- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kas - ja nie mam ani jednych rajstopek dla Agatki w ogóle w pn trzymajcie z Małą kciuki za imieniczkę!
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
Pesq cudne te rzeczy naprawde!!!
Kas śliczna ta Twoja ksiezniczka :*
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Pesq, boski komplecik! Bardzo mnie się podoba i im Dłużej patrzę na te la milou to zaczynam obliczac czy może by m nie na coś nie było stać bo jest takie śliczne wsjo! Co do poduszek to kura moim zdaniem napewno super tak jak Ci pisałam przyda się do trenowania podnoszenia głowy w ramach "luźnej" opcji popołudniowe, dla odmiany od spartanskiego leżenia na plasko haha
A świnia jest śliczna i może się przydać do inny ch rzeczy czy nawet do spania / zabawy więc kto Ci broni
Trzymamy kciuki za dzisiejsze porody (kto wie?)
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Też trzymam za dzisiejsze porody. I mam nadzieje że Basia wrzuci jakąś fote
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A co do ubranek - nie wiem, jak doświadczone mamusie, ale ja...jestem zszokowana. Byłam pewna, że będę zakochana w pajacach, że to wygodne, praktyczne, ale.......powiem Wam, że nie lubię! Fakt, że wkurza mnie, że większość jest za duża i po spaniu okazuje się, że dwie nogi są w jednej nogawce, ale w ogóle....lubię to, czego myślałam, że nie będę Zakładam jej body na krótki rękaw + kaftanik + półśpiochy (spodnie nie, bo musiałabym zakładać skarpetki, a wszystko za duże na nasze szanowne stopy:)) Góry wtedy nie trzeba ruszac i zmieniać, tylko dół, a szybko hop i spodnie zdjęte Także będę domawiać
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
body plus kaftanik i u mnie spodenki szybciej się przewija niż w przypadku pajaców a najlepiej jak było gorąco to wtedy samo body i hop-siup maluszek przewinięty
ale masz fajnie, że możesz malutką ubierać w sukieneczki
Mech odkąd siusiak w dół i ciaśniejsze zapinanie pieluchy to skończyło się obsikiwanie plecków
Pesq śliczne te rzeczy, poduszka-kura wymiata
Agata z takim rozwarciem już nie powinni wypuszczać Cię do domu
Zazanka coś czuje, że i Ty niedługo urodzisz, piłka musi przynieść efekty
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyyyyyyyyyyyyyny ale Wam dobrze. Chce dziecko swoje ! (Asia )
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 33
Cos dzis nie chce spac,musze wreszcie sie zamotac, tylko najpierw sprobuje sie ogarnac :-p
Co do chust Peaq, Meszku ja mam na poczatek elastyczna, ona jest do jakis 7 kilo,i fajne jest wiazanie ,ze najpierw sama sie motasz a pozniej dzidzie wkladasz
Chusta tkana tez jest juz dla najmniejzych i starcza na dluzej, ale to juz wiecej wizania jest bo juz z dzieckiem musisz. Nosidla,juz za czasow Tomka marzyla mi sie TULA takze Pesq jak bedzie u meza w pracy jakas wyprzedaz to daj znac:-) Niestety drogie sa jak na moja kieszen ale najlepsze mosidla dla dzieci, Tomka bym mogla jeszcze w nim nosic. )
Meszku pokaz jakie masz nosidlo, przerpaszam nie chce tu krytykowac bo nie jestem ekspertem, ale takich malutkich dzieci nie powinno sie nosic w nosidlach poki same jeszcze nie siedza, jak bede na laptopie to podesle jakis artykul na ten temat.
Agata toc Ty juz prawie rodzisz, ja przyjexhalam do szpitala z takim rozwarciem to badania szybko i na porodowke.
Pesq zazdroszcze Ci zakupow! Szalej poki mozesz
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do karmienia - nie przystawiam Agatki, wczoraj na 5 min po wizycie w przychodni i rozmowie z położną jak miałam doła i czułam się jak wyrodna matka;/ Ściągam mleko laktatorem tak co 6h mniej więcej (ale nie starcza na całą porcję) + mm. No trudno, chciałam piersią, ale to naprawdę trudne, może bez tej całej traumy szpitalnej byłoby łatwiej...wag, nacisku, opieprzu, itp. Ja jakoś żyję, choć wyłącznie na butli byłam, więc Agacia też da radę. Może jeszcze spróbuję z tymi nakładkami na brodawki, ale...boję się, że całe dnie i noce przeleżymy, a ona i tak nie zje tyle, co powinna...ja też nic nie będę mogła zrobić w domu, będę się martwić o nią i płakać jak w szpitalu. Rozmawialiśmy z Piotrkiem i mamy podobne zdanie w tej kwestii...moja mama też.