BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 5 miesiąc temu #996089 przez kropka 889
czesc Mamuśki :)
ale nam rosną maluszki, Kass u Twojej pięknej tez będzie wszystko dobrze, zobaczysz :)
A ja wczoraj dostałam jakiś skurczy i już miałam jechac na ip ale na szczęście przeszło
potem od 4 nie spałam bo mnie zgaga męczyła
Aaaaa i przyszło nam łóżeczko, ale jeszcze stoi w kartonie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #996093 przez kasandra9
Pesq, właśnie jemy "pucharek" z Twojego przepisu, bo baaardzo nam smakuje i codziennie jemy :P w ten sposób w dwa dni dwie Activie naturalne zjadłam:D no i ile orzechów!;) trzeba dziś jakieś nowe owoce kupić i urozmaicić;) USG mamy na 12:) wczoraj wieczorem jak nie mogłam zasnąć sobie myślałam o fotkach i już mężowi napisałam, że dziś nas obfoci jak wrócimy;) bo mam nadzieję, że będzie wsio OK i będę mieć nastrój nadal na pozowanie;))))

9 lata 5 miesiąc temu #996098 przez anisia27
Zazanka super porzadek!:) jestem pod wrazeniem.

Meszku, usmialam sie z tej kielbaski hehe:D

Tez mialam taki dzien skurczy ze myslalam ze fikne :)

Bylam u dwoch roznych okulistow bo mam -5,5 ... i moge rodzic sn :))

9 lata 5 miesiąc temu #996100 przez Kasia888
Hej :)
Basiek to super nowina, widzisz jeszcze się okaże że się rozpakujesz normalnie w terminie porodu ;)
Kasandra daj znać koniecznie po wizycie, będzie dobrze ;)
Zazanka, ale masz już wszystko poukładane :woohoo:
Mój mąż wczoraj kupił mango i powiem szczerze, że było tak rozpaćkane, że wyglądało jak wymiociny, zjadłam troszeczkę i mu powiedziałam, żeby sam się z nim męczył :laugh: wolę nasze polskie brzoskwinie, morele.
A tak w ogóle to wchodzę w 35 tydzień :woohoo: :woohoo: jeszcze 5 tygodni do porodu! B)

9 lata 5 miesiąc temu #996103 przez Kasia888
I znowu blokada postów... :blink:

9 lata 5 miesiąc temu #996107 przez jurada
Bierzecie suszarkę do włosów do szpitala??

9 lata 5 miesiąc temu #996109 przez pesq
Jakieś komiczno-tragiczne sytuacje mnie spotykają w sklepach. Leroy merlin, kasa dla cieżarnych zamknięta, stoje w kolejce z JEDNĄ TAŚMĄ MONTAŻOWĄ. Przede mną stoi facet z 5 rzeczami, przed nim jescze dwie osoby z całymi koszykami. Nagle facet do kasjerki: czemu tu nie ma kasy dla osób z 5 rzeczami? co za sklep sto lat za murzynami! Po czym odwraca sie do mnie i mówi - wyobraża sobie pani że ja musze stać w tej kolejce z głupimi śrubkami? Co to za kraj ta Polska!!! ....

Rozumiecie?

Mówi to do kobiety w ciąży z jednym produktem, której nie raczył przed siebie przepuścić.

9 lata 5 miesiąc temu #996110 przez kasandra9
Pesq, rozbroilas mnie i odstresowalas:D juz jestesmy na trasie Siekierkowskiej, wiec bliskooooo

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #996112 przez asiekasiek
Dzień dobry mamuśki :D

Ja byłam na targu bo jakieś warzywka i coś na obiadek i zmęczyłam się, że najchętniej poszłabym spać, a musze zrobić obiad na 14 bo mąż muruje szczyty więc jakiś lepszy obiadek trzeba zrobić ;)
Wczoraj na wieczór chyba te skurcze przepowiadające miałam, bo coś dziwnego nowego czułam w brzuchu... a mała tak rozciąga się że aż mnie boli i jak chodziłam po tym targowisku to musiałam przysiadać. A kupiłam sobie jagody i banana i dzisiaj będzie Deser a'laPesq;)
Kasandra co do tych liści z malin to ja piję już od tygodnia do śniadanka;) podobno przyśpieszają poród, czy jakoś właśnie pomagają więc pije, nie powinny dziecku zaszkodzić na tym etapie. i dobrze że mi przypomniałaś o okuliście muszę umówić się w poniedziałek na wizytę :S
Basia super wieści że możesz w końcu wyjść na spacerek :D a ja po wizycie u lekarza też byłam w maku że to ostatni raz :P bo też mam najlepiej nie przytyć ;)
Jurada w sumie przydałaby mi się suszarka bo ma długie włosy, ale jakby zobaczyli moją suszarkę (jest duuuża) to chyba pięlęgniarki padły by ze śmiechu :D ale może od kogoś pożyczę się takiej turystycznej.
Pesq no powiem Ci że ty do kolejek masz pecha jakiegoś... mnie wczoraj pani w piekarni opieprzyła że nie podeszłam wcześniej a było z 10 ludzi, a dzisiaj poszłam bez kolejki już :D ale co za facet...
Kasandra jeszcze pół godziny do wizyty daj znać co i jak!!! AA Trzymam kciuki ofkors :D idę trzeć buraczki na buraczki :D

A co do wczorajszych nick'ów na forum
Pesq dlaczego tak
Zazanna dlaczego tak
Basiek, Kasia, itp no tu wiem raczej dlaczego :P
Kasandra też w sumie z resztą to wiadomo a WY takie nie wiadomo skąd :P

9 lata 5 miesiąc temu #996113 przez asiekasiek
Zazanna - lubisz imię Zuza ;) czy coś od żaby ??

9 lata 5 miesiąc temu #996115 przez pesq
Asiuniu :D kiedyś moja siostra mówiła że jestem nieznośna. I tak byłam nieznośna, nieznośna, a że jednym z tłumaczeń nieznośna jest pesky - tak zaczełam się przedstawiać w wielkim internetowym świecie :). Jakoże coraz częściej ułatwiam sobie życie, a nick pesky jest nieraz zajęty, zmieniłam formę na pesq, tadaaaaaaam :)..

Kas - trzymam mocno kciuki !

9 lata 5 miesiąc temu #996117 przez kasandra9
Bedzie troche opóźnienia dzis, bo jeszcze jedna osoba przede mną;) zjadłam mala czekoladkę tzn na pól z mężem milkę tuc i Agatka die uaktywnila troche, oby jej energia nie zniknela haha;)) chyba stresy mi minely;)

9 lata 5 miesiąc temu #996118 przez Zazanna
Zeżarło mi 10-metrowy post :angry:

9 lata 5 miesiąc temu #996119 przez Zazanna
@#$^$%*%&(^$#%$^@##&^$#%&^ AAAAAAAAA WWWWWWWWWRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR &*(*&^%$#$%$#$@#$!@#@%$#$%^ :angry: :angry: :angry:

Jeszcze raz, ale teraz krócej, bo już nie pamiętam :P

Asiek nick mam od pierwszego mojego pieska -mówiłam na nią Zuzianne (z francuskiego), choć nazywała się Ziuta B)

Pesq ale historia z tym facetem... skąd się tacy biorą ? o.O Czubek stary :evil:

Kas dawaj znaka od razu po !!!

Ranyyyy Dziewczyny nie pamiętam co jeszcze napisałam...............

9 lata 5 miesiąc temu #996120 przez Kasia888
Dobre ciśnienie: 136/75 :laugh:
Będę Was teraz tym męczyć ale od tego Was mam B) :P

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia