BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 3 miesiąc temu #1006327 przez anisia27
Sliczna Agatka ! <3

Pesq booooskie :D bi zaraz chyba sobie kupie hahaha :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 miesiąc temu #1006328 przez kasandra9
Dziękujemy ciocie:):* to rajstopki:) jedyne, jakie mamy:)

9 lata 3 miesiąc temu #1006329 przez kasandra9
Zakupy cuuuuuuuudo, zaraz będę przeglądać co tam ciekawego:P

9 lata 3 miesiąc temu #1006330 przez pesq
Wiecie co, dla mnie to taki... open karnet do spa! W życiu bym nie kupiła takich bajeranckich rzeczy... :silly: :silly: Właśnie mówiłam Ł. że szkoda że nie ma tam jakichś ręczników albo normalnych pościeli, a on powiedział że zachowuje sie właśnie jakbym dostała wycieczkę na Kanary a narzekała że nikt nam nie opłacił rachunków za prąd :laugh: coś w tym jest ;) ale głupio mi że taka rozrzutność :P

9 lata 3 miesiąc temu #1006331 przez pesq
A jakbyście na tej stronie przypadkiem wypatrzyly coś CO WARTO kupić to dajcie znać, bo troche mi się w głowie już kręci od nadmiaru dobroci ;)

Kas - ja nie mam ani jednych rajstopek dla Agatki :huh: w ogóle w pn trzymajcie z Małą kciuki za imieniczkę! :)

9 lata 3 miesiąc temu #1006334 przez sabina
Agata 4-5 cm to duzo moze Cie sama ruszy :)

Pesq cudne te rzeczy naprawde!!!

Kas śliczna ta Twoja ksiezniczka :*

9 lata 3 miesiąc temu #1006337 przez me.ch
Kas, jak słodko!:) super ze sobie dajecie radę u że jesteście szczęśliwi:) no i petardy są wyjaśni haha

Pesq, boski komplecik! Bardzo mnie się podoba i im Dłużej patrzę na te la milou to zaczynam obliczac czy może by m nie na coś nie było stać bo jest takie śliczne wsjo! Co do poduszek to kura moim zdaniem napewno super tak jak Ci pisałam przyda się do trenowania podnoszenia głowy w ramach "luźnej" opcji popołudniowe, dla odmiany od spartanskiego leżenia na plasko haha
A świnia jest śliczna i może się przydać do inny ch rzeczy czy nawet do spania / zabawy więc kto Ci broni :)

Trzymamy kciuki za dzisiejsze porody (kto wie?) ;)

9 lata 3 miesiąc temu #1006338 przez pesq
Hahah masz racje bedzie i kura i świniuch ;) Tylko teraz niech już bedzie dostepne bo CHCE! :P No te la millou rozbraja...

Też trzymam za dzisiejsze porody. I mam nadzieje że Basia wrzuci jakąś fote ;)

9 lata 3 miesiąc temu #1006339 przez kasandra9
Super te rzeczy z La Millou! może i ja coś zamówię takiego WOW właśnie, ale to jak przeleją z PZU. W ogóle jestem zszokowana, że tak pokaźna suma w naszym grupowym. Także jakieś zakupki będą na pewno:)
A co do ubranek - nie wiem, jak doświadczone mamusie, ale ja...jestem zszokowana. Byłam pewna, że będę zakochana w pajacach, że to wygodne, praktyczne, ale.......powiem Wam, że nie lubię! Fakt, że wkurza mnie, że większość jest za duża i po spaniu okazuje się, że dwie nogi są w jednej nogawce, ale w ogóle....lubię to, czego myślałam, że nie będę:D Zakładam jej body na krótki rękaw + kaftanik + półśpiochy (spodnie nie, bo musiałabym zakładać skarpetki, a wszystko za duże na nasze szanowne stopy:)) Góry wtedy nie trzeba ruszac i zmieniać, tylko dół, a szybko hop i spodnie zdjęte :) Także będę domawiać:)

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1006340 przez Kasia888
Kasandra też tak mam ;)
body plus kaftanik i u mnie spodenki szybciej się przewija niż w przypadku pajaców :P a najlepiej jak było gorąco to wtedy samo body i hop-siup maluszek przewinięty ;)
ale masz fajnie, że możesz malutką ubierać w sukieneczki ;)
Mech odkąd siusiak w dół i ciaśniejsze zapinanie pieluchy to skończyło się obsikiwanie plecków ;)
Pesq śliczne te rzeczy, poduszka-kura wymiata :laugh:
Agata z takim rozwarciem już nie powinni wypuszczać Cię do domu :unsure:
Zazanka coś czuje, że i Ty niedługo urodzisz, piłka musi przynieść efekty B)
Podziękowania: me.ch

9 lata 3 miesiąc temu #1006343 przez pesq
Kas mówiłam Ci że leżenie w szpitalu zostanie wynagrodzone.. A Ty sobie (oj przepraszam... Agatce ;) ) w nagrode kup coś wypas - przecież to też kasa "gratis" ;) więc można sobie na coś pozwolić :) ... A słyszałam że te la millou to naprawdę pierwsza klasa jakość - no ale w takich cenach co się dziwić.

Dziewczyyyyyyyyyyyyyny ale Wam dobrze. Chce dziecko swoje ! :dry: :angry: :angry: :angry: (Asia :P )

9 lata 3 miesiąc temu #1006345 przez pesq
Kas jak się karmicie? Idzie jakoś ?

9 lata 3 miesiąc temu #1006346 przez Magdalena9t
Hej :-) moja corka jest nie mozliwa co ja przebiore i nakarmie to zaraz strzaly w pieluszce, chyba zaczne od karmienia a na koniec przewijanie :lol:
Cos dzis nie chce spac,musze wreszcie sie zamotac, tylko najpierw sprobuje sie ogarnac :-p
Co do chust Peaq, Meszku ja mam na poczatek elastyczna, ona jest do jakis 7 kilo,i fajne jest wiazanie ,ze najpierw sama sie motasz a pozniej dzidzie wkladasz :-)
Chusta tkana tez jest juz dla najmniejzych i starcza na dluzej, ale to juz wiecej wizania jest bo juz z dzieckiem musisz. Nosidla,juz za czasow Tomka marzyla mi sie TULA takze Pesq jak bedzie u meza w pracy jakas wyprzedaz to daj znac:-) Niestety drogie sa jak na moja kieszen ale najlepsze mosidla dla dzieci, Tomka bym mogla jeszcze w nim nosic. :-))
Meszku pokaz jakie masz nosidlo, przerpaszam nie chce tu krytykowac bo nie jestem ekspertem, ale takich malutkich dzieci nie powinno sie nosic w nosidlach poki same jeszcze nie siedza, jak bede na laptopie to podesle jakis artykul na ten temat.

Agata toc Ty juz prawie rodzisz, ja przyjexhalam do szpitala z takim rozwarciem to badania szybko i na porodowke.

Pesq zazdroszcze Ci zakupow! Szalej poki mozesz :-)

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1006348 przez pesq

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 3 miesiąc temu #1006350 przez kasandra9
Kasiu, dokładnie, tak najwygodniej:) Myślałam, że pajace..a tu proszę:) jeszcze same śpiochy będę testować, bo jej nie zakładałam na razie i nie wiem, jak to się spr:) ale póki co góra+dół wygodnie:) Muszę jeszcze dokupić też rajstopki, żeby sukienki móc zakładać Panience:) A widzę, że trzy mam takie maleńkie, więc trzeba zakładać póki jeszcze da radę;)
Co do karmienia - nie przystawiam Agatki, wczoraj na 5 min po wizycie w przychodni i rozmowie z położną jak miałam doła i czułam się jak wyrodna matka;/ Ściągam mleko laktatorem tak co 6h mniej więcej (ale nie starcza na całą porcję) + mm. No trudno, chciałam piersią, ale to naprawdę trudne, może bez tej całej traumy szpitalnej byłoby łatwiej...wag, nacisku, opieprzu, itp. Ja jakoś żyję, choć wyłącznie na butli byłam, więc Agacia też da radę. Może jeszcze spróbuję z tymi nakładkami na brodawki, ale...boję się, że całe dnie i noce przeleżymy, a ona i tak nie zje tyle, co powinna...ja też nic nie będę mogła zrobić w domu, będę się martwić o nią i płakać jak w szpitalu. Rozmawialiśmy z Piotrkiem i mamy podobne zdanie w tej kwestii...moja mama też.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia