ciśnienie, a dzisiaj to już zamartwiałam się, ale jak pojechałam do siostry to wsiamoszyłam czekoladę to dała o sobie znać :) tak to czuje takie rozciągania bardziej teraz :dry: może to przez brak miejsca czy jak...??
Rita całkiem możliwe, że mamusia wolała jakiegoś dzikiego żbiczka niż dachowca:D To widzę że Twoja kociczka też taka łowna jak mój kocurek :D ale jesteście nieźli wyniesliście biednego konika polnego na rzeź :P I bodziak koszula śliczne!! wszystkie ubranka śliczne są!!
Pesq ja też nie jestem twórcza więc spoko loko :) łóżeczko ma śliczny kolor. Moje coś wyszło za ciemne :S no ale każdy coraz ciemniejszą farbą malował noi tak wyszło... Ale i tak Lucek żadzi :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kasia śliczne zdjęcie w mojej piżamie :P
Ja też dzisiaj miałam leczo na obiad :D ugotowałam największy garnek jaki był w domu, żeby bylo na dwa dni. Ale siostra z dzieciakami przyjechała tu rodzice i calego garu już nie ma :huh: ale cieszę się bo chyba smakowało bo dokładki sobie każdy robił :)
Zazanna ubranka prześliczne!!

9 lata 5 miesiąc temu #994215 przez Zazanna
Juradka zaczyna się od skończonego 32 tygodnia czy od zaczętego 32 tygodnia (czyli skończonego 31) ?

Kurka ktoś coś dobrego gotuje za oknem :huh: I jeszcze kuchenne rewolucje oglądam.. i COŚ mi się chce.. tylko nie wiem co.. Jakiś obiadek dobry bym zjadła.. jakiś włoski.. albo hiszpański.. Paellę bym zjadła.. Albo kiełbaski angielskie (te takie co są na śniadania) albo w ogóle takie typowe angielskie śniadanie..
Albo kaczkę w opmarańczach.................. Matko dajcie mi COŚ........................ :lol: B)

9 lata 5 miesiąc temu #994216 przez Zazanna
Asiek połóż się i odpocznij sobie troszkę :)

A w ogóle to napisałam do łóżeczka kiedy mi je wyślą.. Bo na str. ich jest że wysyłają najpóźniej dzień po zaksięgowaniu wpłaty, a zaksięgowane było 17.07 o 10 rano...

9 lata 5 miesiąc temu #994217 przez asiekasiek
po przeglądniecu stron jestem głodna i mam ochotę na placki ziemniaczane, które zrobiła Kassandra. Chyba będę musiała w końcu sprawdzić czy nie ma lotu Balice-Modlin;)

Kobity rozpierdzialacie system, ze takie cuda szyjecie!! Mech fajnie ten koszyczek wyszedł :)
Podziękowania: me.ch

9 lata 5 miesiąc temu #994227 przez kasandra9

asiekasiek napisał: po przeglądniecu stron jestem głodna i mam ochotę na placki ziemniaczane, które zrobiła Kassandra. Chyba będę musiała w końcu sprawdzić czy nie ma lotu Balice-Modlin;)

Kobity rozpierdzialacie system, ze takie cuda szyjecie!! Mech fajnie ten koszyczek wyszedł :)

Haha, Asia, no zaproszenie aktualne jakby nie patrzył!;) Ja tu codziennie z okna samoloty widzę, bo najczęściej startują w moją stronę;)))
A placki wyszły...pyszneeeeeeee. Wszystkie zjedliśmy, mąż jadł, aż się uszy trzęsły ;) Miło popatrzeć było ;) To teraz robimy zmianę - u mnie będzie leczo w nast. tyg. (o ile wytrzymam:P), a u Ciebie placki:P Jutro nie mam pomysłu, co zrobię, ale jako, że w piątek emigruję do Ciechanowa, to w czwartek muszę zrobić zupę (chyba ogórkową) i może schabowych usmażę, żeby chłopaki (czyli mój mąż z kolegą) mieli siłę tu malować, przesuwać wszystko, itd.;)
Ja walczę dalej dzielnie z porządkami (było podejście, żeby z mężykiem poleżeć i się zdrzemnąć, ale mała przecież koncertowała, Piotrek głaskał brzuszek, a ona nic się nie bała i nie chciała przestać...więc niewiele się należałam, bo już siku i pić) i dalej walczę. Rzeczy do pracy przeniesione i przesegregowane, teraz jestem w trakcie wyrzucania rzeczy ze studiow, bo po cooooooo to trzymać. Z niemieckiego trzymałam kilka lat i tylko miejsce zabierało. Także z angielskiego niee trzymam tych kserówek wszystkich, etc. no i 2 wory pełne mam w ten spsób. Aż dziwię się, że to tylko 1/3 komody zajmowało....

Zaz, zakupy super! Też miałam ochotę na ten kombinezon, ale stwierdziłam, że jednak zbyt męski. Tylko ja lubię granatowy, w ogóle niebieski...także moja mała na pewno będzie często w jeansach... i z niebieską opaską ofkors:P

9 lata 5 miesiąc temu #994228 przez jurada
Zaz ja liczę od skończonego.

9 lata 5 miesiąc temu #994230 przez anisia27
Sorki dziewczyny ze nie pisze, ale przechodze zalamanie nerwowe i rycze cale dnie... otoz w moim domu oprocz mojego meza nie ma takiego slowa jak zagrozona ciaza i oszczedzanie sie... skracajaca sie szyjka i branie luteiny wszystkich wali :/ mieszkam w domu i usiasc tutaj na dupie to wyczyn... maz zapierdziela, moja "cudowna" mama pracuje i sorry pomoz nie moze wszyscy wracaja umordowani a ja sily stac nie mam z bolem brzucha gotuj sprzataj i tylko nawalaja na mnie ze leze jak len smierdzacy (wow udalo mi sie wczoraj polozyc na pol godziny) dowiedzialam sie od nich ze jakby mi lekarz kazal lezec to bym w szpitalu lezala a nie w domu... aaa i sobie z dzieckiem nie poradze skoro nic nie robie.. robie i tak wszystko ponad moje sily...

Przepraszam ze was tym zatruwam...

9 lata 5 miesiąc temu #994231 przez asiekasiek
Kassandra spoczko spróbuje zrobić placki ziemniaczane w next week a Ty leczo :)
Ja na kolacje zrobiłam sobie takie kromki z chleba umaczane w jajku i na to ser żółty i warzywka pycha :) ale mega kaloryczne :whistle: :whistle:

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #994239 przez asiekasiek
Anisia masakra!!! Heh u mnie też jak poleżę za długo to mama źle patrzy na to :S nie rozumiem takich głupich tekstów!! A mąż też jest takiego zdania??

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #994241 przez Zazanna
Kas ja też lubię granat :cheer: Może i dobrze, że mi się chłopak trafił, bo za różem nie przepadam :P
No i w końcu pojawił się u mnie kolor inny niż odcienie niebieskiego heh ;) W sensie zielony na bodziakach -aż jestem zdziwiona, że się udało coś innego wybrać ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Asiek pyyyyyychaaa :cheer:

9 lata 5 miesiąc temu #994242 przez Kasia888
Zazanka ubranka śliczne :cheer: granat ciekawy choć ja mimo wszystko nadal jestem zakochana w niebieskim :P no ale wiadomo nie mogą być wszystkie niebieskie ;)
Kasandra narobiłaś mi smaka na placki ziemniaczane, tak jak był taki czas, że Zazanka prawie codziennie jadła fasolkę szparagową to teraz na mnie przeszło :laugh: więc obawiam się, żeby z plackami nie było to samo, choć tutaj będzie więcej roboty ;)
Asiek

Anisia

9 lata 5 miesiąc temu #994243 przez asiekasiek
Ale wiecie dziewczyny jeszcze jakby nie mieli na dole miejsca :S to ok, a oni na dole mogą sobie spokojnie zrobić pokój dodatkowy... ehhh :dry: :(

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #994245 przez kasandra9
Ech, szkoda gadać dziewczyny. U nas twz Wam pisalam, ze bez szalu te kontakty, ale najważniejsze, ze nie mieszkamy z nikim. Ciasno ale wlasno!
Wlasnie porządkuje nasze rupiecie, a chwilowo tzw. Pamiątki. I to najpiękniejsze moim zdaniem. Juz niedługo dołączy Agaci <3 zawsze mnie to rozczula:)

9 lata 5 miesiąc temu #994246 przez Zazanna
Kas jakie to słodkie... kurcze.. ciekawe czy Mama ma gdzieś jeszcze moją opaskę.. kiedyś miała.. i jednego pierwszego mojego bucika -drugi zaginął.. a na tym jednym była dziura wygryziona na dużym palcu, bo namiętnie go gryzłam :laugh:

Ojj fasolkę też bym pojadła teraz.. a póki co jemy arbuza ;) Ja, T. i piesałkę B)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia