BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 5 miesiąc temu #995990 przez jurada
Kasandra ja kupiłam rajstopki 56-62 rozmiar i będę je zakładać... No przeciez po to sa... I sukieneczki w tych rozmiarach tez.

W Carrefour sa po 5 zl rajstopki... Ja wzięłam jedne takie cieplejsze a 2 pary cieńszych.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #995991 przez kropka 889
Ja kupiłam rajstopki 56/62 w smyku
Sylwia rozwaliłas system hehe
Zaz no duży chłopak ;) ale ważne ze wszystko ok

9 lata 5 miesiąc temu #995993 przez asiekasiek
Jejku ja poszłam spać bo chyba przez pogodę jestem zmęczona :dry: kota sobie wziełam i spaliśmy razem :D teraz siadła przy mnie patrzy sie i gada chyba coś do mnie... chyba chce jesć ehh a ja nie mam co mu dać bo zapomniałam mu karmy kupić :S :S dam mu Lolki karmę :whistle: :whistle: może nie pogniewa się :whistle:

Pesq jakie króciutkie włoski!!! A jakie gęste!! Ja miałam iść do tego fryzjera tydzień temu ale musiałam przesunąć wizytę na sierpień :S
Jurada gdzie takie buciki kupiłaś?? Też takie chce :P
Kasia rozbrajasz mnie że aż tak denerwujesz się :) ciesz się że zaraz będziesz tulić Jasia a nie denerwuj się :)
Kasandra nie wkłada się skarpeteczek przy najmniej moja siostra nie ubierała
Jurada znowu coś upolowała :P osz Ty:P nie no ja w poniedzialek jadę do Krk chociaż znowu mają być upały bardzo!!! sukieneczka fioletowa sliczna!
Pesq to jedziemy razem na szmaty. Ty do siebie ja do Krk i będziemy mentalnie ze sobą ;)
Zazanna to Tyle co moja we wtorek nawet o 20 g więcej :D
Syliwa to jednak dobrze że zostałaś przy Sylwii;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 5 miesiąc temu #995994 przez jurada

:blush:

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #995995 przez Zazanna
Łooo a macie jeszcze jakieś rady odnośnie ciast i pieczenia ? Bo ja piec nie bardzo umiem, moja Mama nigdy nic nie upiekła i szczerze to umiem zrobić 4 ciasta –z tych prostych przepisów –więc jak macie jakieś jeszcze sztuczki, to się podzielcie :D

Agatka ja się zastanawiam nad anty po połogu, mamy problem, bo prezerwatyw nie lubimy, a ja nie chcę już żadnej ingerencji hormonalnej, bo od zawsze te głupie hormony i jak już będę miała upragnionego bobaska to zamierzam je całkiem odstawić.. no i teraz nie mam pomysłu jak się zabezpieczać później..

Kasia przeczytałam „klamkę” hahaha :D Śliczna lampka :)

Sylwia smaka narooobiiiłaaaaśśś :D

Kropka podaj nr koloru, który zamówiłaś :D Bo chyba ten co ja albo ten ciut jaśniejszy :D

Asnisia spodenki na szelki <3

Kas właśnie też o tym czytałam, że duszno się robi w łóżeczku, więc ja zakładam ochraniacz na tylną ściankę –tą od ściany tylko żeby było dla ozdoby, ale żeby nie przeszkadzał –przynajmniej tak sobie umyśliłam –zobaczymy czy mi się spodoba jak już tak pozakładam :)
No i dobrze, że mogę z rożka wyciągnąć to usztywnienie, bo by był do wyrzucenia, bo już się nastraszyłam :)

Aaaa i zapomniałam, Bartuś się ułożył już główką :) Więc jak nie będzie ważył 5 kilo to rodzimy naturalnie :)
I jak jechałam do lekarza, to w pierwszym autobusie siedziałam, w metrze też, a w drugim stałam i nikt nie wstał, a było gorąco :/ Na szczęście 4 przystanki tylko, ale chciało mi się płakać, bo szarpało :/ W nim głównie młodzi niestety byli… panowie 25-30 lat z super fryzurkami i wpatrzeni w okno w nostalgii godnej Romea.. o.O
I już miałam psioczyć na czym świat stoi na dzisiejszy dzień, ale jak wracałam to na tej samej trasie dwie osoby się rzuciły do sadzania mnie :) (Jeden pan około 40 i pani około 30) –więc mi wiara w ludzi wróciła i dobry humor też :)
I lekarz na wejście jak spytał, który tydzień to mówi „coś duży ten brzuch na ten tydzień”, a jak go zważył to mówi „i wszystko jasne…” ;) Miły był w sumie i odpowiadał na pytania wszystkie :)

Kasandra WOW, jak Wy wytrzymaliście ??? :D Super :D

Pesq SUPER fryzurka !!! :)

Juradka jakie łaaaadneeee skarpetusie <3
I bluzeczka w grochy cuuudnaaaa <3

Ja to bym chciała dostawać po kimś ciuszki… heh ;)
I muszę się w końcu zwlec i pojechać na ciuchy, może w poniedziałek? :) Może jak połażę, to coś fajnego wynajdę <3

Kas aż DWA razy ?? O matko jak ja urodzę hahahah :D

Asiek to my rodzimy Kluseczki :D Tylko, ze Twoja starsza, a mój młodziak tak wymiata heh ;)

9 lata 5 miesiąc temu #995996 przez Zazanna
Aaaaa popycham, bo kliknęłam dodaj a nie poukrywaałaaaammm

9 lata 5 miesiąc temu #995997 przez jurada
Asiek w Rossmanie sa po 7,99
Podziękowania: asiekasiek

9 lata 5 miesiąc temu #996000 przez asiekasiek

jurada napisał:
:blush:

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #996001 przez kasandra9
No prawie dwa, Zaz:P tzn. zobaczymy, na ile moja jutro mięśnie zepnie i kości wyciągnie do mierzenia;) Rety, już się nie mogę doczekać, kiedy ją zobaczę, taka jest ładna na tym USG <3

edit: wzięłam paracetamol i póki co nie pomógł, rety, tyle miałam zrobić, a 4 liter mi się ruszyć nie chce:/ westaję, zajmę się wycieraniem kurzu, to chociaż czas mi szybciej minie, gdzieś za godzinkę - 1,5 będę budzić Piotrka.

9 lata 5 miesiąc temu #996002 przez kropka 889
Zaz 935 G

9 lata 5 miesiąc temu #996003 przez asiekasiek
A co do ubranek ja też wszystkie używane mam, no mam po chłopkach siostry, i od dwóch koleżanek mam. A body 3 mam nowe te co Jurada ma, i w pepco co kupiłam z 3 sztuki, i wsio. a jeszcze muszę dokupic pajaców, ale to już na ciuchach bo dam za sztukę 6-7zł za wycenione rzeczy, n=bo w pepco drogie 18zł :P

9 lata 5 miesiąc temu #996008 przez anisia27
Czy ktoras z Was bola krzyze?? Kurde martwir sie a za tydzien mam wizyte:(

9 lata 5 miesiąc temu #996013 przez asiekasiek
Ja pitole ale już chciałabym żeby córcia moja już była ze mną!!! tak wycałowałabym poprzytulała!!!!! a tu jeszcze tyle czekania :blink:

9 lata 5 miesiąc temu #996014 przez asiekasiek
gdziewyście się podziały :angry: :angry: :P :P

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #996015 przez asiekasiek

anisia27 napisał: Czy ktoras z Was bola krzyze?? Kurde martwir sie a za tydzien mam wizyte:(

mnie czasem bolą ale jak narobię się :unsure:

a w poniedziałek wypłata !!!! Yupii!! i bedę zamawiać resztę pierdół :evil: :evil: :evil: :evil:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia