BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 3 miesiąc temu #1004881 przez Zazanna

basiek149 napisał: O jej jak tu cicho się zrobiło...:) gdzie jesteście dziewczynki? ;)
szwagierka posiedziała do 18.00 a za minut kilka już będzie mój mężuś :)

mój Kubuś od wczoraj jest spokojniejszy, czuję go ale nie szaleje już tak jak do tej pory :) zmęczył się mój mały szaleniec <3

Wszystkie śpią :)
Bartuś też spokojny dziś :)

Dziewczyny możecie polecić kubek termiczny, który nie przecieka? Tak żebym mogła go przechylić bez stresu i się nie wyleje.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 miesiąc temu #1004883 przez kasandra9
No i jeszcze mamy żółtaczkę:( mnie tak bola plecy, w efekcie i miejsce po cc bo jak siedzę to jednak uciska...do tego brodawki od karmienia i nawet jakas ranę mam na jednym. Tymczasowo zawieszam karmienie piersią, Agatka świetnie radzi sobie z butelka i chociaż ladnie je. Tak mysle. Buuuuuuuu źle nam. Piotrek tez tęskni za Mala:( juz powoli wysiadamy dosłownie. Czemu to wszystko takie trudneee;(

9 lata 3 miesiąc temu #1004889 przez asiekasiek
Kas no już nie długo wyjdziecie. A ściągasz sobie pokarm czy mm dajesz?? No pewnie Ci tą rankę zrobiła dziąsłami ;) no ja się boję tego właśnie... a jak z butelki ładnie je to dobrze :) to Piotrek tęskni z Agatką ?? A za żoną nie ;)??

Basia ja Ci zazdroszczę bo też w sumie zjadłabym pizze :D tylko u nas taką sobie robią, trzeba by gdzieś jechać...

Zaz ja mam archiwum.allegro.pl/oferta/kubek-termicz...lak-i3544761301.html wylewać się nie wylewa chociaż wielokrotnie był rzucany do torby z kawą, a czy trzyma ciepło... hmm chyba tak jak wszystkie te kubki...

Mysia trzymam kciuki :D bo jutro cesarka Cię czeka :D !!! Będzie dobrze!!!

9 lata 3 miesiąc temu #1004892 przez kasandra9
Tez, oboje ledwo chodzimy dosłownie:(
Walczyłam z cyckami itp. Laktatorem...ale juz nie mam siły. Patrzę na Mals i plakac mi sie chce ze tak ma ciągle pod górkę a jest taka Kruszynka:( straszne to Wam powiem:( w ogóle wszystko jest straszne i trudne:( jak Piotreek pomagal mi brać prysznic dzis to widziałam ze też chyba mu lży naplywaly. Masakra a chcemy do domku w trójkę juzzz

9 lata 3 miesiąc temu #1004893 przez pesq
Mysia - powodzenia jutro, miałam właśnie pytać gdzie Ty..

I gdzie Sylwia? Sylwia heloł, wszystko ok?

Kas - trzymam kciuki żebyście niedługo wyszli...

9 lata 3 miesiąc temu #1004894 przez pesq
I nie wiem czy to Cie jakkolwiek pocieszy ale Ty masz już większość tego wszystkiego za sobą, a my przed.. :dry: :dry:
Podziękowania: kasandra9

9 lata 3 miesiąc temu #1004895 przez Zazanna
Dzięki Asiek :) Właśnie zależy mi tylko żeby nie przeciekał, bo mój ma taki beznadziejny przesuwak do picia, że się tamtędy wylewa i na spacerki z Malutem się nie zda :/

Kas już niedługo Kochana.. Najważniejsze, że Agatka już jest z Tobą.. teraz to kwestia dni.. Zaraz będą pierwsze spacery.. szpilki pod kolor wózka B) Już nieługo, bądźcie dzielni ! <3
Podziękowania: kasandra9

9 lata 3 miesiąc temu #1004896 przez asiekasiek
Zaz to tej firmy już mam z 4ry lata i nadal jest dobry. nie wylewa się ani nic

9 lata 3 miesiąc temu #1004897 przez mysia5
Asiek, Pesq dziękuję :kiss:
ale jutro jeszcze nie będę na pewno rodzic, dopiero się wszystkiego dowiem jak to dalej będzie :)
Ciekawe jak tam Ritka nasza :)
Asiek a jak tam się czujesz? Coś więcej się dzieje? :kiss:

9 lata 3 miesiąc temu #1004898 przez asiekasiek
Mysia dół brzucha mnie pobolewa tylko. zobaczymy jutro co lekarz powie... to tam odzywaj się ze szpitala ;)

9 lata 3 miesiąc temu #1004902 przez sabina
Hej przezyłam...jakos ale ciezki to byl dzien dobrze ze niedziela i m byl w domu .....ehhh mam nadzieje ze wiecej epuzodow z migrena miec juz nie bede

Kas kochana nie poddawaj sie z cyckiem!!!na piczatku jest trudno bo dzieciatka musi zmusisc twoje piersi do produkcji odpowiedniej ilosci mleka i tak owszem boli boli jak cholera ale to mija po pewnym czasie ....masz masc na brodawki jakas?polecam purelan jest naprawde swietny i nie trzeba go zmywac przed kazdym karmieniem!!!!
Jestes juz po teraz bd coraz lepiej :) uszy do góry :)
Mysia mamy takie same liczby na suwaczku ;)

9 lata 3 miesiąc temu #1004904 przez pesq
Sabina - ja też mam migreny ale bez aury, chociaż ostatnio miałam coś ala aura bez migreny :dry: :dry: W ogole w ciazy to jakas masakra... leków nie można a paracetamol o kant d... Dobrze że przeżyłaś.

Jutro dzwonie do kliniki popytać o szczegóły mojego porodu, m.in. o godziny odwiedzin, pionizacje po cc, lewatywę itd. A dziś wzięłam ostatni antybiotyk! Przeżyłam :) Teraz byle nic nowego sie nie zrobiło przez najbliższy tydzień i będzie git...

9 lata 3 miesiąc temu #1004908 przez glooria

kasandra9 napisał: Tez, oboje ledwo chodzimy dosłownie:(
Walczyłam z cyckami itp. Laktatorem...ale juz nie mam siły. Patrzę na Mals i plakac mi sie chce ze tak ma ciągle pod górkę a jest taka Kruszynka:( straszne to Wam powiem:( w ogóle wszystko jest straszne i trudne:( jak Piotreek pomagal mi brać prysznic dzis to widziałam ze też chyba mu lży naplywaly. Masakra a chcemy do domku w trójkę juzzz

Ja uwazam ze to laktator rozwala sutki
Tz ten proznaciag
Ale to moje zdanie

Będzie dobrze dacie rade teraz podkarm mm a pokarm ściągaj co 3 godz zeby nie zaburzyc laktacji
A w domku na spokojnie
Teraz wazniejsze aby odrobila wage i seby zoltaczka spadla

9 lata 3 miesiąc temu #1004912 przez asiekasiek
Kas myślę jak Gloria pokarm mała mm żeby rosła zdrowo :) a w domu jak będziesz miała siłę i chęci to na spokojnie spróbujesz przystawic do piersi.
jejku na szczęście nie mam żadnych migren...

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1004916 przez Lidziun
Kasandra nie poddawaj się z karmieniem na początku jest ciężko przechodziłam to 2 razy też miałam poranione brodawki aż mi krew leciała ale się nie poddałam ale zrób jak ci wygodniej, my dzisiaj spoko Amelia urodziny miała tzn ma jutro ale dzisiaj wyprawiane ale się niestety rozchorowała także jutro dzieci w szkole słodyczy nie dostaną niestety, kurcze już by mogło się zacząć, no ale wszystkie już z niecierpliwością czekamy więc wiecie co przechodze i najważniejsze mąż zrobił kołyskę wstawiam zdjęcie ale na żywo o wiele ladniejsza

podziwiam go nie myślałam że wyjdzie taką ładna, tesc musi ją tylko lakierem pomalować no i wypełnienie włożyć które już czeka doczekać się nie moge
Załączniki:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia