BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 10 miesiąc temu #969429 przez kasandra9
Malinko, przykro mi;(((

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 10 miesiąc temu #969433 przez asiekasiek
Jurada to ja mam D i małe otoczki i brak sutków :huh:

9 lata 10 miesiąc temu #969444 przez Zazanna
Cześć :)

Mój biust póki co tylko urósł - w sensie w całości, ale sutki chyba się nie zmieniły. A żyłki tylko wieczorem widać, ale nie wiem czy czasem wcześniej też tak nie było :)

Dziewczyny... zupka szczawiowa :woohoo: Z jajkiem i ziemniakami z cebulką łaaaaaaaa Mam orgazm kulinarny :D
A na deser będzie blok czekoladowy (taki jak za PRLu z "niebieskiego" mleka w proszku), dziś rano robiłam <3

9 lata 10 miesiąc temu #969450 przez me.ch
Zazanna ale mi smaka narobiłas na szczawiowa!:) a ja w środku miasta głodna i bez perspektyw na gotowanie dzis! Muszę szybko znaleźć jakąś dobrą szame :):):)

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #969453 przez pesq
Dziewczynki, kupilam spodnie ciążowe :) Rozmiar większe bo moj rozmiar byly 'w sam raz' a wiem, że uda itd tez troche urosna :)
Załączniki:

9 lata 10 miesiąc temu #969460 przez Kasia888
Malinka strasznie mi przykro. My też się z Tobą bardzo zżyłyśmy. Najpierw te moje dwie koleżanki z pracy, a teraz Ty... Trzymaj się...

Dziewczyny macie ju z duże brzuchy, Lidziun Twój jest ogromny :-) super widać, u mnie dalej lekkie wzdęcie i nic.
Kasandra Ty idziesz w czwartek a ja w piątek, a w czwartek mam z kolei wizytę u ginekologa.
Jeśli chodzi o piersi to bolesność mi zmalała. Piersi są większe, ale już nie bolą. Sutki też nieco większe, tak jakby wypustki na nich nabrzmiały.
Pesq fajne spodnie ;) ja widziałam takie fajne ogrodniczki na dole ze spódnicą, żałuje że ich nie kupiłam.
Dziewczyny mój mąż nie cierpi sam robić zakupów dlatego się zmuszam i chodzę z nim. Z kolei on chętnie zmywa, odkurza więc staram się go pochwalić czy coś :P
Moja rodzinka szaleje. Siostra miała sen , że urodzi się dziewczynka, a z kolei teściowa, że chłopiec. Ja nie mam tego typu snów. Pożyjemy, zobaczymy ;)

9 lata 10 miesiąc temu #969473 przez Lidziun
Niektóre z was pewnie maja wklęsłe sutki, dobrze zrozumialam? Ja takich nie mam ale wiem ze niektóre się ratowały jakimiś nna kładkami, ale nie mam w tym doświadczenia wiec nie wiem, co do ubrańciazowych to poszukuje na allegro, zznalazłam juz zestaw, używany ale na zdjęciach widać ze kobitka bardzo o nie znała, niestety maja cenę minimalna wiec nie wiem za ile pójdą, zzapewne cos nowego tez kupie, ale sobie pomyślałem ze jak widać ze zadbane ubrania to po co tez przeplacac, no i weszlam na forum sierpniowej i one juz wózków poszukują, ale ja się z tym jeszcze wstrzymam bo moda może inna będzie za te pol roku

9 lata 10 miesiąc temu #969478 przez niezapowiedziana
Malinka, strasznie mi przykro.. Trzymaj się, nie załamuj i próbujcie dalej!

Lidzin ale piękny brzuszek! Aż Ci zazdroszcze! A tak się cieszyłam moim małym zaokrągleniem na brzuchu (bardzo często powstającym przez najedzenie i wypychanie brzucha zamiast wciąganie i napinanie jak do tej pory :P )
Już się nie mogę doczekać aż będę miała taki widoczny ciążowy!
I też biore ślub ale mi to chyba wyjdzie 22 tydzień :D i chce mieć dopasowaną sukienke na brzuchu żeby było widać moją piłeczke! :D
A teraz się boje że mi do tego czasu nie urośnie taki jak sobie wyobrażam :P hehe :D

Będziesz kupowała suknie, czy szyła?
Interesowałaś się już może jak to wygląda z poszerzaniem ciążowym? :D

9 lata 10 miesiąc temu #969493 przez Lidziun
wiesz niezapowiedziana ja to wolalabym suknie w stylu takim
allegro.pl/dluga-zwiewna-sukienka-zaklad...nia-i4807049046.html
allegro.pl/ekskluzywna-suknia-wieczorowa...-42-i5072692930.html

zaczelam zycie od konca najpierw dzieci a potem slub, dziwne ale tak wyszlo, no i nasz slub tez nie jest wieeeelkim wydarzeniem na 100 osob, tylko skromna "imprezka" dla najblizszych, wczesniej mialam inna sukienke wybrana, ale jak widze jak brzuch mi rosnie to musze miec w takim stylu jak w linkach, musze wlasnie polazic po salonach i popatrzec co maja, te dwie nie najgorsze jak dla mnie ale z chin i dluuugo sie czeka na przesylke i wole nie ryzykowac bo jak mi sie nie spodoba albo cos z nia bedzie nie tak, to bedzie problem z jej oddaniem,

9 lata 10 miesiąc temu #969495 przez asiekasiek
lidziun obie są śliczne ale te a za 139 zl fajniejszy ma biust :) chociaż ta druga tez fajna i jakby trzeba coś majstrowac przy niej to łatwiej byloby :)

9 lata 10 miesiąc temu #969496 przez asiekasiek
albo nie bo te z ma pas pod spodem :)

9 lata 10 miesiąc temu #969501 przez Kasia888
Ta za 139,99 jakoś bardziej mi się podoba :)

9 lata 10 miesiąc temu #969505 przez basiek149
Lidziun mi też ta za 139,00 bardziej się podoba. :)

my dzisiaj dostaliśmy od teściów info, że goście do nich przyjechali tak więc pojechaliśmy tam na obiad. trochę posiedzieliśmy, później wszyscy zabrali się do nas oglądać nasz domek, a potem znowu wróciliśmy do teściów na kolację :) szczerze mówiąc nie miałam ochoty na gości i tak średnio uśmiechała mi się perspektywa tego dnia. ale szczerze mówiąc fajnie było, teściu wszystkich rozbawiał tak więc pośmiałam się co nie miara :) na koniec podkradłam trochę serniczka od teściów i na jutro będę miała. na szczęście mój mąż nie przepada za sernikiem tak więc nie muszę go nawet przed nikim chować. jutro będzie mój :)

9 lata 10 miesiąc temu #969506 przez Lidziun
no wlasnie ta te sie podoba i mnie i mezowi ale dlaczego musi byc z chin, to znaczy z chin jest wiekszosc rzeczy, ale przesylka idaca 30dni to duzo, dlatego musze szukac czegos innego

9 lata 10 miesiąc temu #969528 przez jurada
Hej dziewczyny.

Mam zapytanie.
Czy jak miałyście usg powyżej 11tc to przez brzuch czy sonda dopochwowa?

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia