- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
Asiek nie martw sie tym rozwarciem juz moze Ci sie zrobic np godzine przed porodem !
Ja wiem ze jutro juz rodzisz
A ja chora od dwoch kostek lodu co sobie wczoraj do soku wrzucilam...wszystko boli
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Pesq napewno bedzie dobrze, jeszcze troche i po ciazy bedzie i przyjda kolejne zmartwienia
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
Pamietaj zeby najpierw sprawdzili krew agatki twojej jak ma minus to nie musisz brac tego zastrzyku
No moze to po goleniu
Dobrze ze sprawdzilas
Juranda idz do rodzinnego i powiedz ze gin na urlopie
Pamietaj ciężarnej sie nie odmawia
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gloria a jaka szansa jest ze będzie miała moja grupę?
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Zapis ktg śliczny -Malutek się popisał -dosłownie Jednak chłop to chłop, dać mu kanapkę z kiełbaską i natychmiast chodzi jak w zegarku
Skurcze niestety minimalne.. ehh. A tylko mnie odpięli i wstałam to oczywiście mnie złapał -złośliwość
No ale najważniejsze, że Malutek ma się świetnie Na następny zapis mamy się zgłosić w czwartek.
Jurada co do przychodni to jest kawałek za szpitalem (Solec 99), nie podchodź wcale do rejestracji, bo nie trzeba -ja się ustawiłam w kolejce (z 50 kaszlacych osób) i pielęgniarka mi kazała podejść bez kolejki, to myślałam, że mnie zabiją tam..
Idź od razu na 3 piętro, pokój 33 -jeśli nikogo w nim nie będzie to zjedź na 1 piętro i pokój nr 7 (z resztą jak coś to wieszają karteczkę na drzwiach żeby właśnie do siódemki iść). No i ja zjechałam do 7, spytałam kto ostatni i usiadłam i jak ktoś wyszedł, to mnie pan przepuścił żebym weszła od razu i wyobraźcie sobie, że dwie panie ok. 50-tki, które były za nim zrobiły mu ..awanturę, że mnie przepuścił Mimo, że weszłam na 20 sekund, bo się okazało, że dziś nie ma lekarza i kazali mi pójść do szpitala na ip Mówiąc, że w szpitalu wiedzą, że będą odsyłać do niech -oczywiście nie wiedzieli heh
Na IP miałam farta, bo nikogo nie było, więc od razu mnie podłączyli Więc Juradka w ogóle nie patrz na kłótnice tylko leć bez kolejki, bo w tej przychodni obowiązuje pierwszeństwo ciężarnych, a te baby z kolejek są po prostu wredne.. -.-'
Kasia i co Ci powiedzieli na tą wysypkę?
Sabinka łooooo jakii sen
Kas ucałuj żółteczka od ciotek !!! :*:*:*
Ajjj Pesq też miałam nadzieję, że może już dziś mnie zostawią...
Asiek no cały dzień.. ale czekamy twardo Daj znać koniecznie po co i jak !!! Trzymam kciuki żeby się coś już działo
Jurada idź do lekarza i ma Ci wystawić i koniec. To Twoje prawo. Dlaczego masz tracić urlop ? Kurcze ja dostałam do 02.10 -czyli do tydzień po terminie na wszelki wypadek.. W szpitalu też Ci powinni wystawić, więc zapytaj o to jak będziesz
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jurada no to nie ciekawie w takim razie ... kurcze ja poszłabym jeszcze raz do lekarza jak coś...
Zaz dobrze że wszystko dobrze a to grzeczniutki jest no to super:D
Dam znać na pewno jak tam po wizycie aha i znowu na wagę dzisiaj
sprawdziłam wagę w sobotę ważyłam się było 81kg a dzisiaj patrzę jest 79 kg moze nie będzie takiej opieprzki
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
jurada napisał: Zaz ja mam wlasnie iść w czwartek:) bo to dzień terminu wiec może sie złapiemy
Oooo ale fajnie Ja pewnie znów pójdę rano żeby mieć to z głowy, więc wypatruj mnie
Asiek wejdź w domu i podaj im taką jaką uważasz za stosowne Kurna jak tak dalej pójdzie, to i ja będę musiała w poniedziałek podać jak Malut nie wyjdzie do tej pory ... A ja nie chcę już podawać
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
mnie dziś moje dziecko zestresowało bo on był do tej pory bardzo, a nawet bardzo ruchliwy i naprawdę nawet w ciągu dnia nie musiałam się zastanawiać czy wszystko jest ok. a dzisiaj w nocy kilka razy wstawałam do toalety i nic, obudziłam się rano i nic. w końcu zaczęłam się denerwować, poszłam coś zjeść, wróciłam do łóżka i nadal nic. i w końcu powiedziałam mężowi, że już się martwię. więc zadecydowaliśmy, że dajemy mu jeszcze chwilę a jak nie to jedziemy na ip. ale po jakimś czasie w końcu leniwie zaczął się ruszać Łobuziak! więc już wiem dziewczynki co czułyście jak wasze dzieciaczki nie chciały dać znać...yh...
Asia to czekamy na relację z wizyty
a my jutro musimy gdzieś na ktg podskoczyć bo na wypisie ze szpitala miałam zalecenie żeby 2 razy w ciągu tygodnia pójść. wczoraj łapały mnie skurcze co 20min na wieczór, dzisiaj w ciągu dnia też mnie coś tam łapie ale myślę, że to jeszcze nie nasz czas na poród
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basia najgorsze są te ruchy, ja jak sobie przypomnę tamten tydzień to nie za miło wspominam
Lidziun to dobrze, ale wiem każda już chce urodzić, i w sumie każda wyszukuje symptomów a co pleców to mnie też bolą pewnie przez obciążenie z przodu